Alsam mı acaba intihar için uygun görünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(N11) 400 TL'lik Şişme Bot 144 TL Kargo Dahil (2. sayfa)
-
-
Paycell kampanyası nedir?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
intihara ne gerek var hocam buna binin 144 tl ye yunanistana kaçın
-
Yaşıyorsun bu hayatı kral abim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haftasonu denis dalgalı ve karaya doğru esen şiddetli rüzgar vardı.
Kıyıdan ayrılmakta zorlandığımı gören 3-4 erkekten ibaret grup “Hacı abi senin işin uzun sürecek” deyip yatağı açığa doru iteklediler.
İçlerinden biri “Küreği yok mu bunun?” şeklinde sorunca ellerimi gösterip “Küreğe ne gerek…” dedim.
Ama açığa çıkabilmek için kendimi öyle zorladım ki kollarım yara oldu ve omuzum yerinden çıkmış gibi ağrımaya başladı.
Ama yılmadım ve dalgaların üzerinde zıplayarak çıpa bağlayabileceğim mesafeye ulaştım.
Iphone 14pm 256gb Deep Purple için bu kılıfı almıştım 171₺’ ye ve yatağın içinde sorunsuz kullandım:
Spigen Aqua Shield Floating WaterProof Universal (Tüm Cihazlarla Uyumlu) IPX8 Sertifikalı Su Geçirmez Yüzer Kılıf Crystal Clear - AMP04530 https://www.amazon.com.tr/dp/B09YV555CH?ref_=cm_sw_r_apin_dp_FA5ASMNNSYRFD8X4NK0Q
Bunu da geçen sene Amazon’ dan 721₺’ ye slmıştım ve Deniz suyuna maruz kaldığı halde sorunsuz ve yüksek volumlü müzik dinlememi sağladı:
amazonJBL Flip 5 - Portable Speaker Blackhttps://www.amazon.com.tr/JBL-Flip-Portable-Speaker-Black/dp/B07XKM3FNQ/ref=mp_s_a_1_1?adgrpid=118765398414&hvadid=599834377081&hvdev=m&hvlocphy=1012764&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=14486831939579107231&hvtargid=kwd-446496763884&hydadcr=3278_2306450&keywords=jbl+flip5&qid=1692128116&sr=8-1Sonra 4 saat kıyıya çıkmadan açık deniz keyfi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O, kanal 7 deki balon şişirme videon var mı hocam, izleyelim. Çünkü sen efsanesin
Cem Alim'e gelen cevapları listeleyecek bi kod yazabilecek varmı aranızda
-
Kral yaşıyorsun bu hayatı
Puronun poşetini çıkaraydın bari görgüsüz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
adam king ya.
-
Trolluk yapiyor yahu her gördüğünüz sakallıyı dedeniz mi sanıyorsunuz? 😬
Trolse bile sağlam trol, hakkını veriyo abimiz
Burası hangi sahil?
ona bile soru sormuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
(-mi) soru ekidir ve dolayısıyla soru işareti konulur
Mağmıd emmi 🙂 bilmiyorsan öğrenmiş ol 😀
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X