Şimdi Ara

n11 AYAKKABI VE GİYİMDE 100TL VE ÜZERİNE %25 ANINDA İNDİRİM (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
13
Favori
20.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

Arkadaslar n11 den daha once hic sipariş gecmedim, harley Bot almayı dusunuyorum. Orijinal olmama yada baska bir kötü durumla karşılama durumum var mı ?

bu botlar Türkiyede üretilen derisi kalın vasat botlar.
    2 yıl önce markafoniden 100 tl ye almıştım,bu fiyatları etmez bence.

Şu Harleyin botlarına indirimle de olsa 150 200 tl verenlere üzülüyorum.

Forumdaşlar inanın etmez eski kaliteleri yok.

Geçen sene markafoniden aldığım botun tam 2 ayda derileri soyuldu.Bunları yeşil kundura üretiyor şuan inanın beş para etmezler.Hele 200 tl hiç etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hezarfen07

benim de ayağım 43 numara, daha önce nike almıştım 44 cuk oturmuştu, adidas ta aynıdır diye tahmin ediyorum. bu ayakkabıyı bende sipariş ettim inşallah ayağıma oturur.

Aldık bakalım bi 44 de biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

Ya şanslıyım.

Eşim daha dün denemiş ayakkabının biri 160 tl idi. 298 tl lik iki ürün, Şimdi ikisi birden 136 tl'ye geldi.

100tl üzeri 5 tl hediye kupon da kullandım, birleşiyor yani. Bilginize.

n11 AYAKKABI VE GİYİMDE 100TL VE ÜZERİNE %25 ANINDA İNDİRİM

Aslında 5 TL kupon yerine marketten 330 ml. bi pepsi alsaydınız 11 TL indiriminiz olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

http://www.n11.com/yeni-sezon-yun-koton-karisimli-tuvit-kumas-erkek-montu-P32611308

bu ürünü almak istiyorum fakat indirim bir türlü çıkmıyor.

Guzelmis gercekten,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir mağazalar var mı, tavsiye ettiğiniz?
  • arkadaşlar taraklı ayak için ayakkabı öneriniz var mı ? taraklı geniş demek bilmeyen varsa. hangi ayakkabıyı alsam üstünden oklava geçmiş gibi duruyor,genişliyor,dağılıyor, uygun kalıp bulamadım hiç mesela hiç converse tarzı ayakkabılar giyemedim, ben hiç deniz görmedim gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

şubeden şubeye değişiyor olabilir. ben çok memnunum yurtiçi kargodan. geçen gün evde kimse yoktu, adam aradı. evde yoksunuz bırakmamızı istediğiniz bi yer var mı diye. bi kaç yeri dolaştırdım ama kimse yoktu apartmanda gelen kolinin büyüklüğünü görünce helal olsun adama dedim.

Demek ki sıkıntı bizim şube :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ben bu modelden aldım diğerinde bana uygun numara yoktu, yaza giyeriz artık
    http://www.n11.com/adidas-q21031-climacool-daroga-two-13-erkek-gunluk-beyaz-P31518286

3 tane de Develi gömlek aldım , 11 TL pepsi, 20 TL bonus ile 140 liraya geldi. Bu fırsatlar beni batırdı

Hocam bu develi iyi midir herkes alıyor çok hoş bi montları varhttp://www.n11.com/phazz-brand-erkek-sisme-puf-mont-4-renk-9848464-P35676705 ama cesaret edip alamıyorum.
    Ayrıyetten 3 al 2 öde var ama çözemedim nasıl uygulayacağımı.

• quote:

Orijinalden alıntı: trace-

quote:

Ben bu modelden aldım diğerinde bana uygun numara yoktu, yaza giyeriz artık
    http://www.n11.com/adidas-q21031-climacool-daroga-two-13-erkek-gunluk-beyaz-P31518286

3 tane de Develi gömlek aldım , 11 TL pepsi, 20 TL bonus ile 140 liraya geldi. Bu fırsatlar beni batırdı

Hocam bu develi iyi midir herkes alıyor çok hoş bi montları varhttp://www.n11.com/phazz-brand-erkek-sisme-puf-mont-4-renk-9848464-P35676705 ama cesaret edip alamıyorum.
    Ayrıyetten 3 al 2 öde var ama çözemedim nasıl uygulayacağımı.

