Şimdi Ara

n11.com saatlerinizi-tekrar-1111e-ayarlayin (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
6
Favori
14.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Orijinalden alıntı: Çantacı

quote:

Orijinalden alıntı: ares24

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

arkadaşlar ben samsung 46 es 7000 tv aldım..benım gıbı alan varmı merak ettım..iyimi yaptık acaba...

dostun bedavaya aldın 46es 7000 tebrik ederim biz alıncaya kadar bitti. çok şanslısın

http://www.alalimbakalim.com/Samsung-40ES7000-3D-Led-Televizyon-7250.html#0
    satıcının sitesinde aynı fiyat üzülme

Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Sizin verdiğiniz ürün 40'', n11 de satılan ise 46''.

Neyin kafasını yaşıyorsun. Ne içtiysen aynısından istiyorum, güzel kafa yapıyormuş.

Neslin muhabbeti nelere varacak merak ediyorum. Cevabı böyle yazdığınızda, daha mı hoş oluyor? İçiniz mi rahatlıyor? Farklı mı hissettiriyor? Neyin kafasını yaşıyorum ben, bu soruları neden sordum ki

Bu arada arkadaş size cevap vermemiş ama bana özelden yazdı, iguana kafasını yaşıyormuş, siz beyim, neyin kafasını yaşıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

quote:

İpadim kargolanmiss mesaj geldi bu kadar hizli kargoluyacaklarini tahmin etmedigimden isyeri adresimi vermistim yarinda tatile denk geldi

bana sadece onaylandı dıye mesaj geldı acaba bu kargolandımı demek ?

kago bılgısını goebılıyomuyuz

Telegona surat kargodan mesaj geldi gonderi kodu ile beraber arafim teyit ettim ama yarin isyerine hidemezsem teslim alamiyam

size sadece maılmı geldı onaylandı dıye yoksa n11 den baska maıl geldımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

İnsanlara şu lanet berbat samsung panel/modül tvleri kakalıyorlar ya.. Reklamcılığın gözü kör olsun

+1
  • İpad imi az önce haftasonu şubede kamasın diye gidip treslim aldım mini ile ilgili hiç tecrübem yoktu alırken yanlış olmasın dedim poşeti görünce çok küçük gözüktü gözüme biraz şaşırmadım desem yalan olur eve getirdim eşime hediye almıştım açtı inceledik ve çok begendik küçük olması daha da hoşuna gitti çanta olaylarından dolayı hemen kılıf bakmaya başladım ebay den 2 tane alıcam isteyen arkadaşlar olursa beraber hareket edip toplu ekran koruyucu ve kılıf alabilirizz şarj kablousu ip5 gibi diğer nokta
  • ben de ipad mini beyaz satın aldım dün.. ödeme yaptığım anda gelen mailden başka herhangi bir gelişme yok. normalmi bu durum? mağaza onayı vs. mesajı gelmesi gerekmiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ipad alisverisi onaylanmadi bile

• quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

arkadaşlar bugun n11.comdan samsung 46es7000 tv aldım..tabi aceleye geldi herkes gibi..Merak ettiğim nokta şu..Mail adresime gelen mailde bu tv nin 2099 tl olacağı yazıyordu ama bize 2199 tl kakaladılar..Aradaki 100 tl yi geri alma şansımız varmı..Benim gibi düşünen varmı arkadaşlar..Yoksa iyi fiyata aldık diyip susmakmı dogru olanı...

Hakkını aramak her zaman iyidir ama senin de belirttiğin gibi 46 ekranı o fiyata bulunca fazladan 100 tl vermek yine 46 ekran samsung için fazla değil yine de hakkını ara bi sor istersen iyi yakalamışsın hayırlı olsun haberim olsa bende alırdım o anda aylardır fiyatının inmesini bekleyen biriyim her gün takip ediyorum ama dün bildiğin kaçırmışım

• Bana gelen ipad mini :-) fotosu cok sukur en ufak sikinti yok size soyle bir guzellik yapayim eger ayni yerden aldiysak 2 ilan vardi 1 inde distributor garantili yaziyordu o bitti benm aldigim bilkom garantili yazan basladi buda distributor fatura bedeli 759 lira firmanin adi avenda atakrnt surat kargo ile anlasmalilar arayip dorun durumu
     n11.com saatlerinizi-tekrar-1111e-ayarlayin

• Benimki kargoya sabah verilmis o yuzden kadikoy rihtim subesinden kiziltoprak subesine ( arasi 1 km) pazartesi teslim olucakmis. Rihtim subesinden de alamazsiniz dediler boyle sacma ismi olur ben anlamad

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustad şubeye gıt kmim ürününü kime vermiyorsunuz de nasıl vermiyorlar kargocularda coştu keyfe keder baya işlem ve ters cevap veren varr

• quote:

Ustad şubeye gıt kmim ürününü kime vermiyorsunuz de nasıl vermiyorlar kargocularda coştu keyfe keder baya işlem ve ters cevap veren varr

Aynen öyle yaptım gittim ve aldım bu arada o sırada OEM magazasının sahıbı de oradaydı sohbet ettık butun urunlr kargolanıyordu bugun dag gıbı Ipad Mını

Iyı bır satıcıya benzıyor güzel yorumlar ıstedı

Haftaya Cuma tekrardan IPAD Mını 599 olucakmıs
  • arkadaslar benim ipadmini onaylanmadi bile sinr oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

https://www.n11.com/promosyon/saatlerinizi-bir-kez-daha-1111-e-ayarlayin-51300?cid=countdown26052013

beyler ?

LG 32LN5400 SERİ 2013 LED TV 699 lira bence güzel fiyat, ama soğudum ben 32'' t.v'lerden ekran çok küçük kalıyor.
  • Uğur böcekli indirim çeki olan varsa gönderebilir mi?
  • 24 mayısta kampanyadan samsung 1tb 2,5" harddisk alıpta eline ulaşan varmı?

benim halen bekliyor ve geciken kargo durumuna geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Mayıs 2013; 9:53:10 >
  • sattığımız üründen %25 komisyon kesilmiş.Yaptığımız anlaşmanın komisyon sözleşmesinde 5-10 arası komisyon kesileceği bildirilmiş.Mağaza açacak firmalara soruyorum %25 kazandığınız bir mal var ise Türkiye Cumhuriyetinde bize de söyleyin...
  • İPad kampanyasi tekrar olur mu sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

İPad kampanyasi tekrar olur mu sizce

yurtdışında 3g'siz modeller satmıyor bu yüzden stok eritmek için bizim ülkemize yolluyorlar. illa ki yeniden yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.