< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (66. sayfa)
-
-
Kuponu mantikli kullanmak lazim gecende getirden soyledim tanesi zurna durumun 75tl di 2 tanesi 150tl odemedim
Yemeksepetinuygulamasinda. 1 alana 1 bedavaymis tanesi 100tl di ama olsun 50tl kar oluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğer bilerek yapmadıysan, kodu açık paylaşmısın hocam. :)
-
aktif kupon var mı
-
Ekledikten sonra paylaştım
Mail kontrol, 50 TL lik getir kodları gönderilmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol yemek gibi, restaurant alt limiti koymuşlar yolladıkları kuponlara. Mesela, 100 lira getirme limiti olan restaurantta kodu kullanabilmek için 150 ve üstü sipariş vermek lazım. 110 liralık siparişte kullanabiliyorduk eskiden, 50 lira indirim düşünce de 60 ödüyorduk.
-
Evet bu hoş olmamış
Kampanya kosulunda en az 30tl cekilecek sekilde yaziyordu
Kuponu kullanarak verdiğim siparişe, müdavim ilerlemesi de vermedi nedense. bana mı özel anlamadım bu durum :(
-
Sen yine iyisin kuponu kapmışsın bırak müdavim ilerlemesin bana daha mail bile gelmedi kuponu versinde müdavim olmasada olur
her gün kod deniyoruz diye n11 bugün kendi direkt mi vermiş kuponu? Gün sonuna kadar geçerli 5000 adetle sınırlı 40/150 eklemiş hesaba...
-
Ben 50 TL alt limitli restoranda denedim 0' a düşüyordu 50 TL değerindeki ürün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Siparişi ver dediniz mi? Tam ödemeyi yapacakken, alt limit uyarısı verdi bana.
-
Köfteci Yusuf'tan kıyma aldığımdan bu kodlarla hiç denemedim olabilir öyle bir şey belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 17 Kasım 2023; 19:9:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben dün şikayet oluşturmuştum n11 çözüm ekibine ileteceğiz dediler akşam saat 7 gibi aradılar kupon kodları dün mail adreslerine gönderildi dediler bende iletişim tercihleri açık mail adresim onaylı bana mail gelmedi dedim dedikçe mail attık diyorlar kendileri bilir ekran görüntüleriyle birlikte tüketici hakem heyetine gideceğim 50 tl için değil sırf müşteriyi enayi yerine koydukları için bu işin peşini bırakmayacağım
Dün için bugün yüklenecek dediler,mail gelmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X