|
Bildirim
fiyat 47 bin tl, peşin alımda, firma adresi Şişli 'de.
MacBook Air 13.6 inc M3 8CPU 10GPU 16GB 512GB Gece Yarısı MXCV3TU/A - Apple - PT https://www.pt.com.tr/macbook-air-136-inc-m3-8cpu-10gpu-16gb-512gb-gece-yarisi-mxcv3tua?srsltid=AfmBOootyDZqRTECaQGBEGgLVCotnGOF-yGsIkOO8wJaBSGm-oUN5uYf1000 lira ucuza satıyor Troy |
Yani sponsorlu icerik yazıyor tabi ama 10 çekirdekli macbook air 16/512 M4 zaten 55.000 tl. 9000 tl icin eskisini ve daha az performanslisini almaya değer mi bilemedim.
|
oyun için mac mi alınır?
mac tek amacı ios/yazılım ya da photoshop/design. (en azından bunlar olmalı) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 14 Mart 2025; 16:12:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
oyun için mac alınmaz ama mac'imiz var diye oyun da mı oynamıycaz? artık oyun mevzuu da değişiyor mac'de. geçenlerde duyurusunu yaptılar çok popüler bir rpg oyun geliyormuş mac'e. benim oynadığım tek oyun wot blitz. fanı olmayan mac'ler wot blitz'de şişiyor maalesef. eski bilgisayarım macbook'tu, altına fan koymak zorunda kalmıştım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 14 Mart 2025; 19:9:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
eski kasa m2pro var, acaba ondan buna geçiş yapmaya değer mi. o biraz ağır geliyor 1,4 kg sanırım. |
Air'de Unity Unreal tarzı oyun motoru vs. de açamazsınız, build alırken ısınır throttling yapar. Maclerde en mantıklısı pro almak, fansız olması cihazı kısıtlayan bir etmen. Macbook Air kişisel kullanım ve hafif işler için olan bir model, maillere bakmak vs. gibi. Uzun vadeli cihazı ısıtacak, CPU'ya uzun süreli yük bindirecek işler için mantıklı değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 14 Mart 2025; 19:13:18 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 14 Mart 2025; 19:14:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şirkette M3 Maxli 48GB ramli Macbook pro kullanıyoruz bence gayet stabil bir cihaz, Masaüstünü aratmıyor tabi kendim almaya kalksam bu konudaki cihazın 3 katı fiyatı var. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 14 Mart 2025; 19:22:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
m4 pro veya m4 Max harici MacBook alınmamalı bence. bu parayı verebilecek olan üstüne biraz daha koyar MacBook Pro serisi alır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentheus -- 14 Mart 2025; 19:29:45 > |
zarar geleceğini sanmam. aşırı ısınma uyarısı verip programları çalıştırmamaya başlıyor, onu kapat bunu kapat diyor. macbook pro'da tank oyunu arka planda hep açık, hiç kapatmıyorum. hiç sorun yaşamıyorum. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
ben yazılımcıyım ama işim hep rdp ile, yani macbook'a hiç yüklenmiyorum. o yüzden 16 gb m1 pro yetiyor da artıyor bana. macbook almamın sebepleri: -pil ömrü çok iyi -işletim sistemi sorunsuz, mavi ekran gibi şeyler yok -çok sessiz, benim pro'nun fanı ya hiç çalışmadı ya da çok sessiz -kasanın malzeme kalitesi de çok iyi (çok iyi olan windows aletler de var tabii) -bir de ios geliştirme öğrenirim bir şeyler yaparım dedim. udemy'den kursları alalı 2 yıl oldu en az daha başlayamadım bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 14 Mart 2025; 22:40:53 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |