Şimdi Ara

N11 75 TL ÇANTA ALIŞVERİŞİNE 25 TL İNDİRİM + 2 AL 1 ÖDE + 1 TAYT 1 TİŞÖRT HEDİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 çanta 53 tl filan tuttu, gayet uygun fiyat oldu..tesekkurler

Kargoda ücretsiz oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    quote:

Shadow Fox @ 12 Temmuz 2014; 12:25:42

3 çanta 53 tl filan tuttu, gayet uygun fiyat oldu..tesekkurler

Kargoda ücretsiz oldu

Sayın Shadow,

3 adet çanta
    1 adet 9,90 Euroluk Orjinal Barkoduyla gelecek olan C&A Tayt
    1 adet 15 Dolarlık Orjinal Barkodu ile gelecek olan Anchor Blue Tişört paketinize eklendi.

Ücretsiz kargo ile bugün göndermiş olurum.

Alışveriş için teşekkürler.
  • arkadaslar görmeden canta lınmaz resimler aldatır bu arada arkadasın sattı cantalar hepsi eski sezon elde kalmıs ürünler acık ve net bari cantantayı görerek alın nedir bu yahu he yazıktır

birazda cevrenizdeki esnafı yasatın yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: newnobre

arkadaslar görmeden canta lınmaz resimler aldatır bu arada arkadasın sattı cantalar hepsi eski sezon elde kalmıs ürünler acık ve net bari cantantayı görerek alın nedir bu yahu he yazıktır

çevredeki esnaf da biraz bizi düşünerek indirim yapsın

• quote:

arkadaslar görmeden canta lınmaz resimler aldatır bu arada arkadasın sattı cantalar hepsi eski sezon elde kalmıs ürünler acık ve net bari cantantayı görerek alın nedir bu yahu he yazıktır

Begenmezsek yollarız geri

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

katılıyorum

• Bir arkadaşımız özelden Taytların Orjinal barkodunun fotoğrafını göndermemizi rica etmiş.

N11 75 TL ÇANTA ALIŞVERİŞİNE 25 TL İNDİRİM + 2 AL 1 ÖDE + 1 TAYT 1 TİŞÖRT HEDİYE
  • Pm yolladım ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

vallahi kardes emin olun bu fiyatlara cok rahat bulunur ben toptancıda cok gördüm bu ürünleri hic güzel de

esnafa gelince malesef herkes esnaf olamaz ama ayıklamak lazım

onlarda yasamalı unutmayın onlar can damarı ülkenin

yinede kendiniz bilirsiniz

• seeder kullanıcısına yanıt
    Cevap olarak detaylı PM gönderdim.

Sormak istediğiniz başka sorularınız olursa cevaplayabilirim.

İyi alışverişler.
  • quote:

quote:

Aynen, ben de esnafım, hem de aynı sektörde, ama satıcı arkadaşı desteklerim. Fiyatları da (kalitesi resimlerden anlaşılmasa da) uygun. 3 çanta kargo dahil 53 TL'ye almış bir arkadaş. Daha ne olsun? Eski model olsa ne fark eder? Yenisine 2-3 misli para vermek daha mı mantıklı? Tabii o fiyata çok kaliteli bir ürün de beklememeli, fiyatının hakkını versin, yeter.

(Sen Antalya'ya gel, ben seni çantaya boğarım.)

@newnobre

Satan arkadaş da esnaf sayılır (en azından sanal esnaf, ki belki kendi dükkanı da vardır), neden böyle düşündüğünüzü anlamıyorum. Sırf esnafa destek olmak için daha fazla para ödemeyi siz göze alıyorsanız, sizin bileceğiniz iş. Ben almam (ki kendim esnafım). Pil fırsatı olur, kahve fırsatı olur, vs. vs. netten alırım, kargo dahil ayağıma kadar gelir. Esnaf o fiyata satsa zaten ondan alırım. Siz de "Sıcak Fırsatlar" bölümünde gezindiğinize göre, siz de mutlaka böyle fırsatlardan yararlanmışınızdır diye düşünüyorum. Ben çoğu ürünü (daha kaliteli ve maliyeti daha yüksek olmasına rağmen) pazar mallarından daha ucuza satıyorum, yoksa biz de iş yapamayız. Güzel/trend modeller-uygun fiyat-güler yüz-ilgi/alaka işin püf noktası. Bunları başarabilen esnaf ayakta kalır zaten...

• sahaneteklif S kullanıcısına yanıt
    Bende farklı bir soru daha sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Kocaballi, teşekkür ederim.

Saygılarımla.
  • unsal07 kullanıcısına yanıt
    Ünsal Bey, sn kocaballi başlığı tekrar aktif etti sağolsun.

Yazdıklarınıza %100 katılıyorum. E-ticarette gerçekten rekabet çok büyük bu nedenle dışarıdaki esnaftan çok daha ucuza satmak zorundayız.
  • 3 çanta aldık 57 TL' ye teşekkürler.
  • Hocam bugün kargo fırsatını kaçırdık mı an itibari ile?
  • dirtect kullanıcısına yanıt
    Kargo kuryesi hala gelmedi. Şimdi telefon açtım 20 dk.'ya kadar geliyorum dedi. Fırsat devam ediyor :)
  • xxF@t@l1TYxx X kullanıcısına yanıt
    57 TL'ye sadece 3 çanta almadınız.

1 Tişört ve 1 Tayt için de beden bilgisini gönderirseniz paketinize eklemiş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahaneteklif

57 TL'ye sadece 3 çanta almadınız.

1 Tişört ve 1 Tayt için de beden bilgisini gönderirseniz paketinize eklemiş olurum.

Pm gönderdim, Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahaneteklif

Kargo kuryesi hala gelmedi. Şimdi telefon açtım 20 dk.'ya kadar geliyorum dedi. Fırsat devam ediyor :)

Sipariş tamamlandı PM gönderildi. Teşekkürler hocam umarım yetiştik kargoya :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.