Şimdi Ara

N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler. (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
21
Favori
47.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.n11.com/casio-efm-501d-1avdf-kol-saati-P16104730
    arkadaşlar şu saatte hoşuma gitti yalnız dışından bakınca tükendi diyor içeri girince son 3 ürün yazıyor. Bu n11 den 2 kez ürün tükendi ibaresiyle ürünüm iptal edildi çeklerim gitmişti yine aynı durumla karşılaşmayaym
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

http://www.n11.com/casio-efm-501d-1avdf-kol-saati-P16104730
    arkadaşlar şu saatte hoşuma gitti yalnız dışından bakınca tükendi diyor içeri girince son 3 ürün yazıyor. Bu n11 den 2 kez ürün tükendi ibaresiyle ürünüm iptal edildi çeklerim gitmişti yine aynı durumla karşılaşmayaym

sepete eklenmiyor ürün
  • n11.com En Uğurlu Gün kampanyasından 320 liralık alışveriş yapıcam en uygun ne kadara gelir çek kullanabiliyo muyuz ?
  • aksaray1 kullanıcısına yanıt
    Saatx de çalışan forumdaş
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=698170
  • Tıkla kazan çekleri pepsi ile birleşmiyor artık. Sabah birleşiyordu.
  • Gereksiz abartılmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: graphys

Tıkla kazan çekleri pepsi ile birleşmiyor artık. Sabah birleşiyordu.

yeni kullandım bi problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Fiyatlarla sürekli oynuyorlar. 79 liraya aldığım NB ayakkabı 119 TL olmuş. Buzdolabı 799 liraydı şimdi 1149 olmuş .

evet ya, nedir bu, komedi gibi, her dakika fiyat değişiyor. çök amatörce. 11.11 olayı da fos çıktı, büyük bir ciro fırsatını kaçırdılar. nerede çer çöp var, fırsat diye koymuşlar
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi denedim. 75 lik çek ile pepsi birleşmedi. Hesapta yüklü olmasına rağmen ürün sepete eklenince tüm çekleri gösterdi önce 75 liği seçtim pepsi çeki yok oldu. Önce pepsiyi seçmeyi denedim o zaman da 75liği kaldırdı.
  • 50 liralık çekim var 250 ve üzeri alışveriş yapan arkadaşa alışverişi benim gerçekleştirmem halinde 60 lira indirim yapabilirim. Geriye kalan enpara bende kalır. Daha üst fiyatları konuşuruz. İlgilenen arkadaşlar pm le ulaşabilir.
  • akıllı adamlar baya ciro yaptılar bence .

sadece bizim gibi bedavacılara ekmek yoktu o kadar :)
  • 75 lik çek + pepsi yaptırmadı.

Ama 50 lik çek + pepsi yaptırıyor. Şaşırdım kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Arkadaşlar şu laptop alınır mı?

http://www.n11.com/acer-e1-571g-i5-3230m-4gb-500gb-2gbgt710m-156-linux-notebook-53234g50mnks-P16050308

Basit kullanım için çekler ve özellikle enpara ile alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poirot

50 liralık çekim var 250 ve üzeri alışveriş yapan arkadaşa alışverişi benim gerçekleştirmem halinde 60 lira indirim yapabilirim. Geriye kalan enpara bende kalır. Daha üst fiyatları konuşuruz. İlgilenen arkadaşlar pm le ulaşabilir.

Encart'la alırsa 250'ye 50 indirim alır zaten kişi. Pepsi kodu da var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: poirot

50 liralık çekim var 250 ve üzeri alışveriş yapan arkadaşa alışverişi benim gerçekleştirmem halinde 60 lira indirim yapabilirim. Geriye kalan enpara bende kalır. Daha üst fiyatları konuşuruz. İlgilenen arkadaşlar pm le ulaşabilir.

Encart'la alırsa 250'ye 50 indirim alır zaten kişi. Pepsi kodu da var...

herkesin encardı yok hocam, kredi kartı yardımlaşma kulübünde encard karını paylaşıyorlar, görüyorsunuz.
  • 200 Tl üzeri 50 tl çek vardı, 50 tl de bugün kampanyadan almıştım. NB'nin iki tane ayakkabısını takip ediyordum, bir baktım biri 79a düşmüş. Diğeri de tıkla listesinde. İki tane NB ayakkabı böylece enpara ile 100 tlye geldi. Yine gönlümü fethetti n11. Ben memnunum kampanyadan. Tabi sınav anında çekleri kullanıma açmaları ve benim 100 tlyi kaçırmam dışında :)
  • aksaray1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aldım,
    sorun olacağını sanmıyorum alın en kötü iade ederler
    ama şunu söyleyeyim
    120 tllik ürün alırsanız izin veriyor sistem pulsar aydın saate
    ama 80 tlli pulsar aydın saat alırsanız çekle alamıyorsunuz. görmüyor bile çeki.

Bence alın. zaten aydın saat pulsarları eritmeye çalışıyor o farkıda n11 ödüyordur firmalar değil.
  • Telefon alacağım arkadaşlar,kuponu kullanmak istemeyipte bana vermek isteyen var mı?
  • Kupon alıpta kullanmayacak arkadaş varsa bana verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.