Açıksözlü bilgilendirmeniz için tşkler |
N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (6. sayfa)
-
-
Gecen senede bir indirim yoktu hikayedendi yani...
ilk senesi bi indirim yaptilar onun kaymagini yemeye calisiyorlar.
Zamlar yansimaya baslamis zaten urunlere simdiden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
walla ben beklemeyip bugün hb den telefon aldım.%5 indirim vardı,eski telefonu verdim.parçalı ödeyip 2 bankadan da puan gelecek.
bundan daha ucuza alabileceğimi sanmıyorum.Dolar olmuş 8,30.
yani 11.11 benim için bitmiştir.
Belki ayıp olmasın diye antep fıstığı falan alırım.
-
İlk yıl gerçekten iyi kupon alıp iyi kâr ettik..gerçi muhabbetini de kaç yıl oldu her sene burda anlatıyoruz
İlk yıl çok rahat şekilde satılık kuponları da Normal kuponları da topladık ilk olduğu için millet bilmiyordu..sonra millet duydu kupon almak imkansız oldu..
Alacağınız neyse onu belirleyip fiyat araştırması yaparak Satın almak en doğrusu..yok zam yapmış bilmem neymiş bunlara girmeden almadan önce bütün sitelerden ürünün fiyatına bakıp kuponla Ucuz mu oluyor pahalı mı oluyor daha ucuz yer var mı ona göre bakıp almak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beklentinizi yükseltmeyin arkadaşlar ilk yıl güzeldi sonradan çöp oldu bu yılda daha çöp olur dolar malum..
-
eskiden 1 ay önce başlardı kuponlar artık 1 kasımda başlıyor seneye ne olucak kim bilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMonbeklentinizi yükseltmeyin arkadaşlar ilk yıl güzeldi sonradan çöp oldu bu yılda daha çöp olur dolar malum..
ilk yıl 2016 mı ?
açıldığından beri 11.11 var.
-
Her sene yaziyorum bu senede bos gecmeyim bari TIRT11
Edit: İlki haric gecen senelerde ne oldugunu gorduk.Heleki 2020 de sahlanmis ekonomimizle ne olacagini tahmin etmek zor degil.Pusudaki arkadaslara iyi nobetler babayigit ..
Dolar 8.30,bu zamanda kampanya yapilmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 29 Ekim 2020; 14:37:50 >
her yıl geriye doğru gidiyor kampanya.. zaten satın alınacak kuponları sahte hesaplar ile toplayıp satıyorlar iyice ele ayağa düştü trde zaten bir şey duyuldumu o işten bişey beklemeyin her türlü çakallığıda pisliğide yaparlar. geçen sene çok kötüydü bu sene zaten 10 günlük bir kampanya ile sadece yapmış olmak için yapacaklar. seneye allah kerim.
-
Dolar 8.32 olmuş ne indirimi olacak ki ? İndirimli fiyatlar şu andakinden bile yüksek olacak
-
İndirim falan olmaz zaten satıcılarda bindiriyor. Kupon satışı da dükkan önüne yığlan insanlar gibi oluyor. Fiyatlar öyle yüksek ki, zaten 11 kasımda daha da artar. 11 kasımı beklemedim aldım yatağımı. Beklesem kesin o gün satıcı fiyatı arttırır kupon da işe yaramaz. Üstüne de günlerce kargo bekleriz diye beklemedim aldım. 20 TL kupon vardı onu da kullandım alırken, şimdi de 12 kasıma kadar 880 TL üstü 80 TL ve 1250 TL üstü 120 TL, 440 TL üstüne de 40 TL kupon verdi. Ama daha bişey almam zaten o gün kesin hüsran olur fiyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 29 Ekim 2020; 18:34:28 >
quote:
Orijinalden alıntı: Nehars
Bu mesaj silindi.Hocam bişey soracağım sana? 4 gün önce n11 yatak aldım dün teslim edildi. Bugün yatağa yorum yapayım dedim, satış kapalı yazıyor. Satıcıya tıklıyorum hiçbir şey görünmüyor acaba satıcı platformdan çıkmış olabilir mi? Yoksa güncelleme mi yapacak fiyatlara? Yorumunuz nedir?
xbox series x de bir fayda sağlayabilir miyiz acaba heryerde 8300
-
İphone 11’i 6.500 e kadar düşürebilsek keşke
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Biseye ihtiyacınız var da 11 Kasimi bekliyorsanız bence sizde büyük sikinti var. 11 gün sonra alacagin elektronik urun kur farkindan dolayı yiyeceği zam alacagin indirimin yarısını karsilamaz. Dolar suanda 8.29 telefon alacaksınız. 11 gun burada kupon diye surundunuz. Dolar 8.75 oldu. Hop indirim kuponu eklenmis hali 29 Ekim'de satilan kuponsuz halinden fazla :)
Fiyat kilitlemesi ne zaman başlıyor
fiyatlar kilitleniyor. yani çok bilmiş arkadaş bugün apple 11 n11 de 6000 tl ise mesela, 11.11 de de 6000 tl olacak kur istiyorsa 9 tl olsun. fiyat değişimi için kilitliyor 10 gün önceden. yani 2-3 gün sonra mağazalar zam yapamayacak.
-
Adam ürünü kaldırır, 11.11 de tekrar satışa koyar.
-
İşte n11 çok biliyor ya onunda önüne geçsin madem
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jetgil
İphone 11’i 6.500 e kadar düşürebilsek keşkeÖyle bişey imkansız. Zam muhabbeti var. Kuponla 7500e alabilirsen şükret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X