Şimdi Ara

N11.com'da 11 Kasım'da %70'e Varan İndirimler. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
21
Favori
47.806
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pulsar ın hangi saatlerine izin veriyor sistem hocam? Bir de liste dışında izin verdiği başka ürünler de var mı? Yanmasın 61 TL yazık günah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Hocam ben aldım,
    sorun olacağını sanmıyorum alın en kötü iade ederler
    ama şunu söyleyeyim
    120 tllik ürün alırsanız izin veriyor sistem pulsar aydın saate
    ama 80 tlli pulsar aydın saat alırsanız çekle alamıyorsunuz. görmüyor bile çeki.

Bence alın. zaten aydın saat pulsarları eritmeye çalışıyor o farkıda n11 ödüyordur firmalar değil.

Hocam bugün tanımlanan çekler saatlerde çıkmıyor benim 50 tl var kullanamıyorum....
  • plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    pulsar saat aydın saatten 200 tl ve üstü ve en az %70 indirimli ürünlere bakın misal

http://www.n11.com/pulsar-pu2021x-P16100192

%70 indirimli 114. küsürlü ürünü ben 25 tl çek ile aldım ama pek çok ürünü %62 %60 %68e çekmişler %70 indirimiyle birleşmesin diye galiba.
  • graphys G kullanıcısına yanıt
    114TL küsürlü rakam

http://www.n11.com/pulsar-pt3143x-P11915978 bunu 25 TL çek ile aldım ben diğerlerinde indirimle değiştirmişler galiba.
  • Tıkla kazan çekleri sıf sadece o sayfada mı geçiyor https://www.n11.com/promosyon/tik-hizinda-kupon-kazan-139250#urun-15282078
  • arkadaşlar elimde 50TL'lik çek var, tıkla kazan kampanyasına ait, o yüzden sadece tıkla kazan kampanyasındaki ürünlerde geçerlidir, ihtiyacı olan için hesabı verebilirim, bari işinize yarasın, 11TL pepsi kodu da mevcut onu da kullanabilirsiniz, PM ile ulaşın ;)

arkadaşlar hesabı kullanması için bi arkadaşa verdim, ilginize teşekkürler, umarım yararlı olmuştur :) @i_pektas77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollywood29 -- 11 Kasım 2013; 21:30:40 >
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollywood29

arkadaşlar elimde 50TL'lik çek var, tıkla kazan kampanyasına ait, o yüzden sadece tıkla kazan kampanyasındaki ürünlerde geçerlidir, ihtiyacı olan için hesabı verebilirim, bari işinize yarasın, 11TL pepsi kodu da mevcut onu da kullanabilirsiniz, PM ile ulaşın ;)

pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu sabah kazandığım 25 lira çekimi kullanamadım bir türlü.Kullanmak istediğim üründe uğur böceği tarzı simge var,fakat kupon ekle linkine tıkladığımda bir kod girmemi istiyor.Her hangi bir kod da vermedi n11,sadece hesabımda 25 lira çekim olduğu görünüyor.Nasıl kullanılır ya da sistemde bir hata mı var izah edebilecek var mı? Daha önce çek kullandım,n11'e mesaj da attım son çare buraya yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaakman

Arkadaşlar bu sabah kazandığım 25 lira çekimi kullanamadım bir türlü.Kullanmak istediğim üründe uğur böceği tarzı simge var,fakat kupon ekle linkine tıkladığımda bir kod girmemi istiyor.Her hangi bir kod da vermedi n11,sadece hesabımda 25 lira çekim olduğu görünüyor.Nasıl kullanılır ya da sistemde bir hata mı var izah edebilecek var mı? Daha önce çek kullandım,n11'e mesaj da attım son çare buraya yazıyorum.

Bugünkü kuponlar sadece kırmızı kupon sayfasının altındaki ürünler için.

• 500 tl üzeri 50 tl indirim kampanyası bitti mi acaba.
    benim bu gün yapmışolduğum alışveriş 450 tl tutarda.
    50 tl daha alsam indirim verirmi.
  • Elinde 50 tl lik kupon olan ve kullanmayacak olan rica etsem hayrına verebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Elinde 50 tl lik kupon olan ve kullanmayacak olan rica etsem hayrına verebilir mi?

+1 banada lazım gdm almak istiyorum varsa birinde çok iyi olur

• Bu tıkla kazan kuponları ne zaman aktif olduda hemen bitmiş.
  • büyük ihtimal olmuyordur ama bu n11 de bkmexpress ve pepsi kodu bir arada kullanılır mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo224

büyük ihtimal olmuyordur ama bu n11 de bkmexpress ve pepsi kodu bir arada kullanılır mı.

ben bi saat için denemiştim ama 2sinden 1ini kullanabiliyorsunuz, sepet kuponu olarak geçiyor ikiside
  • teşekkür ederim kardeşim...
  • Siteyi gezerken şipşak 2 lira verdi kaç gündür kullanmadigim 50 liralik ceki kullandirdi bana 2 lira gitmesin diye 180 lira borca girdim..

• bitti mi kampanya
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.