Şimdi Ara

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
9
Favori
213.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben siteyi pek incelemedım ama anladığım kadarı ile soru şu şekilde olmalı
    n11 deki x satıcı güvenli mi ? Bu satıcıdan alışveriş yapan oldu mu ?
    N11 komisyoncu çeşitli kampanyalarla cazip hale getiriyor bizimle satıcı arasında köprü oluyor ürün sevki konusunda alıcıyı para teslimatı konusunda satıcıyı koruyor ordan çakma s3, paralel ithalat s3 veya samsung türkiye garantili s3 te, kaçak s3 te satın alabilirsiniz yani bunuda ilan sahibi satıcıdan öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 31 Temmuz 2013; 21:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4 farklı sipariş verdim 4 tanesi de iptal edildi. Her seferinde farklı bir sebep gösterdiler. Kesinlikle güvenilmeyecek bir site.
  • Hayir. Guvenilir falan degil. Senin web sitesiyle isin olmuyor orda. Yani site guvenilir olsada bise degismez. Sen aldigin malin sahibiyle muhattapsin. O da abuzer in birine denk gelirse hadi gecmis olsun. Artik sahtesini mi yollarlar, imeisini mi calarlar, yoksa sahibinden benim yasadigim gibi kutunun icinde eski bi telefon mu cikar bilemezsin. Git bas parayi adam gibi topuklarina basa basa omuzlarini dik tuta tuta magazadan al telefonu. En azindan para harcamanin keyfini yasa. Hayatimiz elimiz mouseda geciyor. Ne kadar cok para verirsen o kadar cok guvenilir olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh hort günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: newology

Ben 4 farklı sipariş verdim 4 tanesi de iptal edildi. Her seferinde farklı bir sebep gösterdiler. Kesinlikle güvenilmeyecek bir site.

kesinlikle ben bir aydır tv siparişi verdim hala kargoya vermediler sanırım bugün iptal edeceğim kaç defa aramama rağmen bugün kargolanacak yarın kargolanacak ve sonunda tam bir ay oldu bundan sonra kesinlikle bir daha alışveriş yapmayacağım.
  • Hocam Ben n11.comdan Meyvesıkacağı Alacaktım Kartla Ödeme Yapacaktım Tüm Kart Bilgilerimi Yazdım Ve 9 Saat Sonra İptal Ettim Sorun Yaşarmıyım Teşekkürler !!!
  • n11.com güvenilir mi bilmiyorum ama müşteri temsilcileri çok ilgisiz. Telefon siparişi verdim. 2 gün hazırlık süreci olan telefonu 6. gün oldu hala bekliyorum. Neymiş efendim ürün stoklarına girmemiş!! Ben mi dedim satışa çıkar diye? Yoksa satmayacaksın arkadaş! Mağazalar stoklarında olmayan ürünlerin satışını yapıyorlar, onlarca müşteri bundan şikayetçi oluyor, n11.com bunu görmüyor.. Tabi işine gelir değil mi? Satıcı ne kadar geç ürün gönderirse n11.com o kadar çok havuzunu doldurur.

İlk ve son alışverişimi yaptım. Bu saatten sonra gelecek olan telefon altından yapılmış da olsa, bir daha bu siteden alışveriş yapmam. Tavsiye de etmem...
  • gittigidiyor da bir pazar alanı. Fakat ordan aldığım ürünlerde hiç kargo gecikmesi sorunu yaşamadım. n11.com 11 güvence diye yola çıkıyor, sorun çıkaran mağazaları uyarmak zorunda bence. Özellikle telefonları incelediğimde soru-cevap bölümlerinde isyan eden bir sürü müşteri var. Benim başıma gelen olayda müşteri temsilcisini aradım, oradaki şikayet mesajlarını da dile getirdim. Sorumluluk kabul etmediler, biz ordaki yorumlara bakmayız dediler. Satıcıdan kaynaklı sorun deyip geçtiler.

Madem n11.com sadece bir pazar alanı, o zaman müşteriye güvence vermemeli.. Bizden alışveriş yaparken araştırın öyle alın demeli.. İnternetten alışveriş yaparken sadece paramızı kaptırmayalım derdinde değiliz ki.. Aynı zamanda aldığımız ürün belirtilen niteliklerde olsun ve söz verilen zamanda bize ulaşsın.
    Bence n11'in bunu sağlamak için çok çalışması ve mağazalarını elemesi gerek...

• vay arkadaş nasıl bir sitedir herkes şikayetçi,iyikide alışveriş yapmadan buralardan inceleme yapmışım yoksa sıkıntı çekecektik..
  • ARKADAŞLAR N11.COM DAN ALIŞVERİŞ YAPARKEN SATIN ALDIĞINIZ MAĞAZAYA DİKKAT EDİNİZ.MAĞAZANIN ALIŞVERİŞ YORUMLARINI İYİCE İNCELEYİNİZ.BEN SİTENİN SÜPERMARKETİM İSİMLİ MAĞAZASINDAN AYIN 2 SİNDE ALIŞVERİŞ YAPTIM.PARASI ÇEKİLDİ.BUGÜN 10.GÜN HALA KARGOYA VERİLMEDİ.N11.COMADA DEFALARCA ŞİKAYETTE BULUNMAMA RAĞMEN ORADANDA BİR YAPTIRIM GELMEDİ.BAKALIM DAHA NE KADAR BEKLEYECEĞİZ.
  • N11 alışveriş konusunda güvenilir, kredi kartı bilgileriniz kimsenin eline geçmez. Ama N11 de satış yapan dükkanlara dikkat edin.
  • Merhaba n11 de mağazası olan bir firmada çalıştım. Aldığı komisyon bana göre fazla geldi.

