Şimdi Ara

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
661
Cevap
20
Favori
30.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: v4science

Ben altın almıştım.

Yani olay açıklığa kavuştu...

Yani elektronikle kazılan çek elektronikle harcanamıyor.....

Elektronikçilere geçmiş olsun :)
  • Arkadaşlar altın almıştım çek an itibariyle aktifleşti bilginiz olsun. ya müşteri temsilcileri bize yanlış bilgi verip boşuna gerdiler yada tepkiler üzerine geri adım attılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tknn -- 13 Aralık 2014; 16:26:25 >
  • Online destek birimiyle görüştüm. İlgili birimlere aktarıldığını,takipte olacaklarını ve en kısa zamanda bilgilendirileceğimi yazdılar. Bakalım ne zaman sonuçlanacak
  • Böyle bir yan çizme yaparsa n11in itibarı baya bir düşer. Umarım herkesin kodları başta da belirtildiği gibi elektronikte de geçer öbür türlü burdan alevlenen bir ayaklanma başlatabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedkorn

Daha önce sorulduysa özür dileyerek; 11 Aralıktan önce 1000tl alışveriş yaptım yanlız yanlış gelen ürün ve aldıgım telin imei si halan kayıtlı gözükmediği için onayı bekletiyorum. Çek kazanmak için alışverişin de onayın da 11 Aralıktan öncemi yapılması gerekiyor du yoksa 11 Araklık tan sonra da onay versek çek kazanılıyor mu?

hocam onay vakti önemli değil ama zaten kargoya verilip alışverişi tamamla butonu belirdikten sonra en fazla 3gün+24 saat oyalayabilirsin sonrasında zaten otomatik onaylanır
    müş.hiz lerine sormuştum 11 aralık 23.59,a kadar alışveriş yapılması önemli olan demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 13 Aralık 2014; 16:59:59 >
  • Arkadaslar eger 5* cekler elektironikte gecerli olursa fiyatlara bindirim yaparlar hemen ne alicaksaniz alin daha once yasandi malum kimse kimye durduk yere para dagitmaz teknosadan 2000 tl lik alisveris yapin size 200 tl cek versin ama o ceki alsin musap bi sekilde kendi kullansin cok pahali site :) ancak n11 cok pahali bi site degil fiyatlari cok rekabetci bide ustune 222 tl cekle size satis yaparsa batar o yuzden ucundan ucundan fiyatlara gecirir gibi geliyo bana :) ancak ufak tefek alisverislerde baya baya karli ama 1000 tl ustu kendinizi heba ettinize degmez
  • Müşteri hizmetlerinden gelen mesaj

n11 / ***** 5 Yıldızlı Alışveriş – Kupon Kampanyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: akjed

Müşteri hizmetlerinden gelen mesaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orhann O kullanıcısına yanıt
    kampanya şartlarına bakınca yanlış bir cevap vermiş müşteri temsilcisi kampanya şartlarında çek kazanmak için aldığınız kategoride çeki kullanamazsınız vb şeklinde bir ibare yok
  • Bu arada telefon ve lastik alarak kazanmıstım kuponu
  • quote:

Bu arada telefon ve lastik alarak kazanmıstım kuponu

kuponu telefon alımında denediniz mi hocam ? aktif oluyor mu?
  • Kuponu onaylamadım,boyle olursa alışverisi iptal edeceğim çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Müşteri hizmetlerinden gelen mesaj

Geçerli olanları yazsa daha kısa olurmuş, geçerli hangi kategori kalmış acaba?!! Bildiğin aptal yerine koymuşlar insanları. Açık söyleyim, N11'in çek ve bonus kampanyaları olmasa, asla ne idüğü belirsiz firmalardan riske girip alışveriş yapmam - giderim HB ya da direkt alacağım yerleri tercih ederim. Ne olursa olsun risk, adam göndermez, gönderse sorunlu ürün çıksa iade almam dedi mi uğraş dur bildiğin.

Son anda direkten dönmüşüm ben de iyiki bu sefer girmedim n11 işine, telefon alacaktım G2 onun yerine Amazon'dan sipariş verdim MotoG 2. generasyon - 3 taksit Adios ile... Çok ikilemde kalmıştım bu kampanya ile G2 almamak için.

Bence şikayetler çok gelirse şartları değiştirirler ama can sıkıntısı. Değiştirmezlerse de geçmiş olsun hem forumdaşlara ama daha büyüğü N11'e. Bu yaptıkları üçkağıt yanlarına kalmaz. Ne diyordu o ünlü reklamda, insanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim, parayı her zaman kazanırsın ama güveni kaybettin mi bir daha zor... Bu saatten sonra kredi kartı ve anında indirimler dışında kimse hayatta güvenmez bu üçkağıtçılara!

Bu arada 222 liralık çeki 175 liraya satacağına inanan bir arkadaş vardı, benimle değil ama bir kaç forumdaş ile bayağı polemik yaşamışlardı, ona da selamlar olsun. Bulursam edit yapar eklerim buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deblod -- 13 Aralık 2014; 18:26:18 >

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    kuponlar daha aktif değil maalesef,
  • quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

Ozaman cakallar once fiyatlari artirirlar yada tahminim cekleri elektronik degilde mobilya +18 gibi kar marji yuksek guruba dahil ederler malum yilbasi alisveris cok olabilir :) ceksizde cok alis veris yapan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Orijinalden alıntı: By___Muzzy

Ozaman cakallar once fiyatlari artirirlar yada tahminim cekleri elektronik degilde mobilya +18 gibi kar marji yuksek guruba dahil ederler malum yilbasi alisveris cok olabilir :) ceksizde cok alis veris yapan var

alışverişiniz tamamandıktan 15 gun sonra cekler aktif oluyor zaten benimki mesela 20 sinde aktif olcak..gecerli olmayan katokorilere baktıgımda altın-supermarket-toplu satıs diyor
  • şimdi ben pepsi kodu istesem ceza alırmıyım yada veren bir arkadas çıkarmı...
  • Geçerli olmayan kategoriler listesinden benim anladığım toplu alımlarda kullanılamayacağı onun dışında cep telefonu almakta sıkıntı olacağını zannetmiyorum... Yukarıda aldığını söyleyen bir arkadaşta var zaten...
  • arkadaşlar banada kuponlar yüklendi hesabımda 200/44 kupon + 150/33 + 15 tl de alışwerilerden kazandığı kupon var gel görelim adamlar benim hesabı
    dondurdular. çünkü hesaptan arkadaşın kredi kartını kullandım ve hesapa bağlı olan ismi ve kredi kart sahipleri ismi uyuşmadığı için
    ''Üyeliğiniz beklemede olduğundan satın alma işlemini gerçekleştiremezsiniz.''
    diye uyarı alıyorum.

N11 MH hesabı dondurmuş ve yeni hesap açmanı söylediler bu hesabıda belki açabilirlermiş.baya tartıştım ama üyelik şartı
    buşekilde diyorlar sinir oldum.

Varmı böyle bir durum baaşına gelen.yapacağım birşey varmı sizce?
  • İtiraz sonucum malca bir cevap

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.