Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Dün verdiğim siparişi bugün teslim aldım ve alışverişi tamamladım ama kuponla ilgili hareket yok. Online destek merkezinde sıra beklemekteyim

Sonuçtan haberdar ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ayın 9 unda siparişi verdim ama şu anda yani 13 aralıkta onayladım. Bana çek gelir mi gelmez mi acaba ?

• ben 10 da aldım 12 de onayladım geldi çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

ben 10 da aldım 12 de onayladım geldi çek

Bize de gelmesi lazım o zaman. Niye gelmiyor bu yaw

• Arkadaşlar çekinin de, n11in de, süpermarketim de. böyle gerizekalı firma olamaz. 10 gün önce kargomu yanlış il ve isme gönderdi gerizekalılar. hala şubede duruyor, 1 dk'larını ayırıp aramadı totoşlar. 20 kez n11'i aradım, şikayetvar'a 2 kez yazdım, 10 kere kargoyu aradım yok nafile.

süpermarketim'in irtibat bilgisi varsa bana iletirseniz, çok dua edicem. arayıp hayatımda ilk kez telefonda ağız dolusu küfür etmek istiyorum. bu kadar ilgisizlik olmaz, ayıp yaptıkları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar çekinin de, n11in de, süpermarketim de. böyle gerizekalı firma olamaz. 10 gün önce kargomu yanlış il ve isme gönderdi gerizekalılar. hala şubede duruyor, 1 dk'larını ayırıp aramadı totoşlar. 20 kez n11'i aradım, şikayetvar'a 2 kez yazdım, 10 kere kargoyu aradım yok nafile.

süpermarketim'in irtibat bilgisi varsa bana iletirseniz, çok dua edicem. arayıp hayatımda ilk kez telefonda ağız dolusu küfür etmek istiyorum. bu kadar ilgisizlik olmaz, ayıp yaptıkları.

Sürat kargo ve süpermarketim tam kombo olmuş rezillikte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar çekinin de, n11in de, süpermarketim de. böyle gerizekalı firma olamaz. 10 gün önce kargomu yanlış il ve isme gönderdi gerizekalılar. hala şubede duruyor, 1 dk'larını ayırıp aramadı totoşlar. 20 kez n11'i aradım, şikayetvar'a 2 kez yazdım, 10 kere kargoyu aradım yok nafile.

mono@monob2b.com

başka adres yok malesef
  • 11'inde yaptığım alışveriş için müşteri hizmetlerine bağlandım.

Merhaha,
    11.12.2014 tarihinde yaptığım alışveriş 5 yıldızlı alışveriş kampanyasına dahil olmasına rağmen sistemde puanım gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz.

**Daha derin aratırıp bilgi verecekler, hiç yoktan kayıt oluşturdum.
    Bence gelir kuponlar/puanlar sorun olmaz.

Eğer değişiklik olan olursa, bilgi verebilir mi lütfen.
  • Muptela kullanıcısına yanıt
    benim de 222 tl kuponum olmasına rağmen kullanamıyorum.
    aradım müşteri hizmetlerini elektroniktte geçerli değilmiş. n11 kampanyayı değiştirme hakkını kullanmış . böyle saçmalık olmaz arkadaşlar Allah cezasını versin bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tknn

aradım müşteri hizmetlerini elektroniktte geçerli değilmiş. n11 kampanyayı değiştirme hakkını kullanmış . böyle saçmalık olmaz arkadaşlar Allah cezasını versin bunların.

Ben bu siteyle uğraşamam, müşteri hizmetlerindeki kişilerin birşeyden anladığı yok, siparişimin iptali talebinde bulundum, 222 çek kazanmak için g3 telefonun yanına 2,5 gr altın almıştım, 23 TL altından zararım oldu. 222 TL kuponu bir şekilde yükletirsiniz ancak, sizi bezdirirler. Ayrıca 222 TL kuponlar elektronikte geçer, sizin kuponun geçerlilik tarihi gelmemiştir, eğer buna rağmen kullanamıyorsanız bu kuponlar tutanın elinde kaldı demektir. 160 TLye satarız diyenler ne yapar artık bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Katılamadım diye üzülüyordum katılsam daha fazla üzülürdüm düzeltilmesi için çek gelen arkadaşlar hep birlikte itiraz edin sıkıntılı durum yoksa geçmiş olsun hocam
  • rock_starr kullanıcısına yanıt
    tekrar arayıp itiraz ettim araştırıp dönecekler. Sonuç çıkar mı bilmiyorum ama peşini bırakmıycam .
  • askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    hocam müşteri temsilcisi öyle dedi inş yanlış bilgidir ..
  • Ne yani elektronikte geçerli değil mi bu kuponlar :@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdilik birşey yok, bakalım yamuk yapacaklar mı
  • Yapmazlar ins... 11 inde alisveris yaptim yukleme yapilir ins. 1800 tl harcama yptm... onayi vermedim.henuz. sorun olurmu

• cheekyyy kullanıcısına yanıt
    hocam bende de aynı şekilde görünüyo telefon alıcam ama kullanamıyorum. Geçerlilik süresi 13/12/2014 - 24/12/2014.
    Beklemdeyim.
  • quote:

hocam bende de aynı şekilde görünüyo telefon alıcam ama kullanamıyorum. Geçerlilik süresi 13/12/2014 - 24/12/2014.
    Beklemdeyim.
    Elektronikte geçerli değilse yandı gülüm keten helva :)
    Bende de var 2-3 tane çek. Ama ben hep maximum , tık hızında ile uygun hesaplı ürün aldım. Ama sadece bu çek için zararına ürün alan arkadaşlar olmuştu. N11 yaptıysa böyle bir şey hakikaten rezillik olmuş. (daha önce böyle değişiklik yapmamıştı, o yüzden değişiklik yaptığını zannetmiyorum. Kuponları aktif edememişlerdir diye umud ediyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melifkaya -- 13 Aralık 2014; 13:05:35 >
  • quote:

Beklemdeyim.

Hocam elektronik dışı farklı bir kategoride deneme yaptınız mı kuponu?
    Orada da mı aktif değil 222 tl kupon yoksa sadece cep telefonu için mi denediniz?
  • n11 yapmış yine yapacağını... değişen maddeyi kimse fark etmemiş!
    sipariş sonrası aldığım kampanya sayfasının çıktısında değişiklik yapabileceklerine dair bir madde yok, ne zaman değiştirdiklerini bilmiyorum.
    geçenki alışverişimde uğraşmamıştım ama bu kaz de ihlal yaparsa kan çıkar heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 13 Aralık 2014; 13:17:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.