Mobilya, Aydınlatma, Dekoarsyon > % 20
    Evcil Hayvan Ürünleri > %15
    Kırtasiye ve Ofis > %15

Kargoya veriyorsun. 1-2 gün sonra eline geçiyor. Eline geçsede sistemde 7-10 gün kargoda görünüyor. Sonra kargodan teslim edildiye geçiyor. TESLİM EDİLDİDE iade edilebilir durumdan dolayı 7-10 gün daha duruyor. Sonra tamamlandıya geçiyor. Bu Sürede para gönderimi yapılıyor. Burada da 7-10 gün daha bekliyorsun. Müşterilerin kargo bedava olmayan ürünlere hiç bakmaması nedeniyle kargo bizden yaptığın ve komisyon oranı yüksek olan üründen az para kazandığın para sana kargo ulaştıktan sonra 3-4 haftada anca eline ulaşıyor. Muhtemelen parayı 1 ay bankada değerlendiriyorlar.

Mağaza açmanız için ;

Vergi Levhası Fotokopisi
    Şirket Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
    Ticaret Sicilinden alınacak güncel faaliyet belgesinin aslı
    İmza Sirküleri Fotokopisi
    Satıcı İlan ve İşbirliği Sözleşmesi

• genelde bir çok eticaret sitesi ciro bazlı çalışıyor. Biraz ciro yapıp yatırımcı çekmeye çalışıyorlar. şu anda şirketlerin %90ı karo daklı çalışmıyor. o yüzden zararına satışlar bile yapıyorlar. maksat yüksek ciro gösterip yatırımcı çekebilmek.

ucuz birşey bulduysan sakın kaçırma. ama gidipte 179tl ye S4 alabileceğini de düşünme. o dolandırıcılığa giriyor tabiki
  • n11.com çok ciddiyetsiz ve ilgisiz hele mağazaları siteden beter7 gün oldu kargom hala gelmedi satıcı ile irtibata geçin diyor.satıcı ise satıcıya soru sor kısmına kesinlikle cevap vermiyor kim olduğu belli değil.siparişi verince adres bilgileri çıktı telefon ettim nedese beğenirsiniz o istediğiniz ürün stokta yok.yoksa neden koydun üstelik parasını da aldın.bizden habersiz n11.com ilan vermiş.n11 i aryorum müşteri temsilcisi kayıt açıyorum efendim deyip başkada birşey yapmıyor.satıcı en sonunda istediğim ürünü didtribütörüne sorucakmış varsa elinde gönderecem miş.yani kısaca kargom hala gelmedi N11.COM güvenilir değil.kesinlikle alıp benim gibi sorun yaşamayın.bende ilk önce tereddütle yaklaştım sonra bi cesaret geldi sipariş verdim ve korkuğum başoma geldi.BENDEN SİZE TAVSİYE SAKIN BULAŞMAYIN.
  • Aracı site bu. Ürünlerin tedariğini onlar yapmıyor. Satıcı ile alıcıyı birleştiren bir site. Hepsi burada gibi değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhattap yok satıcıya soru soruyoruz cevap yok bakalım paramızı iade edeceklermi etmezlerse şididen haram olsun ederlerse sorun yok olan vakit kaybına olacak biraz ciddiyet lazım güvensiz firinalar bünyesinden elenmeli yoksa fazla uzun sürmez varlığı.
  • n11.com güvenilirdir. Daha önce forumda bot alanlar olmuştu sorun çıkmamıştı.
  • Ben Tavsiye Etmiyorum Ama Yinede Siz Bilirsiniz.
  • hortlatmak gibi olmasın ama güvenilir site bence
  • AMAN DIYIM UZAK DURUN. Bir sorun ciktiginda kesinlikle muhatap bulamiyorunuz. Musteri temsilcileri uckagitci. Tamamen oyalama politikasi. Basim yandi bi kere. Hatta okadar kizdimki bankaya haksiz cekim sikayetinde bulundum. Ozaman g.tleri tutusunca geri donduler. Ondada biz bisey yapamayiz tuketici heyetine git dedi. Ve bunu iki ay sonra bankaya sikayet edince soluyo essek herifler. Saticinin tarafini tutuyorlar. Bu uckagitcilar bu kafayla daha fazla barinamazlar. Barinmasinlarda zaten. Ole pahali reklamlarla millete yalan guven vermek kolay. Resmen dolandiricilar. Gittigidiyor ne kaliteliymis onu anladim. Tekrar soluyorum arkadaslar N11COMDAN UZAK DURUN. Internetten yuzlerce alisveris yaptim boyle magdur olmadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.