Şimdi Ara

[n11.com] 28 Mayıs 11.11 İNDİRİMLERİ --- S4,Note II,iPhone 4 içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
8.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pausell

daha gecen kampanyadan aldigim ipad mini gelmedi yine kampanya yapmislar. alacak olan varsa bunu göze alsın..

Hangi ilse yasiyorsunuz ben cuma aldim cumartesi geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

iPhone 4 patlatsak mı bi tane bilemedim

Bimekste ve vatanda daha ucuza satilmisti bilginiz olsun.

kliksada daha uygundu 820 tl ye geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

daha gecen kampanyadan aldigim ipad mini gelmedi yine kampanya yapmislar. alacak olan varsa bunu göze alsın..

istanbuldayım.. beyaz aldım.. ellerinde stok yok tahminimce.. bugün alanlarla birlikte karışırsa gönderim sırası daha beklerim gibi gelio..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

istanbuldayım.. beyaz aldım.. ellerinde stok yok tahminimce.. bugün alanlarla birlikte karışırsa gönderim sırası daha beklerim gibi gelio..

Nisan başlarında yaptıkları kampanyada almıştım, 5-6 günde gelmişti :(

• Jameson 7" indash teypte %111 geçerliymiş. Naasıl yapabilir. Ne tarz bir yol izlemeliyiz.
  • SAMSUNG HDD hala kargolanmadı kampanya yapmak kolay ancak ürünleri kargo yapmıyorlar bakalım ne olcak yarın son gün ucuza hdd aldık diye sevinirken yine hdd siz kalacağız
  • ipad şimdiden inmiş
  • indirimler başladı

[n11.com] 28 Mayıs 11.11 İNDİRİMLERİ --- S4,Note II,iPhone 4 içerir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Jameson 7" indash teypte %111 geçerliymiş. Naasıl yapabilir. Ne tarz bir yol izlemeliyiz.

Çek satış bölümünde çek bulmak için şansınızı deneyebilirsiniz. Ürün tutarının yarısı kadar çek kullanabiliyorsunuz, maksimum çek tutarı 100 lira.
  • Pepsi indirimi kalmadı galiba dimi?Sadece bonus card indirimi mi var?
  • http://www.n11.com/iphone-4-8gb-siyah-resmi-distributor-garantili-P12977008

iphone 4 eğer şu ürünse, (ki eminim) garantisi mobiltel.
  • Biraz daha beklemekte fayda var o halde iPhone 4 için Kart kampanyaları ile 750 düz fiyat olarak 800'e kadar alınabilir.
  • İpad mini veya şu aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum.

http://www.n11.com/asus-x201e-kx059d-celeron-847-2gb-500gb-116-freedos-P13595037

Nasıl sizce bu ürün? Piyasaya göre baya uygun fiyatı
  • iPad'ı kardeşime mezuniyet hediyesi olarak almak istedim ancak taksit seçenekleri vs caydırdı. İyikide caydım. Sıcak fırsatlar yüzünden icralık olacağız yakında
  • note2 sıcak mı arkadaşlar sizce 1250'ye?
  • quote:

iPad'ı kardeşime mezuniyet hediyesi olarak almak istedim ancak taksit seçenekleri vs caydırdı. İyikide caydım. Sıcak fırsatlar yüzünden icralık olacağız yakında

Aynı şekilde bende bir sepete atıyorum bir vazgeçiyorum.Axess ile alıcam ama vade farkı ödemeye değer mi bilmiyorum.
    Takip eden arkadaşlar bonustan önce axess kampanyası mı vardı hatırlayanlar?Ona göre şansımı önümüzdeki ay deneyeceğim.
  • UFO uzun tipli kule vantiratör nasıl fiyat olarak?
  • Fiyatalar ve ürünler pek cazip değil.
    Bir tek ipad mini var.

• Bulasik makinesi aldim ihtiyac vardi iyi oldu su 100 lira gecerli olsaydi iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

quote:

iPad'ı kardeşime mezuniyet hediyesi olarak almak istedim ancak taksit seçenekleri vs caydırdı. İyikide caydım. Sıcak fırsatlar yüzünden icralık olacağız yakında

Aynı şekilde bende bir sepete atıyorum bir vazgeçiyorum.Axess ile alıcam ama vade farkı ödemeye değer mi bilmiyorum.
    Takip eden arkadaşlar bonustan önce axess kampanyası mı vardı hatırlayanlar?Ona göre şansımı önümüzdeki ay deneyeceğim.

axess ile hiç kampanya yapılmadı,
    site doğuş grubunun olduğu için bonus ağırlıklı gidecektir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.