Şimdi Ara

N11 Air Max hyperfuse aldım siz almayın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 149 TL'ye Nike Airmax mi var? 300 TL'den aşağı değil bunlar. Kaldı ki n11'den almanız demek orjinal demek değildir. 5 Siparişi var mağazanın 1'i de memnun değil. Kalan 4 işlemde kimbilir kim aldı kim inandı veya yorumlamayı unuttu. Boyner, Morhipo gibi yerlerden almanız gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 6 Nisan 2018; 20:16:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor'dan Downshifter 7 almıştım, şimdi siz söyleyince acaba çakma mı diye şüphelendim. Made in Vietnam yazıyor ve UPC numarası var. Bir yerden sorgulanır mı UPC ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-Label

https://m.n11.com/875943-100-nike-erkek-ayakkabi-P237782351

Hocam bu ayakkabı sizce orjinalmidir. Buçuklu numara ama bi türlü emin olamadım
    99% Orijinaldir . Bucuklu numaralarda genelde sahte / replica ayakkabi yapilmiyor . Kullanilan resimlerin hepsi orijinal nike resmi olduğu icin siteye bakarak sahte yada gercek ürün demek mümkün olmaz . 50 TL fazla verin dükkanından alin . Arkadas daha bir kac gün önce 540 TL etiketli flyknit leri 299 TL ye Nike store den aldi örnek olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Gittigidiyor'dan Downshifter 7 almıştım, şimdi siz söyleyince acaba çakma mı diye şüphelendim. Made in Vietnam yazıyor ve UPC numarası var. Bir yerden sorgulanır mı UPC ile?
    Bucuklu numaralarda sahte olma sansi yok gibi birsey . Ama iciniz rahat etmiyorsa bir Nike store den örijinalliğini sorgulayabilirsiniz . Ancak bu sadece yetkili kişinin keyfine bagli olarak mümkündür.

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Flyknitler çok hoşuma gidiyo özellikle gri olanı. Ama 629 tl diğerleride çok dandik renkler kırmızı, yeşil vs. En düşüğü 400 hocam nasıl 300e aldı. birde bu linkini attığım hoşuma gidiyor ama hiç bir mağazada yok şu an

• Orijinallik için en sağlam kontrol upc numarası ile oluyor.UPC demek uluslararası ürün kodu demek.Upc kodu ayakkabının içindeki etikette ve kutudaki etikette yazar.Upc sorgulaması yapılan siteler var.Meselawww.upcitemdb.com diye site var.Upc no girip sorguluyorsun.Bilgiler çıkıyor.Upc no ile sorgulamada kayıt çıkmıyorsa sahtedir.
  • En az sıcak fırsat kadar önem verdiğim konu türüdür. Teşekkürler kardeşim.
  • psu kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz sitede çıkmıyor. Ayakkabıyı aldımwww.upcindex.com dan baktığımda çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.