< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (55. sayfa)
-
-
11.11'de bir bomba bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
149'a ürün satan bir satıcıdan 150'ye tamamlamasını istedim zarar ederiz dedi. Kuponun bir kısmını satıcılardan mı tahsil ediyorlar, yoksa başka sebepten mi söyledi bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu hakkında pek bilgim yok. Ama 149 lira olan ürünlerde 120/40 kuponu kullanabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de n11 satıcı listeleme sistemi çoğunlukla ürünün altında diğer satıcıları ve fiyatlarını göstermiyor. Aradığınız ürünü, arama satırına kendiniz yazın oradan diğer satıcıları görebilirsin. O satıcı 149'a satıyorsa başka satıcıda 155 TL ye falan bulunabiliyor kupon için gidip 155 satandan alabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trainniart -- 17 Ekim 2023; 16:10:13 >
Son bomba o olacak gibi duruyor, sonrasında kuponlar hızlıca rutin eski günlerine döner.
-
Deneyerek buldum arkadaşlar. mucize40 120/40 kacmaz50 150/50
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MatadoriaTR -- 17 Ekim 2023; 16:19:38 > -
Satici degilim ama dusununce sundan olabilir.
1.si direk 150tl oldugunu gören onceki alicilar aldiklarini ve diger urununu de iptal eder heleki kargo dahil olsun diye ayni saticidan urunu aldiysa cifte zarar eder kar edemez yani sattigi malin iptal olmasi kar edememesi zarar sayılır.
2.si 149tl ye alip urun ekleyen onun direk 150 oldugunu gorurse iptal eder eger satici fatura urunu hazirlamissa bos ugras fatura iptal ugras vs bos ugras zaman kayibi
3.su 150/50 bilen ok ama 120/40 bilende biraz var. Kendi verdigi kupon saatlik olan 100/30tl di. O sekilde alanda iptal eder 150/50 duyan. Cunku o aradaki 1tl için degerinden daha fazla urun satin almasi gerek onu ugrasmamak için neyse ya deyip 40tl lik kullanip gecen var. Fiyat tam 150 olursa ama dertsiz tasasiz iptal eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 17 Ekim 2023; 16:24:35 >
Hocam faturaları her zaman inceliyorum. Kimi siparişte kupon bedeli düşülüp fatura kesilmiş, kupon satıcıya girmiş. Kimisinde kupon yokmuş gibi normal bedel üzerinden fatura kesilmiş.
-
fiyat ucmuş
-
Bazi saticilar herkese fatura kesmiyor ozellikle ucuz urun satanlar. Pahali urunlerde kesilmedigini pek gormedim de. Mesela bayagi paycell puanim vardi n11de kullanmalik yumiyum gordum uzun sure sonra heves ettim aldim. Onda benim için fatura olmus olmamis önemli degil. Belki baska seyler yapıyorlarsa saticilar muhasebeyi dengelemek için az fatura kesebilir. Biraz o satista zarar eder baska yerden kar eder vardir bildigi kesin
Helal olsun hocam
kacmaz50 ile 109'a geliyor. evde bulunsun.
-
Aldık bakalım. Bulunsun evde. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde yapmaları gereken kupon yokmuş gibi fatura kesmeleri. Çünkü kuponlar satıcıya yansıtılmıyor. N11 kendi komisyonundan karşılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mucize40 kodu da aktif. İhtiyacı olan kullansın.
-
fiyati uyguna gelirse duracell optimum olanından tavsiye ederim, normale gore daha uzun gidiyor.
Bende yazdım bir satıcıya fiyatı yuvarlarmısınız kargo çıkıyor diye.N11 çok komisyon kesiyor ama yapalım dediler.Hemen yaptılar aldım ürünü.
-
mucize40
kacmaz50
-
kacmaz50 aktif arkadaşlar 150/50
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X