Bugün kupon çıkmıyacak sanırım |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (56. sayfa)
-
-
Kupon yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17.34 itibariyle halen yok. Normalde 14.00 den sonra açıklanırken bugün 3.5 saat geçmesine rağmen kupon kodlarının hiç biri çalışmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
100 TL altlimitli 50 TL kupon yüklendi kişiye özel ve dakikalık kullandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizi seviyormuş n11 :)
Bana 450 alt limit:)
Muhtemelen bu konuyu gören veya görmeyen ,bazı kişiler veya gruplar kuponları ticari emellerine kurban edip siparişi abartarak ,bunun sonucu satıcıların itirazı ve sonuçta getir in kampanyayı sonlandırması ve kupon dağıtımını durdurması ile sonuçlanan ..klasik bir sonuç ..kaybeden son kullanıcı ve ihtiyaç sahipleri ..kazanan yok . .artık alıştık . Bu kadar sürmesi mucizeydi ..oldu . Teşekkürler n11 ..belkide artık Trendyol değil getir in zamanıdır ne dersiniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 19 Ekim 2023; 21:47:52 >
Kupon vermeye devam edebilirler geçen gunlerde gece aktif hale gelmişti kuponlar yine ümidim var
Ben de geçen ümidi kesmiştim ama devam ettiler ..gerçekten bu dönemde kendi kârlarından vazgecip az da zarar ederek güzel reklam yaptılar ..ve ne yapabileceklerini ispatladilar ..ben n11 kuponları konsunda çok konu açtım ..çoğu kişi de çöp diyip çıktı konudan ..ama bugün bu konuda hiç çöp diyen olmadı ..demekki n11 de ben de bir şekilde haklı çıktık ..ama getir demekki elini attığı yerde Çinli falan tanımıyor onu da anladık ..helal olsun
11.11 yaklaşıyor. Kampanya bütçesini oraya yönlendirmek isteyeceklerdir diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şaka bir yanada bir süredir cidden kuponlarla n11 den baya bir alışveriş yaptık. arkasının geleceğini düşünüyorum bende, gelmezsede güzel bir zaman diliminde küçüklü/büyüklü , irili/ufaklı vb. işimize yarayacak birçok ürünü aldık. şunada katılıyorum fiyatı uyguna geliyor diye ihtiyacımız olmayan birşeylerde aldık sanki :) bugün 150/50 ler gelseydi çocuklara birer tane 150tl lik masa tenisi raketleri ayarladık onları alacaktık, sağlık olsun. gelirse bizimdir, gelmezse bekleriz.
-
Acelen etmeyin birazdan geliyor
-
Kuponları aktif eden arkadaş uyuyakalmış
-
Bedavaya alış-veriş yaptık diyenler ne alıyor merak ettim, çoğunlukla piyasanın üzerinde fiyatlar var. Süpermarket deseniz zaten piyasaya/pazara göre 40-50TL fazla fiyatlar. Hasbelkader f/p bir ürün bulsan 2 gün sonra zamlanmış oluyor. Kısa süren E-Bebek ve Süvari indirimleri dışında dişe dokunur bir şey görmedim desem yanlış olmaz, Bu ayın başından beri(yaklaşık 20 günlük gözlem) kuponlara bakan birisi olarak yazdım bunları. Atladığımız bir şey varsa buyurun bilgilendirin lütfen.
-
aldığınız ürünlere yorum yaparsanız yorum başına 5 lira fotoğraflı olursa 7 lira uç uç puanı veriyor.
Ben aydınlatma, LED ürünleri alıyorum fiyatlarda piyasayla aynı kupon kullanınca daha aşağı geliyor. Fakat talebin çok olduğu gıda, kozmetik kategorilerinde kupon kullansakta fiyat piyasayla aynıya denk geliyor.
kacmaz50
mucize40
Saldırın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X