N11 ve getir destek ekibi o kadar başarısız ki ne desem boş. Ben bu işlerle alakam olmamasına rağmen 2 şey keşfettim. Bu iki maddeyi hiçbir müşteri temsilcisi bilmiyor. 1) Son kampanya yani mail sonrasi gelen kod ile sipariş veren restoran müdavim bile olsa müdavim sayacı ilerlemiyor. Özetle bu kampanya müdavim dışı bırakılmış. (Ben müdavim restorandan 3. Sipariş yaptım hediye 75 TL gelmedi derseniz hakkınızı ve mantıklı açıklama alamazsınız) 2 ) Eskiden maç günü verilen 80 e 50 kuponlarından farkı kupon dusuldukten sonra restoran minimum sipariş tutarı üstünde olmalısınız. Bu durumu tam 6 getir müşteri temsilcisi, 5 n11 temsilcisi cevap veremedi. Tek yaptıkları otomatik cevap metinleri, Uygulama sil yükle vs Tabi birde hala ulaşmayan mail kodları var ki orası ayrı facia. Tek bildikleri bekleyin demek. Özetle insanı 20 TL -50 TL arasında rezil olmak isteyen bulaşabilir. Benden pes daha fazla stres insana zarar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 18 Kasım 2023; 1:22:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N11 Çeşitli Kuponlar (günlük) (67. sayfa)
-
-
Verecekleri kuponlu kampanyanin altinda en az 30 tl cekilecek sekilde yaziyordu ve dun 125tl lik ürün ekledim 50tl cikinca 75tl olup satin alma kisminda en az 100tl harcama yapmalisiniz uyarisi cikip kandirma durumu oldugu icin Sikayet olusturacagim. Bu sikayeti yeni duzgun kupon versinler diye degil insanlari Enayi yerine koyma sonrasi milletin tepki verebildiklerini hakkini arayan insanlarin oldugunu gormesi için eksi feedback yansimaci icin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kasım40 aktif 40/150
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 18 Kasım 2023; 10:30:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da gelen giden yok. Ahrazlar basit bir işi beceremedi.
-
Kullanım limiti kalmamış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün için kupon var mı acaba?
kacmaz40 150/40
Bugün sonunda canlı destekten kodu alabildik
Sabah kayıt açtırdım, halen gelen giden yok. xD
-
Canlı desteğe ne yazınızda kodu verdiler tam 4 kez canlı destekten kod istedim buradan yardımcı olamıyoruz çözüm ekibine aktaralım konuyu dediler hep bana. Nedir bu işin taktiği
Haa bu arada ben n11 i zaten thh ne şikayet ettim belki şikayeti gördüler ondan bana kod vermiyorlar
Daha önce canlı desteğe yazmıştım bilmem ne numaralı kayıt oluşturuldu.2 gün geçince tekrar yazdım şu numaralı kayıt oluşturuldu ama 2 gündür gelen giden yok dedim,canlı destek kodu verdi.
-
ya bu avantajlı ürünleri neden yapıyolar kupon kullanamıyoruz
motor yağı alıcam 40 lira indirim kullanıcam geçmiyor
satıcıdan mı kesiliyor kupon kullanınca
-
Kaçmaz kuponlardan ümidi, kestik tık hızından da tık yok ..
arada bir kontrol edin. mobilde geçerli indirim verebiliyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Altlimitsiz 25 vermiş ne alınabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 150 de 40 var.
Alacağın motor yağı avantajlı bir ürün kapsamında ise kupon kullanamazsın
Tık hızı kullandım sonra iptal ve epttawm den sipariş ..piyasanın üstü fiyatlar tık hızı kurtarmıyor çoğu zaman ...doğru dürüst kupon ile bizi kendine bağlıyordu ..böyle giderse konu anlamsız hale gelecek zaten günde 1 mesaj geliyor artık o da kupon fırsatı olmuyor ..
O kuponlar tekrar ilgiyi n11'e çekmek içindi, birgün bitecekti.
-
Bugüne kadar 150/50 ve 120/40 kuponlarıyla indirimli 1000 tl üzerinde alışveriş yapmışım n11 e getir yemek 50 tl kuponunu vermesede teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X