Şimdi Ara

n11 Artan çek rezilliği yada mantık hatası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı durum bende de olduğu halde hala hesabıma kupon tanımlanmadı. yazıklar olsun bu n11e... durumu burda bildirince mh aradı ve konuyla ilgileneceğini söyledi. şimdilik nafile

Bağlantı: http://www.n11.com/kampanyalar/artan-indirim-firsati?icid=200501_b_artan-indirim-firsati
  • arkadaşlar bir de benim olaya bakın
    arafbilgisayar denen... ahlak ve namus yoksunu bir firmadan %20 kuponumu kullanarak arkadaşıma dell i7 laptop aldım. ürün geldiki arızalı. hemen satıcıyı aradım. servise göndermem gerektiğini ve değişim raporu çıkarsa değiştirebileceklerini söylediler.bunu sizin yapmanız gerekiyor bana değişim yaparak yenisini gönderin dedim. ama bu işler için yeterli elemanları yokmuş ve ben yapmalıymışım.. n11i aradım, satıcı servis raporu isteyebilir dedi. ilçemde şubesi olmayan kargo şirketiyle cebelleşerek servise gönderdim. servis değişim raporu verdi ve tekrar laptopu bana gönderdi. ben de yine aynı şekilde satıcıya gönderdim.satıcı bu kez distrübütörden ürünü talep edeceklerini ve bu sürecin uzayabileceğini söyledi. mecburen sustum. (içimden sövsem de). ben laptopu beklerken arafbilgisayar denen satıcı hazretleri (!) değişimi iadeye çevirmiş ve para iadesi yapacağını söylemiş. be hey adi namussuz adam 1 buçuk aydır paramı neden tutuyorsun o halde? n11e durumu bildirdim ve iadenin satıcı tarafından gerçekleştirildiğini kuponumun hesaba geri tanımlanmasını istedim. meğer satıcı siparişi reddedince kupon geri tanımlanıyormuş iadeyi onaylayınca değil. bu nasıl bir mantıktır ve ahlaktır çözebilmiş değilim.
    işte dostlar 1850 tl lik laptop maceram bir buçuk ay sürdü ve elde var sıfır. kupon da gitti pc de

Bağlantı: http://www.n11.com/kampanyalar/artan-indirim-firsati?icid=200501_b_artan-indirim-firsati

• n11 N kullanıcısına yanıt
    Firma yetkilisi ne diyorsun bu anlatılanlara? Bugün yine kupon dağıttınız. Bana mail gelir gelmez siteye girdim. Kodu girdim stok kalmamış yazdı. Bütün kodlar bitmiş. Allah size akıl fikir versin ne diyeyim. İnşallah batarsınız.

• Buzamana kadar n11, sanalpazar gibi sitelerden değilde Hepsiburada,vatan gibi sitelerden alışveriş yapıyordum yani şahıslardan alışveriş yapmıyorum genel olarak. Geçenlerde n11'den alışveriş yaptım 2 ürün aldım 1.si hemen kargoya verildi diğer tedarikçi ise 5 gün sonunda onayladı fakat daha kargoya vermedi defalarca mesaj attım tek bir cevap gönderdi yarın kargoya vereceğim diye hala da verilmedi. n11 falan arkadaşın da dediği gibi uğraşılacak bir site değil. Ürünüm kargoya verilsin adamın mağzasına yorum yapıp anında üyeliğimi sileceğim. Parasıyla ürün alıyoruz milletin nazını çekiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakperestx

