Şimdi Ara

N11' de Banka Puan Kullanırken Aman DİKKAT.Mağduriyet Oluşturuyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N11 şu ana kadar takdir ettiğim, beğendiğim ve hatta son 6 ayda 3-4 sayfa alışverişimin olduğu bir (marketplace) pazaryeriydi.
    Ancak son dönemde Garanti bankasıyla yaptığı N11 bonus kazandıran kampanya ile N11’i asıl şimdi tanıdım. 75TL N11 bonus kazanabilmek için fazla ihtiyacım olmayan şeylerde almıştım.
    75TL N11 bonus ile diğer kampanyalardan kazandığım 30TL bonusu da kullanarak 250TL’ye bir alışveriş yaptım.
    Ancak ürün kusurlu çıktı ve satıcı ile görüştüğümde iade edebileceğimi belirtti. Ancak banka puanları süreli olduğu için iade edilince silinecek ve 105TL param yanacak.
    N11 ile görüştüğümde beni sallamadı ve sanki banka ile o kampanyayı ortak yapmamış gibi silinecek puanlarla ilgili yardımcı olamayacaklarını belirtti.
    Garanti Bankası’nı aradım aynı şekilde puanların süresi dolduğu için silineceğini söyledi.
    Satıcıya iade yerine değişim yapmasını rica ediyorum. Değişim prosedürleri olmadığını belirtiyor.
    Sonuçta buna benzer bir durumu Morhipo/Boyner’de yaşadığımda hemen mağduriyetim kadar hediye çeki tanımlamışlardı.
    Dolayısıyla N11 ve Garanti Bankası beni kaybetti.
    Siz siz olun Garanti bankasının süreli N11 puan olayından uzak durun.
    Ben daha N11’den alışveriş yapmam ve Garanti Bankası kredi kartlarını kullanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.