Şimdi Ara

N11 Air Max hyperfuse aldım siz almayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11.com danhttp://urun.n11.com/gunluk/air-max-90-hyperfuse-unisex-white-P75880469 şu ürünü aldım iyi güzel geldi fakat resimdeki gibi beyaz değil açık maviydi iletişime geçtim değiştirmek için iyi güzel gittim kargoya verdim 1 hafta daha bekledim yine aynı ürünü yollamışlar yanlış renkte. Bu modelin böyle bi rengi var mı onu da bilmiyorum çakma mı onuda anlamadım. Sizce iade edeyim mi yoksa uğraşmaya değmez mi giyiyim mi?

Gelen ürünün resmi:

Vaat edilen ürün:

• hocam eğer orjinalliğinden şüphen var ise düşünmeden iade et.
  • Bana pek orjinalmiş gibi gelmedi, tipi de pek hoş değil açıkçası zevk meselesi tabi.
  • Çinde 1,2,3 sınıf ayakkabılar var.Bunlar 15$ başlar 45$ kadar gidiyor. Böyle bir airmax ben Tr.de pek görmedim ama biraz kullanıp 45.ci gün ayakkabı yan yatıp,ayak ısısından icindeki yapıştırıcı kendini bırakıyor ise sizce bir gün adidas mağazasından benim gibi 270Tl ye stan smith alacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü geri yollucam galiba arkadaşlar, güvenilir bir şekilde bu modeli alabileceğim neresi var acaba internet üzerinden?
  • Replika gibi duruyor, bilemedim. Ben adidat boost serisini öneririm, 500 küsüre almıştım çok rahat memnunum.

Nike'da isehttp://store.nike.com/us/en_us/product/kyrie-1-id/?piid=39208&pbid=320301046#?pbid=320301046 bunu beğendim ama basketbol ayakkabısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 13 Ekim 2015; 23:19:11 >
  • Eğer Air Max modellerini takip eden birisiysen bu ayakkabıyı bu fiyata alamayacağını bilmen gerekiyor. Aldığın ayakkabı malesef replika. Adam zaten ilanında orjinal falan diye yazmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Eğer Air Max modellerini takip eden birisiysen bu ayakkabıyı bu fiyata alamayacağını bilmen gerekiyor. Aldığın ayakkabı malesef replika. Adam zaten ilanında orjinal falan diye yazmamış.

Hocam n11 de olduğu için zaten replika olabileceğini düşünmedim çünkü n11 %100 orjinal garantisiyle çalışıyor. Acaba bu modeli başka nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KararVeremiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Eğer Air Max modellerini takip eden birisiysen bu ayakkabıyı bu fiyata alamayacağını bilmen gerekiyor. Aldığın ayakkabı malesef replika. Adam zaten ilanında orjinal falan diye yazmamış.

Hocam n11 de olduğu için zaten replika olabileceğini düşünmedim çünkü n11 %100 orjinal garantisiyle çalışıyor. Acaba bu modeli başka nerden alabilirim?

N11'in %100 orjinal garantisi hikaye hocam aldanma onlara.. N11 kendisine para getirecek herşeyi koyar siteye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KararVeremiyorum
    n11 %100 orjinal garantisiyle çalışıyor.

Kardesim yapma bu kadar saf olamazsın..
  • KararVeremiyorum K kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bulman imkansıza yakın. Hyperfuse satılmıyor bildiğim kadarıyla. Aldıgin ayakkabı 1.kalite replika ise bu fiyata normal ayakkabı. AliExpressten aynı modeli aldık arkadaşıma onun ayakkabı da kırık beyaz aynı seninki gibi. 1.kalite replika 100 liraya falan gelmişti. Ama biz replika olduğunu bilerek aldık. Sen bir nevi aldatılmışsin. Bu modeller böyle, süt beyaz değil.

• Türkiye'de, replika ayakkabı işine girmek lazım...
  • İddia ediyorum Decathlon'daki 39 liraya satılan beyaz Kalanji ayakkabılar bundan daha rahattır. İnanmıyorsan git dene.
  • http://www.shopgiyim.com/urundetay.aspx?id=52452

Peki arkadaslar burdan alsam yine aynı şekilde hüsrana ugrar mıyım

• Adamın ilanının hiç biryerinde NIKE kelimesi geçmiyor ki? Yoksa AIR MAX diye yeni bir marka mı var?
  • N11 , sanalpazar ve gittigidiyordaki nike lerin 90% sahte . Hiç dikkatinizi çekmedimi satılan modeller hep düz numara 36 - 45 diye gidiyor , bir tanesinde buçuklu numara yok .

Ayrıca Deadstock ile bilinen Moonlanding , Denim ve Zero modelleri de var aralarında .

Özellikle Moonlanding satanlara dikkat etmelisiniz. Türkiye 1 adet bile orijinal Moonlanding yok , Yurtdışı fiyatları 700 - 1100 Dolar arası gidip geliyor ve sadece gri modeli mevcut . Bizimkiler 250-300 Tl ye mavi ve pembesini de satmakta :D

Dükkanında buçuklu numara satmayan yada temin edemeyen sahte nike satıyor arkadaşlar . Bunu böyle bilin .

Yine Ayakkabı aldıysanız ve şüphe duyuyorsanız , ayakkabının UPC numarasını herhangi bir Nike Dükkanında sorgulatın . UPC numarası TC kimlik no gibi ayakkabı modeli ve bedenine göre atanmakta . Şans eseri kopyalanamaz .

Orijinal Eiket ve sağ alttaki UPC numarası

• Mağaza dışında almayın

N11'de de satan nike store sahipleri var onlardan almanız lazım. %99u sahte

• 2 sene önce dolar 2 liranın altındayken seri sonu mağazadan Air Max'imi 190 lira civarına almıştım.
    Bu zaman bu fiyata Air Max bulmak imkansızdır herhalde.
    Emin olmadığınız yerlerden alışveriş yapmayın.
  • paran varsa amazonda çare bulabılın
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    https://m.n11.com/875943-100-nike-erkek-ayakkabi-P237782351

Hocam bu ayakkabı sizce orjinalmidir. Buçuklu numara ama bi türlü emin olamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.