Şimdi Ara

N11 11.11 Kampanyası (ilk mesaj güncel) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.199
Cevap
121
Favori
605.795
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @davetsiz arkadaş her sene trol gibi :) konuda 3 senedir görüyorum arkadaş @patren  

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Mesajinin ekran görüntüsünü özelden gonderdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sirasiyla 66-44-33 denedim yogun ilgi dedi sonra 22 denedim elle yazdim o sekilde alabildim n11 mobil siteden girdim chrome uzerinden Vodafone 4.5g ile. Keske guzel kuponlar satsalardi baya tirt basladi bu sene.

Gecen sene 1111 cok iyiydi lastik almistik bakalim bu sene gelecek mi oyle kupon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 2 Kasım 2020; 10:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Rastgele falan degil sistem var sanirim yoksa bilgisayar muh arkadas var suan bir uygulama yapti kurunca hem android hem ios formatinda calisiyor o derece bilgili yani bu algoritmayi cozerse o çozer hatta haber vereyim kesin zorluk yasarsiniz bi deneyelim bakalım sans isi mi 😃

• Nuroxy kullanıcısına yanıt

Geçen sene 1111₺’lik kupon mu gelmişti hocam hiç hatırlamıyorum nasıl olsa alamam diyerek denememiş olmamdan ötürü olabilir :)

• Bakın tekrar soyluyorum dostlar kuponlar size kalsin ama bana su sistemi bilen biri varsa yardimci olursa sevinirim kimse vadesiz 150bin tl bekletmez belki forumda kimsenin bosta o kadar parasi da yok ama benim anlik bozabildigim param var o yuzden Polo vs o rakama koyarlarsa almayi dusunuyorum bilen varsa iletisime gecsin lutfen

• Pc'den gayet hızlı bir şekilde ilk tıklamada 66'lık kuponu sepete ekledim, ödemede biraz takıldı ama ödeme yapabildim. Sanırım olay ilk sepete eklemek ile alakalı.

• Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Mobil uyg degil yani mobilden siteye girmek o daha mi hizli uygulama daha hizli degil mi valla herkesden ayrı cvp sanirim bunun sirri cozulemeyecek 😕

• Geçen sene hangi kuponlar hangi fiyattan satıldı bir link bilgilendirme var mı

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Trolmu degil mi taktigi soyle arabayi alayim gel binip test et

• 22 liralık olanı alabildim.

• 500 mbps internet var saniyesinde bastım butona ama olmadı

Güzel kardeşim ben telefondan ve wi fi üzerinden yaptım son 1 dk kala girdim sayacin bitmesini bekledim bitince de tıkladım ve direkt aldım ekstra bişey yapmadım. Araba akbank direkt üzerinden alınıyor galiba önemli olan senin sepete hızlı eklemen olacaktır çünkü herkes aynı yöntemle alacak zaten

• adeleks kullanıcısına yanıt
    Komedisiniz gercekten asil acı gercek bu kuponlari aldiran duzen

Tam ben yazacaktım, aklın yolu bir demek ki

• Benim wifi yok hocam mobil veri 4.5g ile mobil uyg girdim ama olmadi mobil veri ile crome siteye mi girmek gerek

Arac icin wifiden mobil ile de pc ile denedim olmamıştı tabi sn sayacini bekleyip f5falan yapmadim ilk snde eklenmesi onemli ise

Odeme her banka var bu sene akbank direkt mi hizlidir maximum mobil ode olsa seceneklerde kupon bile aninda alinir da yok iste

Araba sadece akbank direkt diye biliyodum belki değişmiştir. Siz yarın benim dediğim gibi kupon almaya çalışın eğer olursa arabada da aynı taktiği denersiniz

• Kan emiciler almis hep ihtiyaci olan alabisle keske

• Yazılımcı olduğum için sistemi kurdum 20 tane 66'lık aldım. Şu an çayımı yudumluyorum

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

44 tl aldım brom , mobil önce açılınca şok oldum.

Ferit bey garanti pay uygulaması kullanınsın diye mobili önce açmaya başladılar.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.