Şimdi Ara

N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
838
Cevap
21
Favori
47.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ipad mini 600 TL fiyat olursa iyi olur uzun zamandır bu fiyatlara düşmedi.
  • çok kötü şeyler olacak çoooookkkkk.
  • Heyecanlı 11 kasım bekleniyor :D
  • enparayı bekletiyorum s4 mini alıcam şöyle 111TL indirim olsa tadından yenmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

quote:

bu uyanığın birinin linki arkadaşlar kampanya ile alakası yok adam tıklattırmak için yapmış. Fasa fiso beklemeyin büyük indirim olacak Yokmu bilgisi olan

Çek olacak bilgisi geldi

çek olacağı zaten kesin de nasıl çek sanırım ilk kampanya gibi olur

İlk kampanya arkadaş s3 aldi 1100 TLyte 11X100 çek vermişlerdi köşe oluruz vallahi.parafgunumu 11 ine ayarlatin

Buralar yanar varya yanar :D

• Olay varmış nerde, listeye benide yazın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju3x -- 8 Kasım 2013; 21:48:48 >
  • axeleon kullanıcısına yanıt
    n11 de alışveriş yaparken ön ödemeli satış sözleşmesini kabul ediyoruz... acaba onda iade halinde kargo ücretini alıcı öder falan yazıyo mu ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintmax

enparayı bekletiyorum s4 mini alıcam şöyle 111TL indirim olsa tadından yenmez :)

Bence lg g2 alin. Ben olsam lg alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Kasım da indirimler saat kaçta başlar örneğin 00.00 damı? Sabah 08.00 da kalktığımızda herşey bitmiş olur mu? Geçen senekini hatırlayanlar var ise bilgilendirirlerse seviniriz. Sabahlayacaksak önlemimizi alalım yani
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    Haklısın Bilgi Varmı Arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

n11 de alışveriş yaparken ön ödemeli satış sözleşmesini kabul ediyoruz... acaba onda iade halinde kargo ücretini alıcı öder falan yazıyo mu ki ?

Merak etmeyin sözleşmede de iade durumunda kargo ücretinin satıcı tarafından ödeneceği yazar.
  • n11'de en kibar deyişle ilgisiz, hatta sahtekar satıcılar mevcut. Ürün siparişi vermeden önce mutlaka iletişime geçin, stok durumunu sorun, ürün özelliklerini sorun, faturayı sorun. Sıkıştırın, cevap yazdırın.

Monitör alacağım, "kargo bedava", "%20 indirim" diye kocaman yazmış, daha dün satışa açmış ama mesaj gönderiyorum, "maalesef stokta yok" diyor. Nasıl yani? Niye satışa kokuyorsun o zaman? Ya direk ödeme yapsam? Enayi gibi bekleyeceğim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stokta olan fotoğraf makinasını aldım,satıcı elimde yok diye göndermedi...N11 satıcıya gık diyemedi...
    Satıcı elinde olmayan aynı ürünü ertesi gün tekrar satışa koydu...Ertesi gün ben yine saldırdım,bu defa da benim zorumla satıştan kaldırdılar...

Hasılı kelam...Satıcı sağlamsa sorun olmaz...Ama değilse N11 bile birşey diyemiyor satıcıya...
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    Tahminim: 11 kasım günü sabah 11' i 11 geçe başlar geçen aylarda bu saatte kampanya yapıyorlardı.

11/11/2013 saat 11:11
  • yer ayırtalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Merak etmeyin sözleşmede de iade durumunda kargo ücretinin satıcı tarafından ödeneceği yazar.

öleymiş dostum cayma hakkım varmış, satıcı ödüyo n11 sitesinde gördüm saol
  • n11 öyle böyle iyi indirimler yapıyor ama zararı bize oluyor. bir başladın mı alışverişe sürekli kupon geliyor. Bu ay 1000 tl üstüne 100 tl indirim çeki tanımlanmış. bi de katlanan kupon kullandığım halde 200 tl üzernie 50 tl de gelmiş. şimdi iyi bir kampanya olursa bu çeklerle kendimizi nasıl tutacaz bakalım.
  • yalnız beklentilerimizi çok yüksek tuttuk arkadaşlar dağ fare doğurmaz İnşallah.
  • Bırak onu da dağ düşünsün...
  • quote:

quote:

bu uyanığın birinin linki arkadaşlar kampanya ile alakası yok adam tıklattırmak için yapmış. Fasa fiso beklemeyin büyük indirim olacak Yokmu bilgisi olan

Çek olacak bilgisi geldi

nerden geldi bu bilgi kardeş?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.