Şimdi Ara

[n11.com] 28 Mayıs 11.11 İNDİRİMLERİ --- S4,Note II,iPhone 4 içerir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
4
Favori
8.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Den57

Fiyatalar ve ürünler pek cazip değil.
    Bir tek ipad mini var.

s4 ,laptop, bulaşık makinesi
  • bonusta yer olsa ipad alıyordum fix ve paraf var ama taksit yok fix e 6 taksit allahtan
  • @seberhan1907

Teşekkürler cevap için.Ben kaçırmadan alayım o zaman...
  • LG 32LA620S arkadaşlar bu tv nasıldır tavsiye edermisiniz. acil
  • Yanlış alarm bir ürün çek kullanımına uygun değilmiş.

219 tl lik sepet oluşturdum 100 lük çekler kullanılmıyor neden acaba sınırı mı yükselttiler yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 28 Mayıs 2013; 11:45:07 >
  • Bende saat aldım beyler eyvallah.
  • babama bir pino, kendime de givenchy aldım.
    pazar günü 230a kampanyayla satılan saat bu sefer 199a düşmüş, iyi ki pazar almamışım 1-2 gün sonra da 160a fln düşerse şaşırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Pepsi indirimi kalmadı galiba dimi?Sadece bonus card indirimi mi var?

pepsi indirimi devam ediyor hocam siteden kaldırmadıklarına göre halen geçerli demektir ama isteseler şu dakika bitirebilirler çünkü açıklamalarda bitiş tarihi ile ilgili bir ifade yok tabi biterse hesaplara tanımlanmış çekleri silmezler ama yeni çek ekleyemeyiz haliyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

219 tl lik sepet oluşturdum 100 lük çekler kullanılmıyor neden acaba sınırı mı yükselttiler yoksa.

sepetinizdeki ürünlerden n11 kupon geçerli olanlarının toplam fiyatı 200 lirayı bulmak zorunda..
  • ipad mini de çek falan kullanılıyor mu arkadaşlar? kullanılıyorsa ne kadara geliyor?
  • Şu iphone 4s e de indirim yapsalar da alsak
  • @hamitb3

Evet yeni çek ekleyemedim.Halihazırda tanımlanan çekler kullanılabiliyor sanırım...
  • İpad mini sipariş verdim kaç günde gelir 7 gün diyor ama o kadar bekletmezler umarım
  • Şeytan dürtüyor şu ağırlık istasyonu için. 100 lira çek ile 280 liraya geliyor baya uygun oluyor.
  • Tam almaya niyetlendik bu seferde beyazı bitmiş.Sağlık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

İpad mini veya şu aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum.

http://www.n11.com/asus-x201e-kx059d-celeron-847-2gb-500gb-116-freedos-P13595037

Nasıl sizce bu ürün? Piyasaya göre baya uygun fiyatı

Ürünü uzun süredir takip ediyorum.Şimdiye kadarki en uygun fiyata düştü.Kendi segmentinde başarılı bir makine.Herhangi bir sebeple tablet istemiyorsanız, onun yerine düşünülebilir.Ben şahsen uygun fiyatlı dahili 3G/4G li bir tablet kovalıyorum artık.Vodafone Smart Tab i 249 liraya kaçırmayaydık iyiydi...

Dediğim gibi tablet istemiyorsanız, gayet alınası bir ürün bu fiyata.Ama, mesela ipad mini ile arasında yaklaşık 1 kg ağırlık farkı olduğunu gözden kaçırmayın.

• yeni stoklar girilmiş,
    satamamışlar, yoğun istek diye saat 13e kdr devam edeceklermiş
  • Bvl parfüm ile converse ayakkabıyı kaptım. sadece parfüm fiyatına

• quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Tam almaya niyetlendik bu seferde beyazı bitmiş.Sağlık olsun...

An itibariyle 50 adet beyaz stoklara girdi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.