< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 10 Kasım 2018; 22:39:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayy82 -- 10 Kasım 2018; 22:39:31 > |
Arkadaş konuyu fırsat paylaşalım diye açmış ama millet kuru muhabbet, rezz vs başlamış bile.
Lütfen rica ediyorum sadece fırsat ürünlerini paylaşalım ki konu amacından çıkmasın, yorumların içinde kaybolmayalım. |
sevgilimiz böyle imalı konuşsa sinir olup kuşku duyarız ama tamda bu günde bu şekilde yazmak ne kadar doğru sizce ? 365 günün 1 gününde Tr'de siren çalar. Bugün yazılcak bir cümle değil hocam bu. Her türlü insan istediği şekilde anlar. Anlayana da kızamazsınız bence.
|
Boş yapmayın sadece ürün linki atın
|
Demek ki bu şerefsizlerden bir şey almayacaksın ya da o sireni bunların müsait yerlerine sokacaksın.
|
150 TL indirim çeki ile hediye olarak bir telefon alacaktım başta site çöktü açılmadı, sonra ikide bir sayfa hata veriyor derken acele ile yanlış renk seçmişim, sonrasında iptal etip doğru rengi alayım diyecektim ki ürün tükendi.
daha sonra aynı telefonu biraz daha yüksek fiyata başka satıcıdan buldum. bari bunu alayım dedim bu kez "Bu üründe maksimum satın alma limitine ulaştığınız için işleminiz gerçekleştirilemiyor." diyor. günün sonunda kredi kartından 1650 TL çekildi ama ürün iptal ve ben istediğim ürünü alamıyorum. elimde indirim çeki kalakaldım. canlı chat vs çalışmıyor. hay ben senin n11.. yarın gidip indirimsiz olarak 50 lira farkla başka siteden alacağım. toplamda 50-100 TL için düştüğüm durumdan ben utandım. lanet olsun senin 11.11'ine.. |
1,5 aydır bu günün reklamını yapıp, binlerce kupon dağıtan bir firma resmen s*çtı sıvadı. Geceden beri sürekli erişim hatası veriyor.. Ne ürünlere bakılıyor nede birşey alınabiliyor.
Bu yoğunluğu kaldıramayacaksan böyle bir işin altına girmeyeceksin.. Rezilliğin ağa babasını oynuyorlar şuan. istediği ürünleri alandan daha fazla siteye giremeyen ve ürün almayı geçtim erişim sağlayamadığı için mağdur olanlar var. bir sürü de kupon toplamıştım hepsi yatıyor.. Gecenin üçünde zar zor çocuğa 2 kutu bez ile, araba için filtre falan alabildim anca.. Şarj kablosu alacam sabahtan beri siteye erişimde sorun var. girsem de hata veriyor nereye tıklasam.. |
Bu yorumlar amma sacma ya. Piyasadan cok ucuza olan sey tabiki satilir. Yuzde 70 satis daralmis. Bu son iyi fiyata satisti. Gidip adam 250 milyara mi alsin tiguan ocak ayinda ?
|
n11'e teşekkürler bizlere kara cuma'yı beklettiği için :)
fırsat ürünü diye bir şey yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|