Şimdi Ara

N11 -11.11 ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
30
Favori
125.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav 2 saattir bir sipariş veremedim gitti.Lanet olsun böyle 11 Kasıma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafayı yememek elde değil 502 nedir yaw
  • Çek ihtiyacı olan pm'den yazsın, ücretsizdir. :)
  • sakalak kullanıcısına yanıt
    İki selpak aldim, kuruş birakmadim serefsizlere, supermarket diye arat, kargo dahil en ucuza gore sirala gardas

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ürünün yorumları JBL'den daha iyi ve mobile 243 TL. Smart TV-PS4 Pro-PC-Android telefon hepsinde kullanılır mı? Alalım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hetşat -- 11 Kasım 2018; 21:56:21 >

• 1 TL'lik duvar kağıdı hala duruyorsa link verebilir misiniz?
  • Sürekli sayfa hata veriyor çekleri kullanamayacagız bu gidişle bunu aşmanın bir yolu var mı ? F5 tuşu bozulacak artık.
  • P20 lite fiyat yükselmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • site açılmıyor ki
  • Geçen yıl akşam 9'dan sonra oturup alışverişimi yapmıştım. Bu yıl ki gibi değildi. Sayfaya falan girilmiyor, hoş olmadı n11.
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    2 kitap siparisi verebildim. Satin alma asamasinda 3d secureda bankadan gelen sifreyi girdim, ekranda bocek donmeye basladi ve takildi. Bu arada islemi mobilden yaptim. Hemen mobil bankaya girdim, hesaptan para cekilmemis.

1 kitabi siparis verebildim ininal ile. Digerini ggden aldim sorunsuzca. 500gb ssd falan alacaktim ama site o kadar dandikki param cop olmasin diye vazgectim. Kara cumayi falan bekleyecegim artik.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung UE43MU7000 Ultra HD 43" Dahili Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.799,00 TL yerine 2.799,00 TL

Arkadaslar çok iyi fiyat. Fiyat zaten iyi bir de çeklerle birleşiyor. Tv hakkında bilgisi olan varsa yazsin.2500 lira civarına geliyor. Teşhir değilmiş ayrıca.

• Kaça düşmüştü acaba?

• 2100

• urun.n11.com
    Asus Usb-ac54 Ac1300 Kablosuz Usb Adaptör - n11.com
    https://urun.n11.com/usb-urunleri/asus-usb-ac54-ac1300-kablosuz-usb-adaptor-P201504133

• urun.n11.com
    Asus Rt-ac1900u Ac1900 Çift Bant Kablosuz Router - n11.com
    https://urun.n11.com/access-point-router/asus-rt-ac1900u-ac1900-cift-bant-kablosuz-router-P295326119

• Samsung UE43MU7000 Ultra HD 43" Dahili Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.799,00 TL yerine 2.799,00 TL

Arkadaslar çok iyi fiyat. Fiyat zaten iyi bir de çeklerle birleşiyor. Tv hakkında bilgisi olan varsa yazsin.2500 lira civarına geliyor. Teşhir değilmiş ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.