Hırsızlığın dolandırıcılığın övülmemesi fesatlık mı oluyor. Vayyy beee ne günlere gelmişiz :) bi de utanmadan cevap vermiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (18. sayfa)
-
-
Birinin size sunduğu avantajları sömürmemek için babanın oğlu mu olması gerekiyor? Adamların halka sunduğu promosyonu kötüye kullanıyorsunuz sonra niye artık kupon dağıtmıyor firmalar diye ağlıyorsunuz. Büyük bir ahlak problemimiz var
-
Etik çerçevede kimsenin sunduğu avantajları sömürmeden fırsatçı olunmuyor mu?
-
Sen daha dh nedir bilmezken ben buralardaydım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o zaman kargo ücretsiz olayı ortadan kalmış oluyor sanırım.mesela 100 lira üzeri kargo ücretsiz olayından yararalanmamış oluyorsun.uzun süre alışveriş yapmadım yinede net konuşmayayım.
-
eyvallah, 5tl lik eldiven de buldum ancak iptal edersem yada satıcı iptal ederse banka bonusu da gümlüyor.
-
Bu geceye özel; kupon25 150/25 ve kupon70 500/70 kuponları aktif
150 ye 25 nasıl oluyor.sepet tutarı 150-25=125 olunca geçerli oluyormu. yoksa 175-25=150 liralık alışveriş mi yapıyortuz toplam tutarda
-
Hiç biri ,yeni farkettim bu akşama özel ürünlerde gecerliymis
Bugünün sahur kuponları... Gittikçe dandikleşiyor.
-
150/30 kupon kodu : kupon30
-
hocam bu ara 250/60 vermiyor sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yarın başlıyor tık tık kuponlar.
-
Sahur25 verilmiyor mu artik 50/25 70/25 olarak digerleri kurtarmaz yukarida demiştim rağbet etmeyin gelsin diye ama sanırım kıtlıktan çıkmış gibi saldırdı bazıları suan oranlar çöp gibi 🙄
''Rağbet etmeyin gelsin.'' ne demek oluyor? İnsanlar bu kuponlarla alacaklarını almadı mı yani?
-
hocam o arkadaş oyle. değişik biraz.
-
Arkadaşlar n11 de en ucuz kargo ücretsiz ne var? 10 kuruş eksik kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X