saat 01:00 oldu kod hala aktif değil? |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (20. sayfa)
-
-
3-4 gündür olmuyor. N11 tık hızı kuponlara yöneldi. Bu sahur kampanyasi demode oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 12 Nisan 2023; 2:34:15 > -
kuponlar devam edecek mi bilen var mı
-
Uzun süredir n11 den alışveriş yapmıyordum.
100/30 kupnuyla ürün aldım. Kargo tesli edilince otomatik onay gerçekleşti. Eskiden biz onaylıyorduk, sistem değişmiş, kargo teslim edilince anında onaylanıyor.
-
Evet onaylanıyor fakat isterseniz iade talebini yapabiliyorsunuz -
Evet kargo tesliminden yaklaşık 30 dakika sonra "otomatik onay" maili geldi. İade talebi bölümü açık.
Siparişi dün vermiştim, bugün teslim edildi.
-
Yakın zamanda değişti, zaten onay ne işe yarıyor onuda anlamış değilim, zaten iade süreci var, iade sürecide kargo tesliminden itibaren başlıyor.
Para satıcıya günler sonra aktarılıyor.
Geriye mantıklı birşey kalmadı.
-
Tik hızında kuponlar aktif -
Süpermarket geçerli değilmiş. Her zaman aynı mıydı?
-
Yeni gelmiş sanırım 2 gün önce tuvalet kağıdı almıştım 👌 -
İndirimli ürünlerde kupon geçmiyor, n11 in yeni kazığı bu.
-
Ücretsiz kargo olan en ucuz ürünü nasıl bulabilirim ? Alacağım ürünleri hep kullanacağım kuponun 1 TL aşağısında bırakmışlar. -
www.n11.comSTL-1815 Kimyasal Eldiven No:7 Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/stl-1815-kimyasal-eldiven-no7-34943211?magaza=starlineisguvenlik
-
Hal gecereli mi -
250/60 kod var mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120250/60 kupon kodu : super60
1 gün geçerli
-
sahur25 çalışmıyor -
tık yok yatabilirsiniz, yarın gelir herhalde
-
Yok herhalde güncel kupon -
Sanırım bununda devri bitti, en son bi güzellik yapar dedik ama umursamadılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X