Şimdi Ara

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.455
Cevap
187
Favori
177.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence devam edecek çünkü getirden yemek söyleyince sipariş başına 20 uç uç puan veriyormus puan kodu ise 1 Kasım'da getirde açıklanacakmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

uçuçlar aylık. her ayın sonunda sıfırlanır, ay başı bir daha başlar

• avantis A kullanıcısına yanıt
    görünen o. kasım ayında yüklenenler 30 kasım'a kadar kullanılabilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayin 22sine kadar yorum yapana uç uç puan veriyorlardi, 4-5 tane yorum yaptim ama gelen giden bir sey olmadi, bazi arkadaslara aninda yatmis, benin gibi yatmayan var mi acaba?

• peaceb kullanıcısına yanıt
    Benim de anında yattı. Belli tarihler arasında satın alınan ürünler içindi kampanya. Belki buna dikkat etmemiş olabilirsiniz yorum yaparken.

• peaceb kullanıcısına yanıt

9 ile 22 arasında tamamlanan sipariş olacak ve 22sine kadar yorum yaptığın takdirde anında yatıyor kural basit ..eski aldıklarına yorum yapmissindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar günlük kuponlar ne zaman acılacak acaba?

• kacmaz50
    mucize40

Aktif şuan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uçuç kuponla aldıgımız ürünü satıcı yollamazsa yada iptal edersek uçuç kupon geri yükleniyormu ?

• Yükleniyor ama bugün son hocam yarına işe yaramıyor bugün iptal edilen sipariş kuponu

• 19sng19 kullanıcısına yanıt

Bugün alim yaptım satıcıya mesaj attim cevap vermiyor, aynı satıcı trendyolda da vardı ordanda yazdım cevap yazmadı, sanırım uzun zamandır aktif değil büyük ihtimal ürün gönderilmeyecek, yani yarın iptal etsem kupon geri yüklenmeyecek ? peki satıcı kaynaklı iptal olursa, o zamandamı geri yüklenmiyor ?

• Hocam benim açıklamalardan anladığım kuponun bitiş tarihine kadar kullanım oluyor ama bugün son gün iptal etseniz yetişir mi bilmiyorum
    Satıcı iptal ederse farkeder mi onu da bilmiyorum isterseniz şartları okuyun ya da müşteri hizmetlerini arayıp sorun zamanınız azaldı

Yarın iptal ederseniz puanların ömrünü 1 ay uzatmış olursunuz

• 19sng19 kullanıcısına yanıt

canli destekle görüstüm, ilgili ay geçer ve satıcı kaynaklı bir iptalde uçuç kuponun geri yuklenmesi ilgili bu cevabı verdiler, ayni durumda kalacakların bilgisine.

N11 Çeşitli Kuponlar (günlük)

• sertosman S kullanıcısına yanıt

Eminmisiniz hocam, kupon gerçektende uçup gitmesin :)

Ben Eylül sonunda sipariş verdim, ürün temin edilemedi, Ekim ayı içinde olduğu için puanların hepsini bugüne kadar kullanabildim.

• Çok güzel bir ekip yönetiyor n11 i ..ben hep severdim şimdi eminim Türkiye'de 1 no olacaklar ..

• Ilk olustirdugunuzun kuponun son kullanma tarihi neyse o tarihe kadar kullanilabilir. Gecen ay iadede oyle oldu.

Ayrica kimse n11 canli destek hattinin soyledigine guvenmesin, hepsi ayri kafasina göre cevap veriyor, bilgili temsilci cok az.

• 300 uçuç var, alacak bir şey bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.