Şimdi Ara

n11 11 milyon tl!lik kupon (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
40
Favori
44.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 bu forumdan yasaklanmali artik. Piyasaya hizli girenin....... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 1 Nisan 2014; 16:07:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yorumları okumak bile yeterli. gülmekten öldüm. allah razı olsun n11 den. böyle tırt kampanya yapmasalar şu yorumları nereden okuyacağız ve güleceğiz. hemde seçimlerden sonra. :)))
  • kapışan kapıssın, ben istemem
  • Tam anlamıyla salak yerine koyma kampanyasıdır.
    Sepette beklettiğim ürün 10 dkk içinde 239'dan 254'e güncellendi.
  • telefon için hangisine tıklayım.
  • 1 nisan şakası herhal
  • Vay bee tık hızında 100 lira indirim sepet kuponu almıştım zamanında 2,500 liraya yakın alışveriş yapmışım şimdi bakıyorumda gerçekten bitmiş artık N11

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezginingünlüğü -- 1 Nisan 2014; 16:14:50 >
  • nerede o eski n11 kampanyaları
  • Garanti Bankası, Volkswagen, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, SEAT, Skoda, Scania, ntv, star, cnbc, e2, kraltv, bonubon, n11 hepsini sildim defterden.
  • Qeep sövüyor. 500TL 1000TL

Al sana sıcak fırsat n11

• quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

Garanti Bankası, Volkswagen, Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini, Bugatti, SEAT, Skoda, Scania, ntv, star, cnbc, e2, kraltv, bonubon, n11 hepsini sildim defterden.

Yapma bu kadar da gaddar olma şaka bir yana 1000 TL ye 33 TL nedir yavvv komedi gibi. Gözünü sevdiğim Hepsiburada ya devam.
    N11 bu gidişle
    Kupon şatışcılar da üzüldüler şimdi ama... ne yapalım kısmet

• TIRT oğlu TIRT

Pepsi'yle falan da birleşmiyor...
  • tırtingen ştrayze
  • Sinem ve Tolga formaları çıkarıyor
    Özlem ve Mert boşanıyor
    Emel gecenin yıldızı oluyor
    Öykü yaz aşkına verdi
    Büşra eve erkek alıyor
    Orhan otomobilini çarptı
    Başak seyahatten geri dönmedi
    Koray gerçekten şehirden uzaklaşıyor
    Ahmet işi batırdı
    Melih kendine vakit ayırıyor
    Aslıyı bilmem ama kedi oğlan doğurdu

• melih kendine 300 tlye 22 tl inidirmle zaman mı ayırıyormus biri suna 22 tl versinde işiyle gücüyle uğrassın bu garibim
  • 1 Nisan şakasını yaptı adamlar harbi, artık bitmiştir bu site
  • N11'İ SATIN ALIP KAPATACAM ARKADAŞLAR

• Bilgisayar parçası alcagiz neye tikliycaz

• yahuu dünden beri o kadar insanı asker etmişler, sabahın 4'ünde yorum atan kişiler olumuş, insanların beklentisine bak, şu n11'in yaptığı kampanya'ya bak resmen hayal kırıklığı olmuş :)). arkadaşlar n11 bitmiştir, artık tescillenmiştir bitişi. n11 satıcısı n11'de sattığı ürünü sahibinden ve sanal pazar mağazasından çok daha pahalıya satıyor, neden n11'de daha pahallı diye soruyorum n11 o sitelerden çok daha fazla komisyon alıyor ondan diyor. n11'de en ucuz salcano fun city 70 bisiklet 536 tl, diğer birçok sitede 485-500 arası. birçok kişi kısa sürede birkaç bin tl'lilk alışveriş yaptığı halde daha 1 defa e-mailine özel hediye gelmemiş durumda. bunlarda işletmecilik kafası olsa idi, daha uygun fiyatlısını bulun ücretini size ödeyelim gibi salakça bir kampanya yapıp, kendi boğazlarına ilmiği geçirmezlerdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banasat -- 1 Nisan 2014; 16:35:54 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.