Şimdi Ara

n11 5tl cep kupon (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
11
Favori
22.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beburak

quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

Orijinalden alıntı: beburak

quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

beyler aramızda bu konularda biraz tecrübesiz arkadaşlar var sanırım

n11 aynı adres ödeme vs gibi işlemleri iptal ediyor..

Ayni adresin sorun cikarmadigini bu forumda defalarca anlattik.

Farkli olmasi gerekenler;

Tc kimlik no
    Cep telefonu

Ayni olabilecek olanlar;

Kredi karti
    Adres
    Isim vs.

Yanlis bilgilendirme yapmayalim.29 hesabim var daha suana kadar 1 tanesi bile kapatilmadi

Dostum ben her şeyi aynı girdim hepsine.İptal edilir mi?
    Hala iptal edilmemis su an ama bilmiyorum.

Ayni giren kisilerden cok iptal edilen oldu ama edilmeyende vardi galiba bekleyip gorucez

Kardeş tam bal bir olaya denk geldim

N11`de alisveris yaptigim yerdeki urunler stokta kalmamis.Yanlis gozukmus.Onlari iptal edebilir misiniz diye aradilar.Ben de benim kuponlarimi kim verecek,son kullanma tarihi dundu dedim.Onlar da o zaman alisverisinizin toplami kadar urun verelim dediler.

100-150TL bala geldi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 18 Eylül 2014; 13:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüh kaçırdık
  • Tüh kaçyrdyk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demba BA

http://www.n11.com/s-link-ip-725-2600mah-batarya-sarj-unitesi-P30247737 slink 2600 mh

http://www.n11.com/mobile-world-5600-mah-powerbank-mavi-P30861728 5600 mh mobile world marka

hangisi almalıyım ?

5600 mah al kayip oluyor zaten digerinden cok a kalır..

en az bir kere doldurur seninkini

• 50 TL altlimit var herkese böyle mi veriyor?

• Bugün verilen 5 lik kupon 50 tl alt limitli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

Onaylanmış olsada iptal edebilir ama mağazanın puanı düşer bu yüzden alıcının iptali satıcının işine gelir bu yüzden ben iptal etmeyeceğim onayladiysa elinde vargöndericek şimdi baktım ilanina dün gece satışa kapanmisti ürün şimdi stokta 1 ürün var

AYNEN HOCAM BU LINKTEN ALDIM..AMA ADAMLAR CAMURA YATIYOR..
  • olay bitti 5 liralık kuponlar 50 tl alt limit istiyor 21 ürün aldım 25 tl harcamısımdır
  • Benim sipariş ettiğim ürün de stokta yokmuş sözde. "Siparişi iptal edin" diyorlar. İyi dümen kurmuşlar vallahi. İptal etmeyeceğim siparişi, bakalım ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Benim sipariş ettiğim ürün de stokta yokmuş sözde. "Siparişi iptal edin" diyorlar. İyi dümen kurmuşlar vallahi. İptal etmeyeceğim siparişi, bakalım ne olacak...

hocam ben tarak almıştım iptal edin dediler etmedim 1 ay sonra geldi
    tıraş makinası sipariş ettim iptal edin dediler etmedim gelmedi
    cüzdan sipariş ettim iptal edin dediler etmedim gelmedi 2 ay oldu.

kafalarına göre yollarlarsa yollarlar hocam bide pişkin pişkin zaten hediye ile almışsınız diyolar lan zaten n11 veriyor size paranızı. sonuç budur .
  • Ben o ürünü aldiysam ister bedava, ister para vererek sen de göndereceksin ürünü, iste bu kadar basit. Stok sorunun varsa da bunu direkt "Siparisi iptal edin lütfen" diye kestirip atmamali satici. Bir çözüm önerisi sun; ne bileyim muadili bir ürün öner ama yok direkt "Siparisi iptal eder misiniz lütfen?". Etmiyorum iptal falan, ne yapacaklar bakalim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 18 Eylül 2014; 14:20:01 >
  • Şu an alt limitsiz veriyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Ben o ürünü aldiysam ister bedava, ister para vererek sen de göndereceksin ürünü, iste bu kadar basit. Stok sorunun varsa da bunu direkt "Siparisi iptal edin lütfen" diye kestirip atmamali satici. Bir çözüm önerisi sun; ne bileyim muadili bir ürün öner ama yok direkt "Siparisi iptal eder misiniz lütfen?". Etmiyorum iptal falan, ne yapacaklar bakalim?

hocam yollamazlar
  • Ben siparişi iptal etmeyeceğim, ürünü yollamazlarsa yollamasınlar.
  • Benim aldığım bir ürünün kargosu az önce geldi ama hala sitede kargoya verildi bile yazmıyor. Sadece "mağaza onayladı" yazılı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Benim aldığım bir ürünün kargosu az önce geldi ama hala sitede kargoya verildi bile yazmıyor. Sadece "mağaza onayladı" yazılı...

Hocam hangi mağaza
  • Münih kullanıcısına yanıt
    Kanyonshop mağazası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_88

Kanyonshop mağazası...

bana da uğur dondurucuda böyle oldu.

bugün-yarın kargo no girerler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

Arkadaşlar codegen fırmasından uzak durun..

Dün ben bu verılen 5 tl lık ındırımle mause aldım..
    http://www.n11.com/codegen-cp80-24ghz-kablosuz-3d-nano-alicili-optic-mouse-P16098391

kargo ucretı yoktu alırken..sonra onay vermısler..kargo ucretı alıcı tarafından dıye..demın kargo geldı..ufacık mause ıcın 7 tl kargo parası ıstedıler..Ben sabahtan magazayla yazıstım..yok efendım satıs sozlesmesınde var dıyor yalancı..sonra bey efendı bızım kargo ucretlerımız uygun dıyor..uygunu 1 mause ıcın 7 tl ısımı..kargoyu teslım almadım..aynen ıade ettım..sıkıntı yaşarmıyım sızce..

Ben siz satıcı kanyonshop satışındaki mouse yi inceleyip codegen firmasından almışsınz unutmayın codegen firmasında sürekli kargo alıcıdan firmayı savunmak gibi olmasın ben 4tl kargo ücreti ödemiştim zamanında 2 adet için zaten kalem alsanızda aynı ücreti ödersiniz ürünleri alırken dikkat edin faturada 3.50 yazar kurye size 8tl der 10tl alır üstünüde vermez bozuk yok der :) mutlak suratle kargo ücretini gösteren fişi almadan kargo ücreti ödemeyin bu gibi durumlarda

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.