yeni üyelik 25 tl kuponlarıyla sezonu tamamladı n11. |
n11 9-11 Kasım İndirimleri (Ayrıca Volkswagen İçerir) (3. sayfa)
-
-
Ben 5-6 senede tek bir alt limitsiz n11 kuponu alamadım. Bir kez bile denk gelemedi ya. Dolayısıyla bu sene kupon satışı olmayacaksa beni çok da bağlamıyor. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene n11 in kampanyasını bile beklemeden alacağımı almıştım, o kuponlar bana da hiç uğramadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yarın olmasa bile 11.11 de hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olabilir. ama biz bunu fark eder miyiz orası belli değil işte
-
Ben yanlış anladım hocam o zaman kusura bakmayın.
hani indirim?
-
İndirimli bir ürün görebilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
🥲
N11 Üç Maymunu Oynuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kasım'da n11 başkadır.. bu sene gerçekten başka... 2 gb internet veriyormuş daha ne istiyorsunuz...
-
Bu sene n11 sınıfta kaldı. Şu an yapılan indirimler vasat
GB kampanyası için katılım formunu google forms olarak koymuşlar, baştan savma. Ya ciddi fos çıkacak yada maliyetleri o kadar kısmışlarki herkese yetecek kadar ciddi ciddi altlimitsiz kupon dağıtacaklar.
N11 bu saatte kadar boşuna beklettin.
210 TL olan robot süpürgenin yedek parçaları şimdi 280 TL olmuş harbi kara cuma :(
-
Ağam eğlenir benimle Koskoca efsane böyle bitmemeliydi. Açıkça beklentiyi sıfır tutunuz diyor site. Evlada 11.11 kampanyası
11 kasım 11.11'de helva yiyecem n11 anısına
-
Takiplik birşey kalmamış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen, biz havayı alırken, yazılımcı oluculer ve çek satış mafyası tüm işe yarar kuponları topluyordu. Belki de n11 i onlar batırdı ağlayın şimdi. Hep dedik kuponları dağıt herkese adaletli, alışveriş yapacak adam yapar zaten. Telefon, bilgisayar başında beklerken boşa giden vaktimiz de cabasi. İyi oldu iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 9 Kasım 2021; 0:38:25 >
11.11 muhabbetini başlatan n11 di zaten. bitirende kendileri oldu. 26 kasımdadır kara cuma indirimleri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X