kullanmayacaksiniz alalim hocam :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (60. sayfa)
-
-
Ben uçuç puandan kupon oluşturdum skt 2095 yılı görünüyor bu silinmez değil mi yav?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 31 Ekim 2023; 22:9:35 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün kupon yokmu arkadaşlar 120 40 150 50
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence 24.00 den sonra silinir
Şaka sanırım bu. Gönderilmeyen ürünüme 3 hafta müdahale bile etmediler. En az 5 kez çözüm birimine kayıt oluşturdum. Kendileri iptal etmedi bana ettirdiler. Satıcıya puan bile veremedim.
30 uç uç puan lazım kullanmayacak var ise
5212625687
Satıcı ile sözleşmeleri gereği n11 iptal etme yetkisine sahip değil bende satıcı idim bir ara n11 Trendyol vs ...satıcı ürünü koyar ,alıcı alır ,o anda alıcı ve satıcı arasında otomatik sözleşme oluşur ,n11 aracı ve garantör konumdadır , siparişi sadece alıcı veya satıcı iptal edebilir ..siz n11 e müşteri temsilcisine iptal için başvurdunuz burada n11 de satıcıya ulaşır ..ama ulaşamaz ise sözleşmedeki iptal süresi beklenir veya sizin iptal etmeniz gerekir ..umarım açıklayabilirim
Bana çözüm ekibinden iletilen süre 15 iş günüydü. Yani 15 iş günü sonra kargolanmazsa sistem otomatik iptal eder dediler. Ben de özellikle bekledim ki satış iptal olsun ve yorum-puan vereyim diye.
Sizce satıcı ürünü hiç kargolamazsa ve müşteri sorularına cevap bile vermezse nasıl bir yol izlenir? Sonsuza kadar mı beklenir?
Böyle satıcıların gerçek dükkanı olsa gider yakasına yapışırım ama sanal ortamda beyefendinin keyfini bekliyoruz.
-
Malesef n11 burada alıcı veya satıcı seçme lüksü yok ..her ikisininde iyisi kötüsü var. Tabi komisyon alıyor para kazanıyor arayı bulmaya çalışacak ama direk taraf olmadığı için sözleşmeye koyduğu madde kadar yetkisi oluyor, burada daha fazlasını beklemek haksızlık olur ..satış sözleşmesini dikatlice okuyun orada tam olarak yazar her durum ..
N11'in kendini sıyırmak için kendi kendine koyduğu satış sözleşmesi kendini bağlar ancak.
Herhangi bir tüketici sorunu çıkması durumunda birinci muhatap n11'dir. Ben aracıyım deyip sıyrılma şansı yok.
Hatta geçenlerde burdan aldığım bir tıraş makinesi için doğrudan satıcıyı THH'ye şikayet ettim ama ret geldi. Gerekçesi ise n11 sitesinden satın almamış olmam. Yani sen sözleşmeye ne koyarsan koy ya da faturayı kim keserse kessin ödemeyi yaptığın yer satın aldığın yerdir.
Ayrıca sözleşmede yukarıdaki durumda ne olacağı yazmıyor o da ayrı bir mevzu.
-
puanlar uçtu harbiden.
-
150/40 kupon40
-
Geçen ay kitap siparişi vermiştim. Satıcı sorulara cevap vermediği gibi bir hafta olmasına rağmen kargoya vermeyince müşteri hizmetlerine ulaştım. Siparişi tamamen iptal ettiler. Satıcı iptal edilen siparişi sonradan yolladı birde parasını geri aldığımız ürünün iadesi için uğraştık.
N11 baya bu konularda mşteriye yardımcı oluyor. Motora sele kılıfı aldık, Kargo, bizim buradan iade almam deyince, 120 liralık kılıf sizde kalsın, paranızı da bankaya iade ederiz dediler, bedavaya kılıf ta bizde kaldı, Aynı şekilde, yapışkan aldık, satıcı 100 lira değerinde motor temizleme sprey göndermiş, o da bizde kaldı, parası da iade oldu.
11.11 yaklaşıyor bakalım ne olacak
www.n11.comGillette Blue2 Plus Kullan-At Tıraş Bıçağı 3 x 14'lü Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/gillette-blue2-plus-kullan-at-tiras-bicagi-3-x-14lu-1444434?magaza=reyonkozmetik
Kuponla 340 a geliyor ilgilenen kacirmasin tanesi 8 tl.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1111-555 tlye kupon satışı olacak mı ?
-
günlük:
kasım40 = 120/40
kasım50 = 150/50
-----
3 kasım 23:59'a kadar:
dh40 = 200/40
dh80 = 800/80
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 1 Kasım 2023; 17:15:35 > -
Ne aldiysak fiyat artırdılar artık ihtiyaç harici bişey almiycam kupon da onların olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X