Şimdi Ara

N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
21
Favori
47.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, öğrencilere MCDONALDS MENÜ YA DA 11 TL İNDİRİM devam ediyor mu?
    Bu çekli alışverişlerde kazanabilir miyiz?
  • 25 lık kaptık
    ama ne ındırım bu böylee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu bir şaka.fiyatlar inanılmaz yüksek.bir kaç tane ürünün fiyatını 10-20 en fazla 30 tl indirdiler o kadar.ama sadece 3-5 tane ürünün fiyatında indirim var.geri kalan ürünler tam tersi fiyatlar yükseldi.inanın bu bir şaka.
  • arkadaşlar çekler hangi ürünlerde kullanılabiliyor ? şu en çok izlenen ürünler kategorisinde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907antep

Bence bu bir şaka.fiyatlar inanılmaz yüksek.bir kaç tane ürünün fiyatını 10-20 en fazla 30 tl indirdiler o kadar.ama sadece 3-5 tane ürünün fiyatında indirim var.geri kalan ürünler tam tersi fiyatlar yükseldi.inanın bu bir şaka.

saat 11.11de olmayacak mı indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Bence bu bir şaka.fiyatlar inanılmaz yüksek.bir kaç tane ürünün fiyatını 10-20 en fazla 30 tl indirdiler o kadar.ama sadece 3-5 tane ürünün fiyatında indirim var.geri kalan ürünler tam tersi fiyatlar yükseldi.inanın bu bir şaka.

indirim başladı kardeş.şaşırdık kaldık ne alsak diye.herşey o kadar ucuzki.
  • 100 liralık çek olup kullanmayacak varsa pm atsın arkadaşlar 25 lik çek + 25 lira ödeyebilirim. telefonum bozuldu telefon almam gerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

indirim başladı kardeş.şaşırdık kaldık ne alsak diye.herşey o kadar ucuzki.

kafayı yiyecem ya.dünkü biten kampanyadan faydalanacaktım bugünü bekledim.3'e 1 veren kampanyabundan bin kat daha iyiydi.

• @Mr.Muhendis

orada link içerisinde yazıyor hocam örümcek olan ürünlerde kullanılıyor. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandersnatch167

Arkadaşlar, öğrencilere MCDONALDS MENÜ YA DA 11 TL İNDİRİM devam ediyor mu?
    Bu çekli alışverişlerde kazanabilir miyiz?

Devam ediyor hocam 25 kasıma kadar..

http://www.n11.com/kampanyalar/ister-yemek-ister-indirim?icid=200501_b_ister-yemek-ister-indirim
  • Arkadaşlar 25 tl lik kupon kazandım bunun üstüne 11 tl lik pepsi kodu da ekleyip 36 tl ye bişiler alabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 liralık kapsam çok güzel olurdu,kullanmayacak varsa pm bekliyorum
  • siteye girilmiyor güncelleme var yazıyor
  • Alesta1818 kullanıcısına yanıt
    hemen kullanmak istiyorum kodu kullanmayacaksanız alabilirmiyim hayırlı günler
  • arkadaşlar samsung buzdolabı 1149 tl den 949 tl ye şimdi de 799 tl ye düştü ihtiyacı olan kaçırmasın süper fiyat
  • utopcuoglu U kullanıcısına yanıt
    hocam 50 liralık kupon 100 lira mı indirim yaptı. biraz değişik olmuş anlamaıdm
  • Çocuğa akülü araba baktım 900 çizilmiş 460 yazılmış. Zaten o fiyata satılıyor her yerde.
  • macbook dün akşam 1999 tl idi şimdi 2079 yapmışlar.... bunlar tam bir gerzek.
  • ucuz fiyatli bir sey yok ki 25 tl ceki kullanalim. alt limit var mi bu ceklerde b'len varsa soylesin. eger alt limit yoksa cok uzulecegim
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Boyutu farklıdır belki,ama ankara çiğdem bim de süper indirimli akülü araba sadece 99 tl idi,düşünüyorsanız bir bakın.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.