Şimdi Ara

n11.com Ps4 ve Bonus Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben şu linktekihttp://www.n11.com/sony-ps4-500gb-nba2k14-ps4-oyun-P24396326 ps 4 ü alacağım ancak iki sorum var. Birincisi güvenli midir acaba ve ikincisi ve daha önemli olan orada yazan 111 tl bonusu kullanıp fifa 14 üde siteden alabilir miyim ?

• Bana pek güvenli gibi gelmedi(fiyatından dolayı) ama araştır güvenilirse bu konuya yazarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • site güvenlide baktıgın makine paralel ithalat ona göre al kazandıgın bonusu sadece o sitede kullanabiliyorsun
  • Selam.
    n11.com, hepsiburada, hizlial gibi bir site değil, sanalpazar / gittigidiyor / sahibinden gibi satıcıları bünyesinde barından bir site. Yani güvenilir mi diye sormadan önce satıcının profiline bakmalısınız, siteye değil.
    Verdiğiniz linkteki satıcı WORLDBAZAAR. Daha önce hiç alışverişim olmadı fakat eski ve köklü bir satıcı. Hatta kendi siteleri bile var:http://www.worldbazaar.com.tr/
    Kendi sitelerinde ps4 daha uyguna satıyorlar:http://www.worldbazaar.com.tr/ps4-konsol/sony-ps4-500gb-oyun-konsolu.html
    İlanda belirtildiği gibi cihazın garantisi "2 yıl İthalatçı Firma Garantilidir". Yani yurtdışından gelmiş. Eğer garantiyi ve cihazın bölgesini sorun etmem diyorsanız kendi sitesinden satın alın 100 lira daha fazla vermeyin.
    Garantisi hakkında kafanızda soru işareti oluştuysa eğer şu konuya göz atmanızda fayda var :http://forum.donanimhaber.com/m_93107486/tm.htm

• Ben worldbazaar'dan watch dogs siparis etmistim. İcinden fis cikmamisti durumu bildirdim kendilerine ertesi gun geldi fis. Gayet ilgili bir firmadir kendileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Selam.
    n11.com, hepsiburada, hizlial gibi bir site değil, sanalpazar / gittigidiyor / sahibinden gibi satıcıları bünyesinde barından bir site. Yani güvenilir mi diye sormadan önce satıcının profiline bakmalısınız, siteye değil.
    Verdiğiniz linkteki satıcı WORLDBAZAAR. Daha önce hiç alışverişim olmadı fakat eski ve köklü bir satıcı. Hatta kendi siteleri bile var:http://www.worldbazaar.com.tr/
    Kendi sitelerinde ps4 daha uyguna satıyorlar:http://www.worldbazaar.com.tr/ps4-konsol/sony-ps4-500gb-oyun-konsolu.html
    İlanda belirtildiği gibi cihazın garantisi "2 yıl İthalatçı Firma Garantilidir". Yani yurtdışından gelmiş. Eğer garantiyi ve cihazın bölgesini sorun etmem diyorsanız kendi sitesinden satın alın 100 lira daha fazla vermeyin.
    Garantisi hakkında kafanızda soru işareti oluştuysa eğer şu konuya göz atmanızda fayda var :http://forum.donanimhaber.com/m_93107486/tm.htm

N11'de konsolun yanında NBA 2K14 varmış hocam

• frenzy kullanıcısına yanıt
    Adam hakli dagilin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Evet farkındayım hocam. Fakat verilen oyunu bundle yapılacak kadar ciddiye almadım. İnfamous, Fifa, Bf4, Watch Dogs veya ikinci dualshock4 olsa neyse. Arkadaş daha uyguna spot tercih ediyor, uygun arıyor diye düşündüğüm. Daha uyguna getirebilir diye önerdim. Yoksa forumda zaten 90-100 arası gidiyor NBA ayrıda alabilir. Veya kullanıcıya mesaj atıp istemiyorsa NBA fiyatınıda çıkarttırabilir. Benimkisi bir öneriydi.
  • ucuz arıyolarsa burayada bakabilir.

http://www.ucuzbudur.com/sony-ps4-500-gb-hdmi-urun92264.html

bide nba 2k14 ps plus sahiplerine bu ay bedava değil mi zaten.

