Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melifkaya

Aynı hesapta 1 adet 111 tl 1 adette 222 tl lik kupon kazanılabiliyor değil mi?

Bir kişi, 5 farklı tutardaki kupondan en fazla birer tane kazanabilir.
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Şart larda değişiklik olsa bile siteye yansıyan bir durum yok kimse o riske girmez bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

quote:

Orijinalden alıntı: melifkaya

Aynı hesapta 1 adet 111 tl 1 adette 222 tl lik kupon kazanılabiliyor değil mi?

Bir kişi, 5 farklı tutardaki kupondan en fazla birer tane kazanabilir.

Hocam onu okudum da insan yine de bir teyit almak istiyor :)
    Hesabına tanımlanmış olan mevcut arkadaş var mı diye sorsam daha doğru olacakmış.
  • 111 ve 222 geldi
  • 100 tl indirim kuponu kullanarak 1600 liralık alışveriş yapsak bu kapmanyadan yararlanabiliyor muyuz ?

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi aradım n11i. siparişi verdiyseniz yeterli tamamlanmasıyla ilgili değil dedi.yani rahat olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcyt47

Arkadaşlar bende pazar günü üç ürün sipariş verdim 1500 tllik alışveriş yaptım ürünlerden ikisi yolda yarın alacağım ancak bir tanesi daha kargoya verilmedi. bugün müşteri hizmetlerini aradım ayın 11 ine kadar alışverişi tamamlamam gerektiğini söylediler. yani 222 tllik kupon yalan oldu sanırım .aranızda müşteri hizmetleriyle görüşen var mı?

Arkadaşım kampanya şartlarını iyi okuyun. Alışverişin 11 Aralık'a kadar yapılması şartı var. 11 Aralıktan sonra tamamlanabilir. Müşteri hizmetlerindeki her eleman maalesef kampanya şartlarını b bilmiyor.
    Bakın aşağıda yazdığım maddeleri kampanya şartlarından kopyaladım.

• Kupon kazanabilmek için 11 Aralık 2014 tarihine kadar alışveriş yapılması ve sipariş teslim alındıktan sonra Hesabım sayfasından alışverişin tamamlanması gerekmektedir.
    • Alışveriş tamamlandıktan sonra kuponlar hesaba yüklenecek, 15 gün sonra kullanıma açılacaktır.
    • Kazanılan kuponlar, kullanıma açıldıktan sonra 11 gün boyunca geçerlidir.

• Bi sorum ben alış veriş yaptım. Satıcı iptal etti. Öncesinde kupon kazandınız diye mesaj gelmişti.

satıcı iptal edince ben de başka bi yerden bi daha alışveriş yaptım bu sefer mesaj gelmedi.

Aynı durumda olan var mı?

• biraz önce 1500 üzeri alışveriş yaptım kupon kazandınız mesajı gelmedi, bugün dahil değil mi ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

biraz önce 1500 üzeri alışveriş yaptım kupon kazandınız mesajı gelmedi, bugün dahil değil mi ki

Sizden cevap bekliyorum yoksa bende alisveris yapacağım

• Acaba üyelik kara listede mi diye tereddüt ettim, yeni bir üyelik oluşturdum, kupon kullanarak alışveriş yaptım, çek yüklendi mesajı gelmedi, siparişi iptal edip, bu sefer de kupon kullanmadan sipariş oluşturdum yine çek yüklendi mesajı gelmedi, n11 i aradım biz kupon kazanıp kazanmadığınızı göremiyoruz diyor, onaydan sonra yüklenmesi gerekirmiş, ya sistemde sorun var, ya da artık mesaj gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADİ N11.....

Dün 200/44 kupon yüklendi. 15 gün sonra açlacakmış. Yalnız kampanya şartlarında öyle bir madde yokken yüklenen kuponlarda bebek bezi ve bebek katagorisinde kullanım yasak. Allah kahretsin seni n11. boşu boşuna alışveriş yaptırdın.

not: bu arada n11 i aradım. kampanya şartlarınıza bakın dedim. aldığım cevap en altta n11 istediği zaman kampanya şartlarını değiştirir yazıyormuş. 15 gün sonra yine arayın dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sea_man1978 -- 11 Aralık 2014; 11:14:30 >
  • benim de dün gece 2100 tl civarında alışverişi oldu bana da kupon kazandınız mesajı gelmedi onaydan sonra yüklenir inşallah
  • arkadaşlar kampanya şartlarında çek alışveriş tamamlandıktan sonra verilecek diyor bence riske girip de yapmayın alışveriş çünkü kampanya bitiyor
  • 222 lik Çek lazım bana kullanmayacak olan varsa sevap point karşılığında kullanabilirim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

222 lik Çek lazım bana kullanmayacak olan varsa sevap point karşılığında kullanabilirim:)

Dostum o çeki nereden baksan 80-100 arası satacaklar. Artı bu çekleri insanlar kazanmak için o kadar alışveriş yaptı. Kimse hayrına vermez gibime geliyor.
  • N11 gerçekten cok adi bi firma kafalarına göre kampanyayı şekillendiriyorlar kullanıcılara haber vermeksizin , zaten benim kazandığım 111 TL yide kullanmıyacagım hesabım dondurulmuş şikayet fln oluşturdum nafile napıcam bilmiyorm kullandırtmıcaklar galiba
  • Ben bugün 2.000 TL üzeri alışveriş yapmıştım ama kupon kazandınız diye onay gelmedi. N11'i arayıp sordum, net cevap veremediler, kampanyanın 11 Aralık'a kadar geçerli olduğunu söylediler.

Böyle olunca ve kendi hesabımı kullanmama rağmen iptal ihtimali olduğu için ben siparişimi direkt iptal ettim, çünkü o çek gelmedikten sonra bir anlamı olmaz,fiyatlar zaten yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitai

bende de aynısı oldu normalde hem ekranda hemde maille çek kazandığı yazıyordu...bende n11 e yazdım kampanya koşullarını kopyala yapıştır yapmışlar yüklenmezse lütfen mesaj atın demişler..ben etmedim bakalım ne olacak ama bence her türlü çek yüklerler diye düşünüyprum..

Kampanya şartlarını kopyala yapıştır yaptılarsa o iş yaş. Çünkü şartlarda net olarak "11 Aralık'a kadar" yazıyor. Her ne kadar 11 Aralık günü hala ana sayfada bu kampanya gözükse de, ben güvenemedim. O çeksiz avantajlı gibi olsaydı risk alırdım ama çekin gelmemesi durumunda zarara girerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

222 lik Çek lazım bana kullanmayacak olan varsa sevap point karşılığında kullanabilirim:)

Dostum o çeki nereden baksan 80-100 arası satacaklar. Artı bu çekleri insanlar kazanmak için o kadar alışveriş yaptı. Kimse hayrına vermez gibime geliyor.

Valla şip şak olsun 100 lira tık hızında indirim olsun sürekli n11den kampanyalar geliyor. Mesela şuan 100 lira tık hızında var. Ben 222 liralık çeke 100 lira verene kadar onu kullanırım. Kullanmayacak varsa kendi hesabına 10 lira puan gelecek onun karşılığında alırım illa para vermem gerekirse 20 lira veririm:)) nasıl olsa yarın bir gün 1500 liraya 150 lira tık hızında yada anında indirim çıkartırlar acelemiz yok ;)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.