Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan 11 Aralık'ta verilen siparişlerde Çek kazandınız maili gelmiyor. Ben hem kupon kullanarak hem de kuponsuz denedim mail gelmedi. Itiraz ettim, alışveriş tamamlandıktan sonra gelmezse haber verin diye cevap verdiler. Onaydan sonra da yüklenmezse ürünü iade ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazdan 1500tl lik alışveriş yapacam ne diyonuz yapayımmı çekle ilgili bi sıkıntı olmaz demi
  • Arkadaşlar dün alışveriş yapmıştım.Kupon kazandınız bilgiside geldi ama ürünler gelmedi.daha kargoda yarın gelir.Bu gece ürünleri onaylamak gereklimi kesin.Bişey anlamadım şartlardanda.11 ine kadar alışveriş yap diyor ama alışverişi tamamlamasam yarın onay versem sorun yaşarmıyım.Fikirleriniz nedir?
  • az önce aradım sordum bugün 23.59 a kadar yapılan alışverişler dahilmiş. Onay daha sonra yapılabiliyormuş. Onay verdikten 15 gün sonra çek aktif olur dedi.
  • Şu an görüşüyorum canlı destekle,

aynen şöyle diyor süper zeka:

mail gönderilmediği taktirde kampanyadan yararlanamamaktasınız.

edit:

gitti birine sordu geldi sanırım, kampanya şartlarını sağlıyormuşum, kupon yatacakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepiest -- 11 Aralık 2014; 17:30:24 >
  • kimyager147 K kullanıcısına yanıt
    Valla şip şak olsun 100 lira tık hızında indirim olsun sürekli n11den kampanyalar geliyor. Mesela şuan 100 lira tık hızında var. Ben 222 liralık çeke 100 lira verene kadar onu kullanırım. Kullanmayacak varsa kendi hesabına 10 lira puan gelecek onun karşılığında alırım illa para vermem gerekirse 20 lira veririm:)) nasıl olsa yarın bir gün 1500 liraya 150 tık hızında yada anında indirim çıkartırlar acelemiz yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1500 lira harcayacam 222 lira kupon alcam, sonra onu tanımadığım ve dini para işine alet edip " sevap point" falan diye garip şeyler söyleyen birine verecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepiest

Şu an görüşüyorum canlı destekle,

aynen şöyle diyor süper zeka:

mail gönderilmediği taktirde kampanyadan yararlanamamaktasınız.

edit:

gitti birine sordu geldi sanırım, kampanya şartlarını sağlıyormuşum, kupon yatacakmış...

Size de mi kazandiniz diye mail gelmedi? Kampanyaya daha once katilanlari bir sekilde buluyorlar ve kupon kazanmalarini engelliyorlar.

• quote:

Kupon kazanabilmek için 11 Aralık 2014 tarihine kadar alışveriş yapılması ve sipariş teslim alındıktan sonra Hesabım sayfasından alışverişin tamamlanması gerekmektedir.

İfadeyi anlamayanlar için hemen üstünde resimli acıklaması da yapılmış... neden bu kadar büyüdü ki bu 11ine kadar tamamlanması gerekiyor tartışması!
    ayın 5inde 1500 tl üstü sipariş verdim, herhangi bir mail gelmedi, kargoyu 8inde teslim aldım ama henüz alışverişi onaylamadım, haftasonuna kadar da (kendiliğinden onaylanmadığı sürece) onaylamayı düşünmüyor, kuponun mümkün olduğunca ocak ayına da sarkmasını istiyorum ;)
     n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası

edit:
    ilginç, mesajı gönderdim n11e bir döndüm alışverişin kendiliğinden onaylandğını gördüm. 3 gün müymüş n11in onay süresi?

edit 2: kupon da haliyle yüklenmiş, geçerliliği 26/12/2014 - 06/01/2015 tarih arası olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 11 Aralık 2014; 19:19:30 >

• alışverişimi yaptım onayladım bu gün

çek yüklenmedi

yarın yüklenir inş
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    dün alışveriş yaptım. bugün onayladım. çek geldi hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben bugün 2.000 TL üzeri alışveriş yapmıştım ama kupon kazandınız diye onay gelmedi. N11'i arayıp sordum, net cevap veremediler, kampanyanın 11 Aralık'a kadar geçerli olduğunu söylediler.

Böyle olunca ve kendi hesabımı kullanmama rağmen iptal ihtimali olduğu için ben siparişimi direkt iptal ettim, çünkü o çek gelmedikten sonra bir anlamı olmaz,fiyatlar zaten yüksek.

Hocam siparişi zaten daha önce 111,77 veya 22 kazandığınız bir hesabınızdan mı yaptınız yoksa ilk kazanacağınız bir çekmiydi? 1000 tl alışveriş sonrası 111 tl kupon yüklenmiş hesabımdan bu sefer 1500 tl alışveriş yaptım. Fakat bu sefer ne mail geldi ne de kupon kazandınız yazısı çıktı.

Normalde kazanmam gerekiyor. Çünkü şartlarda kuponlardan BİRER adet kazanılabilir diyor. Haydi hayırlısı artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

Bi sorum ben alış veriş yaptım. Satıcı iptal etti. Öncesinde kupon kazandınız diye mesaj gelmişti.

satıcı iptal edince ben de başka bi yerden bi daha alışveriş yaptım bu sefer mesaj gelmedi.

Aynı durumda olan var mı?

Kendim cevaplayayım bari. İkincisinden mail gelmemişti. Kupon geldi.

• Ben simdi mobilden yaptim insallah yuklenir

• ben bugün alışverişi yaptım .bakalım onayı 3 gün sonra yapsak

29 unda kupon yüklenir .9 una kadar devam eder

bonusla birleştirelim dedik.

hayırlısı bakalım

• Biraz önce 117 liralık altın aldım ancak kupon kazandınız uyarısı gelmedi, mail de gelmedi.
  • 1700 civari alisverisim oldu. Onayi illaki 11 inde mi verecegim . Urun elime ulasmadi. Bugun onay vermessem kupon ucarmi

• quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

YENİ BİLGİ AZ ÖNCE MÜŞTERİ HİZMETLERİ 11 ARALIK 23.59 A KADAR SİPARİŞ YAPMANIZ YETERLİ DEDİ. ŞARTLAR DA DEĞİŞİKLİK OLMUŞ. ONAYINIZ 11İNDEN SONRA OLABİLİR.

Bu kesinmi hocam. Ben 9 unda siparis gectim . Urun hala elime ulasmadi. 11 inde onaylayin diye bi ibare vardi
  • CYBORGXXX C kullanıcısına yanıt
    ya topluca patlıcaz kuponları alamıcaz yada hepimiz alıcaz kuponları bakalım göreceğiz.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 12 Aralık 2014; 0:05:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.