(yalnız ps3 müydü ps4 müydü orasını hatırlamıyorum ilgimi ceken bi oyun değildi fazla dikkat etmedim.)

--

edit:

bide şu bonus olayı fazla inanma ürün aldıktan sonra sana 111 bonus versede bunların bi alt limiti oluyo işte en az 500 bonus olucak seklinde yoksa kullanamazsın falan şekliden bi kaç çakallıklarıda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 13 Haziran 2014; 10:22:33 >
  • yok hocam öyle alt limit falan yok dirkt bonus yükleniyor karta fakat yine n11 de kullanabiliyorsun belli tarihler arası bende evelsi gün aynı satıcıdan pal makina aldım 111 tl bonusum vardı mayıs ayından aldığım

hatta sıcak fırsatlar bölümündeki konuya da yamısştım alttaki mesajı

Beyler ben dün N11.com dan aldım

ürünün 1198_tl fiyatı vardı

önceki lg g2 alışverişimden 111_tl bonus kazanmıştım o düştü

ayrıca yine önceki lg g2 alışverişimden 6 lira kupon tanımlamış n11 oda düştü

ayrıca babalar günü için 55 TL indirim daha yaptı

birde avantajiksten 26_tl daha gelecek

son olarak 1025 tl ye kadar indi fiyat tabi bu alışverişte yine bin liranın üzerinde olduğu için temmuz ayında kullanmak üzere bir kez daha 111 tl bonus kazanmış olduğumun mesajı geldi :)

yukardakileri göz önüne alırsak

1198-111-55-6-25-111=889_TL Gibi birşey oluyor.

kaçırmayın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Evet farkındayım hocam. Fakat verilen oyunu bundle yapılacak kadar ciddiye almadım. İnfamous, Fifa, Bf4, Watch Dogs veya ikinci dualshock4 olsa neyse. Arkadaş daha uyguna spot tercih ediyor, uygun arıyor diye düşündüğüm. Daha uyguna getirebilir diye önerdim. Yoksa forumda zaten 90-100 arası gidiyor NBA ayrıda alabilir. Veya kullanıcıya mesaj atıp istemiyorsa NBA fiyatınıda çıkarttırabilir. Benimkisi bir öneriydi.

Haklısınız tabii. Peki hocam şu paralel ithalat garanti olayı nasıl işliyor, bilginiz var mı. Bütçem yetmezse, paralel ithalat olarak almayı düşünüyorum ps4'ü. Sonuçta Amazon'dan getirmekle aynı sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 13 Haziran 2014; 14:08:08 >

• Worldbazaar konsol konusunda guvenebileceginiz bir kaç firmadan birisidir.

• aytacikomadrid kullanıcısına yanıt
    Tebrikler muhtemelen tr sınırları içinde satılan en ucuz konsolu siz aldınız
    Aldığınız makinenin pal olduğundan eminmisin yalnız pal diye satılan tüm paraleller ürünler japonyadan gelme ntsc-j benim bildiğim.cuh-1000a kodlu dünya işareti 2 yazıyor fakat japonya için üretilmiş seri neden pal olsun?pal ntsc önemli değilde satış yapanlar reklam olarak kullanıyor ondan söyleyeyim dedin.

