Şimdi Ara

N11.com 55 TL VE 111 TL KAMPANYASI BONUSLARI YÜKLENMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar biraz önce baktım ARALIK ayı garanti bankası bonus kampanyasından kazanılmış olunan 55 TL ve 111 TL bonuslar hesabınıza yüklenmiş hatırlatmak istedim ve istediğiniz kategori de direk kullanabiliyorsunuz.

SORU : Nereden görünüyor ? = Ürün ödeme alanına geldiğiniz anda kredi kartı bilgilerinizi girince aşağıda gözükmekte hatta kendi bonuslarınız varsa onlarıda birleştirebiliyorsunuz. Diğer kampanyalalarlada birleşmektedir ( bilgilendirme amaçlı açılmıştır konu)

İyi alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlylegend -- 7 Ocak 2015; 13:57:01 >

• çok sıcak olmuş :)
  • bu karda benim içim ısındı valla :D diğer kampanyalarla da birleşiyor zam gelmeden ve talan edilmeden birşeyler almak lazım :D
  • Tamda ihtiyacim vardi. 2 adet kaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tl lik kampanyayla birleşiyor hatta kartınızda bonus varsa onuda aynı anda kullanabilirsiniz.

20+111 yada 55 tl+kart bonusunuz.
  • bende internet bankacılığında görünmüypr. Nerden bakıyorsunuz bonuslara acaba?

• Sıcak mı komik mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 111 tl n11 bonus kampanyası mı bu? Yalnızca garanti bankası kartlarına geçerli. Ben de tık hızında indirim geldi zannettim.
  • arkadaşlar ilk defa n11 den bonusla alışveriş yaptım ve bu n11 in 111 tl bonusunu nereden görüyoruz?internet bankacılığından göremedim?
  • 55 ve 111 n11 bonuslarını kısmı olarak ve/veya farklı hesaplarda kullanabiliyormuyuz?

• nerden bakıyorsunuz bonuslara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlylegend

Selam arkadaşlar biraz önce baktım bonuslar yüklenmiş hatırlatmak istedim ve istediğiniz kategori de direk kullanabiliyorsunuz. İyi alışverişler.

nereden baktığınızı öğrenebilir miyim?
  • Aralık ayı bonus kampanyasında 500,1000 tl alışverişte kazanılan bonuslar bunlar arkadaşlar.kazanılan bonusları görebilmek için normal kredi kartıyla alışveriş yapar gibi numaraları girdikten sonra altta puan sorgulama çıkıyor ordan istediğiniz kadarını kullanabiliyosunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonuslar sadece n11 üzerinden kullanıldığı için ürün satın alma sırasında gözükür. Bankanın internet sitesinde gözükmemesi normal yani.

• Arkadaşlar yaptığım alışverişi iptal etmiştim dün iade yapılmış ama puanlar yatmış. Ne yapmalıyım?
  • kuki.67 kullanıcısına yanıt
    güle güle harca
  • quote:

Orijinalden alıntı: demores

güle güle harca

Geri alınır ya da sipariş iptal edilir mi ki hocam :)
  • Arkadaşlar bonus puan bana da yatmış. N11 de sepete herhangi bir şu ekleyin kart bilgilerinizi girerek puan sorgulaya tıkladığınızda görünüyor...

• Alisveris yapipta yuklenmeyen varmi.mesaj gelmemisti kazandiniz diye.ama katilim mesaji gelmisti.n11 i aradim bankayi arayin diyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.