Şimdi Ara

n11 5tl cep kupon (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
11
Favori
23.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Kuponlar hala devam ediyor

görünüyor ama kullanmaya çalıştığın an pasif görünüyor. ben tam 00:00 da yakalandım ve veremedik 3. siparişi :-) Ancak yeni hesaba 18/09 tarihli yenisini veriyormuş. pardooon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 18 Eylül 2014; 0:09:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

Kupon devam hesapların 5 te 1 ini anca bitirdim haşat oldum oh beeeee

Ne alacağımı şaşırdım. Yemin ederim bıktım bu işten. Zorla zarar ediyorlar
  • İlk 2 hesaptan kupon alabildim, sonrakilere kupon vermedi. Birşeyi eksik mi yapıyorum . Cihaz ios.
  • haber veren arkadaşa teşekkürler. hesaplar askıya alınmazsa sorun yok abarttım sanki. kradi kartını bir kontrol edeyim. 1-2tl derken kaç tl içeri girdik durduk yere :::)))
  • Kupon gorunuyor ama alisveris yapamiyorum.Sizde de ayni mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

quote:

Orijinalden alıntı: umuty76

quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

beyler aramızda bu konularda biraz tecrübesiz arkadaşlar var sanırım

n11 aynı adres ödeme vs gibi işlemleri iptal ediyor..

Hadi yaa bosa mi yaptim simdii :(((
    Hepsine de ayni adresi verdim.

içinize kurt düşürmek gibi olmasında

zamanında 3 tane hesaptan alıpda n11 in blokladıgını biliyorum

kaldı ki arko sanırım kozmatik burada nın ürünleri

süpermarketim ve kozmatik burada mağazalarının n11 in kendi mağazaları oldugunu forumda çok okuduk

kozmetikburada, n11'in mağazası değil hocam. samsun'da bir kozmetik firması, n11'le alakaları yok.

http://www.kozmetikburada.com.tr/contact.aspx

Pekçok kişinin çoklu hesabı bu mağaza ile çoklu siparişten sonra kapandı n11 e ciddi anlamda bilgi veren bir firma n11 in değil ama n11 in çıkarlarını aşırı koruyan bir yapısı var dikkat etmenizi öneririm.

firma kendi çıkarlarını daha çok düşünür, bilgi verdiğini sanmıyorum ama bu mağazaya n11 çalışanları özellikle dikkat ediyor olabilir. ben çoklu hesaptan bu mağazayla alışveriş yaparken, ip değişikliği yapıp web tarayıcının, eğer mobilden alışveriş yaparsam telefondaki uygulamanın önbelleğini, çerezlerini vs. siliyorum şimdiye kadar bi sorunla karşılaşmadım. birden çok siparişleri aynı kargoyla gönderiyor çoğu zaman. biraz sizin dikkatli olmanız lazım alışveriş yaparken, yoksa firma n11'e bilgi verip kendi kazancını niye baltalamak istesin..

• Hiç bir şey yok ki
  • tam ürünü alıyodum saat 00.00 oldu ödemeyi yapamadım bende bugünkü harcamaya baktım 5 - 10 derken 40 lirayı geçmiş
  • sarius82 S kullanıcısına yanıt
    aynı
  • İki farklı hesaptan alışveriş yaptım, aynı mağazadan.Fakat mağaza onayladı kargo bekleniyor diyor . Sıkıntı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Kupon gorunuyor ama alisveris yapamiyorum.Sizde de ayni mi?

bendede aynısı oldu alışveriş yapamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çoğumuzun birden çok üyeliği var bu kesin ama sanki n11 de buna göz yumuyor gibi geldi. yoksa pekala tespit edip bloke edebilir
  • Bana da 11/20 kupon yuklemisler harcadim hemen.

• hesap bloke oldumu arkadaşlar ne kada sürede açılıyor üyelik beklemede diyor...
  • uyanık halıcı ücretsiz kargoyu alıcı öder yapmış

http://www.n11.com/promosyon-halisi-P31134350
  • Halici bi gondersin bakalim korg****e iade ederiz yapariz ona bi güzellik

• quote:

Orijinalden alıntı: cobane

arkadaşlar çoğumuzun birden çok üyeliği var bu kesin ama sanki n11 de buna göz yumuyor gibi geldi. yoksa pekala tespit edip bloke edebilir

göz yummasa yeni üyeliğe devamlı teşvik ederler miydi. sürekli yeni üyeliklere kupon yüklüyorlar bizde değerlendiriyoruz. ama şunu da belirtiyim paypaldan dolayı 3 üyeliğim askıya alındı hala da askıda. cepten dolayı bakalım askıya alınacak üyeliğim olacak mı? sıcak fırsatlara girdikçe harcamaya devam
  • Bu 5 tl yeni üyeye verilen 11/55 le birleşiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

Bu 5 tl yeni üyeye verilen 11/55 le birleşiyor mu?

Hayır
  • kupon görünmüyor da. bi dışarı çıkayım gelince bi şeyler alırım derken gitti 5 tl indirim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.