Şimdi Ara

N11 75 TL ÇANTA ALIŞVERİŞİNE 25 TL İNDİRİM + 2 AL 1 ÖDE + 1 TAYT 1 TİŞÖRT HEDİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sahaneteklif

Ünsal Bey, sn kocaballi başlığı tekrar aktif etti sağolsun.

Yazdıklarınıza %100 katılıyorum. E-ticarette gerçekten rekabet çok büyük bu nedenle dışarıdaki esnaftan çok daha ucuza satmak zorundayız.

Kocaballi iyidir, adildir sağolsun... (Reklamları izlediniz. Ama doğruya da doğru.)

Ben de çanta sektöründeyim, ama farklı kulvarda. Yine de az çok (bu tarz ürünlerin) toptan fiyatlarını bilirim. Kalitesi dokunulmadıkça anlaşılamaz, o nedenle resimden yola çıkarak yorum yapmak doğru olmaz. Sadece fiyat olarak yorum yapabilirim, eğer üstteki arkadaşın bahsettiği gibi 3 çanta kargo dahil 53 TL'ye geliyorsa (hediyeler de dahil mi bilmiyorum), düşünecek bir şey yok, en azından önümüz bayram, hediye olarak da düşünülebilir.

• unsal07 kullanıcısına yanıt
    Hocam hediyeler de dahil.

3 Çanta + 1 orjinal c&a tayt + 1 orjinal Anchor blue Tişört - Ortalama 50 - 55 TL'ye geliyor.
  • inşallah hala gönderim yapıyorsunuzdur p.m. attım. konuyu çok geç gördüm ya bugün hediyeleriyle gönderirseniz güzel olacak. saygılar...
  • Özel mesaj gönderdim. n11 üzerinden siparişimi geçtim.Pakete ekleneceklerin bedenleri mesajda.Onayladığınızda bilgi verirseniz sevinirim.
  • Kampanya bu gece 23.59’a kadar geçerlidir. Kampanyanın bitmesine son 3 saat kaldı.

quote:

inşallah hala gönderim yapıyorsunuzdur p.m. attım. konuyu çok geç gördüm ya bugün hediyeleriyle gönderirseniz güzel olacak. saygılar...

PM Gönderildi.

quote:

Özel mesaj gönderdim. n11 üzerinden siparişimi geçtim.Pakete ekleneceklerin bedenleri mesajda.Onayladığınızda bilgi verirseniz sevinirim.

Olcay Bey, siparişleriniz onaylandı. Pazartesi günkü kargolar ile birlikte göndermiş olurum. Alışveriş için teşekkür ederim.
  • Bugün bende aldım arkadaştan çok ilgili, çok olumlu ilgili ve anlayışlı bir satıcı. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23:59 itibari ile kampanya son ermiştir. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başka bir sıcak fırsatta görüşmek dileği ile...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.