Şimdi Ara

n11.com saatlerinizi-tekrar-1111e-ayarlayin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
6
Favori
14.718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ruuuuud

quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

samsung 1tb hdd peşindeyim.

Samsung 1TB Şok Fiyat‎
    www.n11.com/Samsung_1TB
    24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca Samsung 1 TB Bellek 139 TL!‎

bu fiyat iyi mi ? 169TL ye WD var heryerde ? yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum :)

edit: gold' da aynı disk 155 TL şuan..

Arkadaşlar Samsung'un bu ürünü aldım ama hiç memnun değilim. Bana mı denk geldi bilemiyorum ama sürekli hata veriyor. İçine koyduğum verileri kurtarıncaya kadar akla karayı seçtim. Faturasını bulsam iade ya da değişim isteyeceğim. Zaten dikkat ederseniz bu ürün her yerde hep indirimli.
    Bununla birlikte WD, Seagate ve Sony kullanıyorum çok memnunum.

• 1 tane çek lazım arkadaşlar ücretsiz verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

Kız arkadasıma alıcam mını sıyah mı beyaz mı dersınız:)

kız arkadaşım siyahını beğenip aldı ama ben beyazını beğeniyorum, bende beyaz ipad var bu arada :) değişir kişiden kişiye

dhyorumcusu teşekkür ederim bu arada. azıcık fazla verip wd ' den şaşmamak lazım.
  • 46Es7000 ne kadar olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

İpad ler bilcom veya index garantili. 1 tane almıştım 1 tane de arkadaşım için pusuya yattım bekliyorum.

600 uygun mu ki ?
  • bende laptop arayışındaydım.asus var piyasası 1200 falan eğer 900 e düşerse alacağım ama sanmıyorum o kadar düşeceğini.neden bu kadar fiyatının yüksek olduğunu da anlayamadım
  • 24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca iPad Mini 899 TL Yerine 599 TL!
  • Samsung 46ES7000/7080 3D Led fiyatı:

24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca Samsung 3D TV 3299TL Yerine 2099TL!‎

Karşılaştırma:
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46es7000-fiyati,761285.html
  • VEEEE SAMSUNG SMART'IN FİYATI GELDİ....

24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca Samsung 3D TV 3299TL Yerine 2099TL!

Edit: Yenileme yapmadan yazınca böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 23 Mayıs 2013; 17:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruuuuud

quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

samsung 1tb hdd peşindeyim.

Samsung 1TB Şok Fiyat‎
    www.n11.com/Samsung_1TB
    24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca Samsung 1 TB Bellek 139 TL!‎

bu fiyat iyi mi ? 169TL ye WD var heryerde ? yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum :)

edit: gold' da aynı disk 155 TL şuan..

Fiyati iyi bonusu varsa 11 tl bonus 11 tl extrede indnirim, 5 tl bonus heryer kampanyasindan bonus birinci secenek bu. ikinci secenek cek muhabbeti oda yari fiyatina gelir cekim yok dersen cek satis bolumunde satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu fiyatları nerden buldunu , asus laptop kaç para?
  • Her Hard disk markasında başınıza gelebilecek olay bunlar .Bende son 12 yıldır hep samsung hard disk kullandım , samsungun aldığım tek ürünü hard diskleridir zaten .Ancak samsung hard disk bölümünü seagate sattı ( bir western digital bir seagate kaldı hard disk üreticis ) ,muhtemelen bunlarda stoktaki harddiskleri eritme adına yapılan kampanyalardır.

quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar Samsung'un bu ürünü aldım ama hiç memnun değilim. Bana mı denk geldi bilemiyorum ama sürekli hata veriyor.
    İçine koyduğum verileri kurtarıncaya kadar akla karayı seçtim. Faturasını bulsam iade ya da değişim isteyeceğim. Zaten dikkat ederseniz bu ürün her yerde hep indirimli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

bu fiyatları nerden buldunu , asus laptop kaç para?

24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca Asus Laptop 1599 TL Yerine 1099 TL
  • VEEEE SAMSUNG GALAXY S4 FİYATI GELDİİ

24 Mayıs 11:11'de 1 Saat Boyunca 1999 TL Yerine Sadece 1569 TL!‎
  • fiyatların ne olacağını nerden görüyorsunuz biliyorsunuz ??
  • paralel ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmo

Her Hard disk markasında başınıza gelebilecek olay bunlar .Bende son 12 yıldır hep samsung hard disk kullandım , samsungun aldığım tek ürünü hard diskleridir zaten .Ancak samsung hard disk bölümünü seagate sattı ( bir western digital bir seagate kaldı hard disk üreticis ) ,muhtemelen bunlarda stoktaki harddiskleri eritme adına yapılan kampanyalardır.

quote:

Orijinalden alıntı: dhyorumcusu

Arkadaşlar Samsung'un bu ürünü aldım ama hiç memnun değilim. Bana mı denk geldi bilemiyorum ama sürekli hata veriyor.
    İçine koyduğum verileri kurtarıncaya kadar akla karayı seçtim. Faturasını bulsam iade ya da değişim isteyeceğim. Zaten dikkat ederseniz bu ürün her yerde hep indirimli.

Muhakkak her elektronik üründe hata olabilir. Ayrıca her Samsung harddisk kötüdür de diyemem. Ancak bunun her yerde indirimli olması ve bende hata veren tek hardisk ürünü olması üzerine yazdım. Bu ürünü kullanıp memnun olan varsa lütfen yazsın, bilgilenelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orkinos.avi

quote:

bu arada 24 mayıs saat 11:11. yazmaya unutmuşum

Hocam %111 çek kampanyası devam ediyormu ayrıyetten hangi kampanyalar var bonus ve pepsi haricinde bilmediğimiz?

çek kampanyası devam etmiyor bildiğim kadarıyla ama geçen ay aldığımız çekler var ve bu çekler tabletlerde geçmiyor :(

Hocam elimde her bankanın kredi kartı var nerdeyse Bonus 11 tl veriyor Axess %5 internetten alışveriş için chip para veriyordu devam ediyormu ayrıca varmı başka bildiğiniz kart kampanyası ?

ipad için bende saatimi kurdum beklemedeyim.
    Hangi banka kartlarında ne kampanyası var Beyler bi yardım edin. Taksit erteleme yapıyor mu burası bonus a

• nikon 5100 ile ilgili fiyat ne acaba arattırdım çıkmıyor birşey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

bu fiyatları nerden buldunu , asus laptop kaç para?

Google'a ürünün adını yazınca çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.