Şimdi Ara

n11 5tl cep kupon (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
11
Favori
22.951
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alynty: ConCarnage

cepten hergün giriyorum sallamatik için. 5 tl tanymlanmamy?. sebebi ne olabilir ? ne yapmam gerekiyor ?

20-30 tane hesap açyp sömürenler sayesinde artyk yok hocam, 50tl alt limitli olmu?.. normalde hesaptan çyky? yapyp tekrar girince görünüyordu. dene istersen ama 50tl alt limitli çykacaktyr.

Sağolun hocam. Çıkış yaptım uygulamadan. Tekrar mail adresini yazıp girince kupon geldi ama 50 lira limitli. Bana faydası dokunmuyor şuan :) 20-30 hesap açanlarada burdan selam olsun. Bi güzel anıyorum onları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 TL alt limitli olmuş açlar sayesinde.
  • Neyse 51tl harcadım iyi oldu

• 2 hesaptan alışveriş yapmıştım ürünleri kargolamışlar çanta ve usb bellek aldım toplamda 9 lira falan ödedim
  • bu cihazı alıpda onaylanan yada kargosu gelen oldumu , akşam alırken 999 tane alabilirken bugün hesabımda iptal etmişler siparişi sözde tükenmiş bana kalmamış
    http://www.n11.com/raks-rk-075-kulak-ve-burun-tuyu-temizleme-makinesi-P28284972
  • quote:

Orijinalden alıntı: zokur

bu cihazı alıpda onaylanan yada kargosu gelen oldumu , akşam alırken 999 tane alabilirken bugün hesabımda iptal etmişler siparişi sözde tükenmiş bana kalmamış

Ben almıştım şimdi bir bakayım ne durumda dedim iptal etmiş reddedildi diyor ilanıda kapatmış satıcı
  • şipşak indirim gelen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Ben o ürünü aldiysam ister bedava, ister para vererek sen de göndereceksin ürünü, iste bu kadar basit. Stok sorunun varsa da bunu direkt "Siparisi iptal edin lütfen" diye kestirip atmamali satici. Bir çözüm önerisi sun; ne bileyim muadili bir ürün öner ama yok direkt "Siparisi iptal eder misiniz lütfen?". Etmiyorum iptal falan, ne yapacaklar bakalim?

Aynen kardeşim dediklerine katılıyorum bu kafalarına göre iptal etme birtek n11 de var geçen hafta traş kolonyası almıştım satıcı aradı stokta kalmadığını iptal etmemi söyledi bende stokta olmayan ürünü ne diye satışa koyuyorsunuz siz iptal edin ben etmiyorum dedim o halde size aynı değerde baka bir ürün gönderelim mi dedi olur dedim şampuan gönderdi aldığım kolonya 7 tl bana gönderdiği şampuanın fiyatı 39 tl böyle satıcılar da var.

• trablus35 kullanıcısına yanıt
    Satıcının karı olmamıştır ki :)
    Çok iyi bir alışveriş yapmissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: trablus35

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Ben o ürünü aldiysam ister bedava, ister para vererek sen de göndereceksin ürünü, iste bu kadar basit. Stok sorunun varsa da bunu direkt "Siparisi iptal edin lütfen" diye kestirip atmamali satici. Bir çözüm önerisi sun; ne bileyim muadili bir ürün öner ama yok direkt "Siparisi iptal eder misiniz lütfen?". Etmiyorum iptal falan, ne yapacaklar bakalim?

Aynen kardeşim dediklerine katılıyorum bu kafalarına göre iptal etme birtek n11 de var geçen hafta traş kolonyası almıştım satıcı aradı stokta kalmadığını iptal etmemi söyledi bende stokta olmayan ürünü ne diye satışa koyuyorsunuz siz iptal edin ben etmiyorum dedim o halde size aynı değerde baka bir ürün gönderelim mi dedi olur dedim şampuan gönderdi aldığım kolonya 7 tl bana gönderdiği şampuanın fiyatı 39 tl böyle satıcılar da var.

Bizde bekledik ne alsak diye.50 alt limit gelmis

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oldu bu yüzden iptal talebi istenen kase siparişimide iptal etmeyeceğim yerine farklı bir ürün gönderilmese dahi satıcı iptal etsin mağazasının puanı düşsün
  • 6 7 hesaptan arko krem almistim kargolanmis.

Kaseleri iptal etmisler ama

• bi hesaptan tablet kılıfı bi hesaptan çiğköfte almıştım, çiğköfte aldığımı iptal etmişler. ürün kargolanmıştı ama
  • dün satın almaktan sıkılmıştım 30 tane hesapla bir sürü çerçöp aldım hiç iptal olan yok
  • halı için itirazımızı yapabiliriz beyler satış sözleşmesi satın alındığı tarihteki sözleşme o ürün bize gelecek başka yolu yok

https://yadi.sk/i/hqJdroiYbYZ6v
  • 13 hesabıma da gelmemiş not:1 hesabım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

dün satın almaktan sıkılmıştım 30 tane hesapla bir sürü çerçöp aldım hiç iptal olan yok

fikir vermesi için ne aldınız ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

dün satın almaktan sıkılmıştım 30 tane hesapla bir sürü çerçöp aldım hiç iptal olan yok

fikir vermesi için ne aldınız ? :)

10 tane hesapla telefon kabı aldım, satıcı hepsini tek kargoyla gönderdi. 10 tane hesabı araba bölümünde aynı satıcıdan kullandım, uzun far kısa far, park ledi, kapı ledi vs aldım. o da tek kargoyla gönderdi. kalanlarıda burda paylaşılan linklerden aldım, halıdır, yastıktır, kablodur vs

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

bu cihazı alıpda onaylanan yada kargosu gelen oldumu , akşam alırken 999 tane alabilirken bugün hesabımda iptal etmişler siparişi sözde tükenmiş bana kalmamış

benimki de iptal saydırdım satıcıya bayağı
  • tek girmek istemediğim konu ölü ozanlar derneği geleneksel buluşması
    açlar çok bunları burdan temizlemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.