Şimdi Ara

n11 11 milyon tl!lik kupon (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
655
Cevap
40
Favori
44.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada sağolsun atağa kalktı daha yeni 100 liradan geçerli 30 lira kullandım 300 e 33 ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişi konuyu sıcak olarak işaretlemiş

oda n11 in kendisi
  • Abartmayın arkadaşlar adamlar ürünleri kendileri satmıyor kar marjları belli, yeterince sömürdük hiç para kazanmazlarsa nasıl kampanya yapsınlar. Yüzde olarak bakmak lazım.
  • Hepsiburadadan öğrensinler mağazacılığı. 300 tl alt limitli 22 tl indirim vermişler zaten pepsi veriyordu ne gerek vardı. birde ağaç ettiler bilgisayar başında
  • 3 Hesabım var, bir tane bile kupon yüklemedim. N11 rengini belli artık kasmayalım. 2013 tanıtım reklam için full zarar. 2014 para kazanma yılı. Yalnız 2014 model n11 in artık sıcak fırsatlarda işi yok bence... Yöneticilere duyurulur :) Bu konuyu süresi geçmişlere taşısınlar. İnsanların n11 beklentisi sıcak fırsattı şuan isi TTIIRRTTT
  • Bu kampanya alışverişe teşvik edecek bir kampanya çeşidi değil zaten. Sadece "zaten alışveriş yapacak" olan için indirim sağlayan bir fırsat. Hiç yoktan 22tl geldi mantığı...

Hepsiburada 100tl / 30 direk teşvik edici kampanya idi.

• Allah belanı versin N11. Hiç güleceğim yoktu, 1000 TL ye 33 TL indirim ne lan?

bence sıcak fırsatlar olarak anlaşalım bi daha hiçbir n11 kampanyasını beklemeyelim. bu herifler doğum günlerinde bile böyle pintilerse bi daha öyle tık hızı, en iyi fiyat falan göremeyiz.

öl N11

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekirdagli59

Orijinalden alıntı: Tekirdagli59

Kampanya detayı belli oldu arkadaşlar kaynağım sağlam.

Kuponlar 11-22-33TL şeklinde Hergün değişik saatlerde çıkıp tıkla kazan ile alınabilecek. Kuponları 24 saat içerisinde kullanmanız gerekecek.Kategori olarak tanımlanacak hesabınıza. Alt limitlere gelecek olursak;

11-22TL Arası alt limit: 200TL

22-33 TL Arası alt limit : 300TL

Kısacası TIRT bir kampanya.Beklemeyin boşuna.

Benim dediğim çıkacak.......

Adam haklıymış beyler bu arada

saygılar hocam

• Süper markette geçerli olan var mı?
  • Kopru olsan gecilmezsin n11

• 300'e 33 ü gördükten sonra konunun silinmesini gereksiz yere polemik ve goy goy yapılmaması gerek.
  • Eskiden tırt yazanlara kızardım ama haklılarmış. Bu kampanya oldu diye alışveriş yapacak adamın aklına şaşarım ben arkadaş.
  • 300/22 tl yüklendi
  • Adamlar resmen 11 milyar tl kar yaparsak 11 milyoncugunu dagıtırız demişler

• 10 sayfa görünce ben de bir şey var zannettim. n11 bitmiştir. Gömün gitsin .
  • 33,00 TL (1.000,00 TL üzeri için)

şimdi bu 33 TL'lik kuponu bile forumda 18 TL'ye satarlar :D
  • Başlığı değiştirsek 11 milyonluk tırt diye

• Fos çıktı
  • 1000 tl ye 33 tl kupon yüklü hesap 20tl satılık...
  • N11 kim? K.bakmayın bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.