Şimdi Ara

n11.com 'dan kesinlikle uzak durun... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum, beyler kesinlikle n11'den alışveriş yapmayın. Ben bu kadar utanmaz, bu kadar sorumsuz bir firma görmedim. Gidin 10-20lira fazla para verin hepsiburada gibi satışını kendi yapan sitelerden alışveriş yapın en azından desteğinizi alırsınız. n11 sorun çıktığında direk pert araba satan galerici misali ben bilmem, seni tanımam, olaya karışmam ayağına yatıp sorunu satıcıyla çöz diyor. Sıfır destek alırsınız, otm mesaj atıp sallarlar sizi. Biliyorum ben de defalarca alışveirş yapıp sorun yaşamamıştım, ama 10 kere alışveriş yaparsınız bir şey olmaz, 11. de sorunlu satıcıya denk gelirsiniz, hem paranızdan olursunuzi hem saç baş yolarsınız. Kesinlikle uzak durun bu siteden.

Dediğim gibi hocam size de çok çok geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 in gittigidiyor yada sanalpazar gibi benzer sitelere göre özellikle fiyat anlamında bir avantajı yok. Aksine fiyatlar genelde yukarda. Bu işte bence en iyi gittigidiyor. Hem tecrübe olarak daha iyi, hem sistemi ebay ile aynı ve yüksek güvenlikli. 3 kuruş fazla olsun, garanti olsun. Dikkat edilmesi gereken diğer husus satıcı profili. Profili az ve negatif yorum almış satıcılara temkinli yaklaşılması uygun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

n11 in gittigidiyor yada sanalpazar gibi benzer sitelere göre özellikle fiyat anlamında bir avantajı yok. Aksine fiyatlar genelde yukarda. Bu işte bence en iyi gittigidiyor. Hem tecrübe olarak daha iyi, hem sistemi ebay ile aynı ve yüksek güvenlikli. 3 kuruş fazla olsun, garanti olsun. Dikkat edilmesi gereken diğer husus satıcı profili. Profili az ve negatif yorum almış satıcılara temkinli yaklaşılması uygun olur.

Hocam haklısınız ama herkes sizin gibi bu siteler hakkında bilgi sahibi değil ki televizyonda görüp alışveriş yapan binlerce kişi var onları gerçekten bilinçlendirmek gerek. Bilinçli tüketiciler piyasada çoğaldıkça eminim dürüstçe işini yapan insanların sayısı artacaktır Ve böyle bir toplum oluşmasına yardımcı olduğu için donanımhaber ve tüm çalışan ve tüm forumdaşlarıma herkesin bir teşekkür borçlu olduğunu düşünüyorum. Özellikle candoğan NC ki üyemiz bu konuda yeri doldurulamayacak bir arkadaşımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Süpürgenin paketinin orijinalliğini bozduysanız, süpürgenin içine toz çektirdiyseniz. Yani ürünü tekrar satılabilir durumdan çıkardıysanız satıcı bu durumu kabol etmeyebilir.

Eğer sadece sesi deneyip aynen orijinal olarak paketlediyseniz haklısınız ve hakkınızı arayın.

Kendi burada bize yardımcı olmaktan yine uzak durmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Süpürgenin paketinin orijinalliğini bozduysanız, süpürgenin içine toz çektirdiyseniz. Yani ürünü tekrar satılabilir durumdan çıkardıysanız satıcı bu durumu kabol etmeyebilir.

Eğer sadece sesi deneyip aynen orijinal olarak paketlediyseniz haklısınız ve hakkınızı arayın.

Kendisi burada bize yardımcı olmaktan yine uzak durmamış

• ürün hatası olsa haklısınız ama dışarıda denemeden vs böyle birşey alıp, çok ses çıkarıyor diye geri göndermek biraz keyfi olmuş. Neyse yine de hakkınızdır, arayınız, kolay gelsin
  • geçmiş olsun inş. istediğiniz gibi sonuçlanır...
  • Bu arada "aracı siteler" diye genellemeyelim, gittigidiyor olsun, sanalpazar olsun, sahibinden olsun buradan bir firma ya da şahıstan ürün alıp sorun yaşadığınızda bu siteler sizi korur kollar, satıcıya nefes açtırmazlar ve mağduriyetinizi giderirler. Daha önce gitti ve sahibindende satıcı kaynaklı sorunlar yaşadım, ikisinde de müşteri hizmetleri hızlı bir şekilde olayı çözdüler. Ben gittiden ya da sahibindenden alışveriş yaparken kafam hepsiburadadan alıyormuşum kadar rahat. Ama n11'den kesinlikle uzak durun. 3 aydır 15lira paramı satıcıdan alamadım, şikayet varda başlık açıldı, n11 sözde müşteri hizmetleri ekibi utanmadan 3sefer aynı kalıp mesajı atıp mesajınız ilgili departmana iletilmiştir yazıldı. Sıfır sonuç.

En basitinden şöyle örnek vereyim size; bir sorun olduğunda adamlara ulaşmaya çalışırsanız verilmiş bir email bulamazsınız. Canlı desteğe tıklarsanız sıra verir size ve gecenin 11inde bile sırada 45 kişi beklediğini görürsünüz, o sıra size 1 saatten uzun sürede zor gelir, sabredip de sıranızın gelmesini beklerseniz karşınıza gelen temsilci derdinizi anlattığınızda size son derece kalıp cümlelerle sitemizin soru cevap kısmında probleminizi yazabilirsiniz der sallar sizi. İlgi alaka, müşteriye destek sıfırdır.

Bu siteden hiç sorun yaşamamışlara iyi bir yer gibi görünebilir, o kadar alışveriş yaparsınız, bir kere sorun yaşarsınız ve sıfır destek alırsınız, paranızdan olursunuz. Sonra demedi demeyin. Bu şekilde çalışan firmaların kapatılması lazım.

• Ayni olayin bi benzeri gittigidiyor da basima geldi.gittigidiyor ve n11 gibi firmalardan kesinlikle ve kesinlikle uzak durulmali..

• Hocam ggde ne gibi sorun yaşadınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun üstünden uzun zaman geçmiş ama teşekkürler paylaşım için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.