Hocam gömleklerin yakın çekimleri kaliteli gibi duruyor tanesi 25 liraya filan geldiği için aldım bu fiyata bence oldukça iyi. Phaz Brand farklı bir marka ve o da kaliteli görünüyor ama siz bilirsiniz daha önce giymedim iki markayı da, yorumları iyi. Develi satıcısından 3 farklı ürün atın sepete en ucuz olan bedava oluyor 3 gömlek 49.90'dan 99,80'e geliyor, 100'e tamamlayıp %25 de eklenince çok iyi fırsat oluyor, başka çeklerle de birleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

http://www.n11.com/yeni-sezon-yun-koton-karisimli-tuvit-kumas-erkek-montu-P32611308

bu ürünü almak istiyorum fakat indirim bir türlü çıkmıyor.

Guzelmis gercekten,

25 iş günü çok değil mi çinden geliyor sanırım. oğluma mont alacaktım renkli puf mont aynı mağazadan 25 iş gününü görünce vazgeçtim.

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    3 gömlek ekliyorum fakat fiyat 112 tl oluyor anlamadım nasıl
  • quote:

ben 49.90'dan 3 farklı renk gömlek ekledim sepette otomatik düştü hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Ya şanslıyım.

Eşim daha dün denemiş ayakkabının biri 160 tl idi. 298 tl lik iki ürün, Şimdi ikisi birden 136 tl'ye geldi.

Aslında 5 TL kupon yerine marketten 330 ml. bi pepsi alsaydınız 11 TL indiriminiz olurdu

Siteden biri kod verdi ama toplam 136 tl tuttuğu için midir anlamadım işe yaramadı. Ama kod şuan kayıtlı hesabımda.

• quote:

quote:

ben 49.90'dan 3 farklı renk gömlek ekledim sepette otomatik düştü hocam

Satınal dedikten sonra adres onaylıyorsunuz. Ödeme bölümünde fiyat düşüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Ya şanslıyım.

Siteden biri kod verdi ama toplam 136 tl tuttuğu için midir anlamadım işe yaramadı. Ama kod şuan kayıtlı hesabımda.

Doğru ya Pepsi kodu 150 TL üstü içindi, pardon.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

N11'deki güneş gözlükleri orjinal midir? Ray-Ban Damla modeller 180-190 liralara geliyor.

fashionfest adlı mağazadan bir gözlük sipariş ettim bu akşam.dün satıcıya sormuştum, garantili mi faturalı mı diye evet dedi satıcı...
    umarım bir yamuk çıkmaz.
  • 3 gömlekte biz aldık umarım memnun kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo Dancer

paypal indirimini mi kullansam yoksa yeni uyelik mi alsam bilemedim yeni uyelik alinca odenen kisim en az 100 tl olmasi gerekiyor yani iptal etsem bile 2-3 tl zarar edecegim ( 100 tl ve ustu odeme gerekiyor )

paypal'da aklimdaki soru isareti su : develi gomlek ve bir arma alacagim.. gomlekler olmayabilir armayi da iptal edecegim...

ornegin 70 tl cekilde paypalla karttan cekilen de 70 tl mi olacak, baya sikayet var bankalar dolar cevirip sonra tekrar paypalde tlye ceviriyor bu de 4 5 liralik zarar demek ki bir de iade sirasinda cevirme olur 4 5 lira zarar olacak 8 lira zarar :D

paypal'da cektigimiz tutar ile alisveris yapilan tutarin ayni oldugunu nerden bilecegiz? ve iade olursa ornegin 10 tl direk karta mi gececek ve aynen mi gececek?

yada bilen arkadas var mi?

seni paypala yönledirirken ne kadar ödeyceğini görüyorsun zaten.. orda yazan neyse onu ödersin kardeş.

• quote:

develi gömleklerde şuan 3 al 2 öde var. her gömlek firmasında olmayabilir zaten ürün resminin 10-15 cm sol üstünde yazıyor 3 al 2 öde diye
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.