arkadaşlar bir de benim olaya bakın
    arafbilgisayar denen... ahlak ve namus yoksunu bir firmadan %20 kuponumu kullanarak arkadaşıma dell i7 laptop aldım. ürün geldiki arızalı. hemen satıcıyı aradım. servise göndermem gerektiğini ve değişim raporu çıkarsa değiştirebileceklerini söylediler.bunu sizin yapmanız gerekiyor bana değişim yaparak yenisini gönderin dedim. ama bu işler için yeterli elemanları yokmuş ve ben yapmalıymışım.. n11i aradım, satıcı servis raporu isteyebilir dedi. ilçemde şubesi olmayan kargo şirketiyle cebelleşerek servise gönderdim. servis değişim raporu verdi ve tekrar laptopu bana gönderdi. ben de yine aynı şekilde satıcıya gönderdim.satıcı bu kez distrübütörden ürünü talep edeceklerini ve bu sürecin uzayabileceğini söyledi. mecburen sustum. (içimden sövsem de). ben laptopu beklerken arafbilgisayar denen satıcı hazretleri (!) değişimi iadeye çevirmiş ve para iadesi yapacağını söylemiş. be hey adi namussuz adam 1 buçuk aydır paramı neden tutuyorsun o halde? n11e durumu bildirdim ve iadenin satıcı tarafından gerçekleştirildiğini kuponumun hesaba geri tanımlanmasını istedim. meğer satıcı siparişi reddedince kupon geri tanımlanıyormuş iadeyi onaylayınca değil. bu nasıl bir mantıktır ve ahlaktır çözebilmiş değilim.
    işte dostlar 1850 tl lik laptop maceram bir buçuk ay sürdü ve elde var sıfır. kupon da gitti pc de

bu aralar çok sık karşilaşılan bir durum bu. geçmiş olsun size öyle böyle sövmedim adamlar yazınısı okurken.

ama aslında güzel taktik adam bozuk ürün göndercen adam senin için raporunu neyin alcak sonra sen onu bi ara haletcen bu arada n11 çeklerinin yarısı fiyasko ile geçicek.

sizde çevrenizdekilere anlatın bende anlatıyorum. yapılan bir işgüzarlık kimsenin yanına kalmaz...

he bide şu kupon olayı iyiçe rad meselesine döndü adam var olan kuponu bile para ile satmaya çalişiyor :D
    yok account şifresi degiştirmilmiyecek bilmem neler neler :D adam 250 lira kar yapcak diye 130 lira adam vercek birde aldıgı risk cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmoR_ -- 15 Aralık 2015; 17:19:15 >

• Bosverin bunlari Bazen küçük esnafı dolaşmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 kupon mupon olayları olmasa asla alışveriş yapılacak site değil.
    işte biraz indirm var diye riske girip alıyoruz.
    son derece ilgisiz robot cevaplar veren bir site.
    benimde en son karaktersiz bir satıcı yüzünden %15 kuponum yanmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: amor16

quote:

Orijinalden alıntı: hakperestx

arkadaşlar bir de benim olaya bakın

bu aralar çok sık karşilaşılan bir durum bu. geçmiş olsun size öyle böyle sövmedim adamlar yazınısı okurken.

ama aslında güzel taktik adam bozuk ürün göndercen adam senin için raporunu neyin alcak sonra sen onu bi ara haletcen bu arada n11 çeklerinin yarısı fiyasko ile geçicek.

sizde çevrenizdekilere anlatın bende anlatıyorum. yapılan bir işgüzarlık kimsenin yanına kalmaz...

he bide şu kupon olayı iyiçe rad meselesine döndü adam var olan kuponu bile para ile satmaya çalişiyor :D
    yok account şifresi degiştirmilmiyecek bilmem neler neler :D adam 250 lira kar yapcak diye 130 lira adam vercek birde aldıgı risk cabası.

hocam ilgi ve tavsiyeniz için teşekkürler. işin daha da kötü yanı bu alış verişi nakitim olmadığından 9 takist olarak yapmıştım. sipariş iade olduğu için bu ay parayı peşin vereceğim banka bana 9 taksitte ödeyecek. Allah aşkına bana bir yol gösterin. ne yapayım şimdi bu ahlaksız adamları

• %15 çek kullanarak 4 parça ürün aldım 140 tl gibi birşeydi tutan. ürünlerin hepsini 18 aralık sabahı teslim aldım fakat hala ürünlerden birtanesine ürünü onaylayabilmem için kargo kodu girilmedi. satıcı ile görüştüm kargo kodunu n11 e ilettiğini sisteme girmediklerini söyledi. n11 e çağrı kaydı oluşturdum sorun çözülmüştür diye mesaj gönderdiler ama düzelen birşey yok. müşteri hizmetleri ile görüştüm kargo firmasından kaynaklanıyor diyor.
    saçma sapan muhabbet...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.