• -Mudvayne- kullanıcısına yanıt
    ben yukardaki mesajda kahraman konsoldan almıştım sonra değiştirip worldbazaar satıcısından aldım yukardaki fiyattan 29 tl daha fazla vermem gerekti yani 889+29=918 TL oldu ama önemli değil önemli olan PAL olması o yüzden worldbazaardan aldım

bu arada pal olduğunu arayıp teyit ettirdim o konuda içiniz rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 13 Haziran 2014; 16:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

ben yukardaki mesajda kahraman konsoldan almıştım sonra değiştirip worldbazaar satıcısından aldım yukardaki fiyattan 29 tl daha fazla vermem gerekti yani 889+29=918 TL oldu ama önemli değil önemli olan PAL olması o yüzden worldbazaardan aldım

bu arada pal olduğunu arayıp teyit ettirdim o konuda içiniz rahat olsun

Hocam benimde demek istediğim bu işte pal olmayan makinayı pal diye satıyorlar sizde fazla para veriyorsunuz..oradan alan başka bir arkadaş daha vardı konuda açmıştı buradakiler pal diyince onay verip almış oda.size gelen ürün japon versiyon cuh-1000a gelecek onay tuşu O olacak.dünya işareti kutuda 2 yazdığı için satıcıda pal diyecek.kutudaki işaret neden 2 bilmiyorum onu ama sadece japonya için üretilmiş seri pal olamaz.pal makineler 1002-1003-1004 kodlu olanlar başkada olabilir ama 1000 ve 1001 olanlar değil.

İyide dostum worldbazaar satıcısıyla konuştum diyorum öyle bir durum olmaz

adam söyledi evet önceki ürünlerde ürün açıklamasına pal yazmamıştık o cihazlar o tuşuyla giriyordu japondu dedi.

şu anda ise açıklamada kocaman pal yazmışlar adama dedimki bak pal değilse gönderme yoksa iade ederim dedim adam x ile giriş yapacaksınız cihazlar pal diyor

Sizde eski cihazlarla karıştırmayın alırken acıklamayı okuyun öyle alın gelen ürün farklıysa iade edin

neyse bir gelsin cihazın resimlerini atarım

eger dediğiniz gibi birşey olursa burdan haberleşiriz ürünü direkt iade ederim zaten alışverişi tamamla butonuna da basmadım ;) ürün gelsin bakalım ondan sonra basarız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 13 Haziran 2014; 17:49:19 >
  • aytacikomadrid kullanıcısına yanıt
    Değiştirdim diyosa öyledir herhalde dostum ben aldım makineyi başka biyerden zaten.1 hafta önce açılan bir konu vardı aynı yerden alan arkadaş pal değil dedikçe pal demiş satıcı sorada özürdileyip ödemeyi onaylamış arkadaş.o yüzden uyarayım dedim bide pal olması önemli benim için dediğinden.n11 yorumlarında açılınca çince yazıyor diyenler vardı satıcı pal sanıyor olabilir ama değiştirdim demiş göreceğiz:-)

• quote:

Haklısınız tabii. Peki hocam şu paralel ithalat garanti olayı nasıl işliyor, bilginiz var mı. Bütçem yetmezse, paralel ithalat olarak almayı düşünüyorum ps4'ü. Sonuçta Amazon'dan getirmekle aynı sanırım?

Hocam teknoloji şans işi. Garantisiz alırsınız senelerce idare eder, garantili alırsınız bir yıl geçmeden arıza verir. Eğer bu şekilde düşünüyorsanız zaten paralel ithalat falan düşünmeyin. Allah esirgesin olumsuz bir durum olursa size verilen garanti bilgilerinde yer alan sağlayıcı ile iletişime geçeceksiniz. Onlar zaten gereken yönlendirmeyi yaparlar. Amazon'dan alırsanız ki tekrar yurtdışına gönderme durumu olur bu durumdada kargo ücreti yüksek tutacağından başk yollarla tamiri düşünülür. Ekonominize hangisi uygunsa onu tercih edin.

İYİDE SATICIYA X TUSUYLA GİRİYOR MU DEMEDEN KENDİSİ X TUŞU ONAY TUŞU O TUŞU ÇIKIŞ DUŞU DİYE KENDİLİĞİNDEN SÖYLEDİ GELSİN BAKALIM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.