Ne yapıyoruz bilen var mı |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (4. sayfa)
-
-
Güzel kampanya olur mu bilmem ama bir geleneğin devamı adına sabah 9 da kupon için saldıracağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Trendyol n11 için içinden geçecek demek isterdim ama zaten rekabet bırakmadılar dağıttıkları kuponlarla
-
aynen ben de alıcam ne düsünüyorsun sandisk 240gb düsünüyorum ben de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: semy_logyaynen ben de alıcam ne düsünüyorsun sandisk 240gb düsünüyorum ben de..
simdiden al ona indirim pek olacagını sanmıyorum hocam cok cok 30/40 tl olur taş çatlasa 50 olur hocam geçen yıl oyleydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 27 Ekim 2020; 16:3:1 > -
Lastikler eskidi denk gelse bari
Geçen sene kur çok yüksek fiyatlar pahalı almam diyenler vardı,bu senede diyecekler mi acaba:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sonunda tarih açıklandı. Yılın en büyük indirimler başlamak üzere diyebiliriz bence alışveriş listesini hala hazırlamayan varsa hazırlamaya başlasın
-
Geçmiş yıllardan arta kalan şartları bilmeyen arkadaşlar için yazalım belki yardımcı olur:
Tık Hızında Kupon : Her gün sabah 9:00’dan başlamak üzere 2 saatte bir kupon ekranı aktif olacak. En hızlı “Kupon Al” tuşuna basan kuponu alır.
Tık Hızında Kupon’da her gün 2 saatte 1 kupon hesaba eklenebilir.
Örneğin 9:00’da açılan kuponlardan 1 tane, 11:00’da açılan kuponlardan yine 1 tane, 13:00 vs diye gider bu.
Yani günde 1 kupon değil. Her 2 saatte 1 kupon ekleyebilirsiniz hesabınıza.
Tık hızında kuponlar kampanyanın başlayacağı ilk gün ve son gün güzel oranlarda dağıtılır. Diğer zamanlar pek işe yarar bir oran göremedik. Bu sene böyle olur mu bilemem.
KUPON SATIŞI : En zor günler... arkadaşlar, o gün kimse kardeşini bile tanımaz. Herkes alt alta üst üste saldırır satışa çıkan kuponlara.
Her gün sabah saat 9:30’da (4) adet ALT LİMİTSİZ veya GÜZEL ORANLAR’da kuponlar satışa sunulur.
Bu kuponlar her gün sadece sabah 9:30’da satılır ve genelde yoğun talepten dolayı N11 uygulaması ve değerli forumumuz tam o saatlerde yavaşlar.
Satılan kuponları Garantipay, Direktöde veya BKMEXPRESS ile almayı denemek daha avantajlıdır. Zira kuponları kartınızı elle girerek almaya çalışırsanız ödeme kısmına ulaşamadan tükenme ihtimali fazladır.
Kupon satışları maksimum 1-2 dakikada sona erer, kuponlar tükenir.
Tabi satışlar sırasında alabilenler nispet için ekran görüntüsünü paylaşırken, alamayanlar N11’e ve bot yazılımıyla aldığını düşündüğü kişilere saldırır. Tam bir panayır anlayacağınız
ÖZEL İndirimli Ürünler: 11 Kasım tarihinde satışa sunulacak N11’in seçtiği ve fena da sayılmayan derece de indirimli olan Otomobil, Lastik, Ev, Akülü Vidalama aletleri, Akıllı saat vb. Çok çeşitli ürünler. Sınırlı stok. Aşırı bir indirim beklemeyin.
Sıkça Sorulan Sorular’a gelelim:
1. Kuponlar yalnızca 11 Kasım 2020 tarihinde geçerlidir. Yani o 11 Kasım’a kadar toplayıp yalnızca o gün harcayabileceğiz.
2. 11.11 Kampanyası 11 Kasım 2020 saat 00:00’da başlar. Kuponlar aktif olur.
3 Kuponlar (Önceki senelerde en azından) Altın, dijital ürünler, Simkartlar dışında her şeyde geçerlidir.
4. Kuponlar Cep telefonu ve Bilgisayarda GEÇERLİDİR.
5. Kuponmatik her akşam saat 20:00’da Hopi’nin çarkı mantığındaki çark çevirerek şansınıza gelen kuponu aldığınız bi uygulamadır. Oranlar tık hızında kuponlar gibidir.
6. Kuponlar cep telefonu ve bilgisayarda GEÇERLİDİR dedik dimi?
Hayırlı alışverişleriniz olsun. İhtiyacınız varsa ve indirim oranı iyiyse karşılaştırarak alın.
Eksik veya yanlış Bilgi varsa değiştirelim.
👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
N11 satıcılara e-posta göndermiş. 11.11'deki bütün satışlardan ilave komisyon kesecekmiş. Haliyle satıcılar da bunu fiyatlara yansıtacaktır.
-
Geçen sene de ilave komisyon alınmıştı. Zam yapmayan yapmıyor, zam yapası olan için komisyonu sıfırlasan yine zam yapar.
"Yaklaşıyor yaklaşmakta olan" yazmamışsınız ya la....
-
-
Harici ekran kartlı bir notebook için pusuda bekliyorum. Geçen 11:00 da günün fırsatında yer alan Dell i3 notebook u 4499 TL ye almadım.
Geçen sene rezaletti, uygulama çökmeler açılmama bilmem ne say say bitmez.Bu senede pek farklı olacağını sanmıyorum.Hergun artan kur ve sürekli fiyat yükselten satıcılar yüzünden bı anlamı kalmaz zaten.
Rez aldık bakalım neler gelecek indirimde.
Bende iki eski laptop var, ucuz markalardan alayım diyorum, inşallah 3 yıl garantileri vardır.
Bana da öyle geliyor ama başka alacaklarımla belki biraz daha indirim yakalayabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X