Bildirim
N11'de Paypal İle 50 TL'ye 11 TL İndirim (9. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar farklı n11 hesabına, aynı paypal den ödeme yapıp sorun yaşayan var mı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -mhsn-
quote:
Orijinalden alıntı: kartal_.1987
Başka kuponla birleşmez.
Paypal sorunu bende çöüldü bu arada a önce siparişimi verdim.
Nasıl çözüldü bende hala aynı.
Hocam gece 1 de denedim alisverisi ve kabul etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
n11 çözemedi benim sorunu ama ben çözdüm :) daha önce sepete eklediğim üründeki kargo detayları değişmiş. sepetten sildim tekrar ekledim siparişi verdim. -
bu paypal hangi banka kartlarını kullanırsak ücret kesmiyor -
Paypal indirimini kullanmazsanız paypal ödeme ekranı açılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI
benimde vakifworld kartım var bu dolandırıcı paypal tl olan ödemeleri kendi fahiş kurundan dolara çevirip visamdan dolar olarak çekmiş
Benim PayPal a Vakıfbank kredi Kartı tanımlı eğer tl alışveriş yapmışsam tl, dolar ise dolar çekiliyor. paypaldan ayarlardan gerekli ayarları yapabilirsiniz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: osmanak
quote:
benimde vakifworld kartım var bu dolandırıcı paypal tl olan ödemeleri kendi fahiş kurundan dolara çevirip visamdan dolar olarak çekmiş
Benim PayPal a Vakıfbank kredi Kartı tanımlı eğer tl alışveriş yapmışsam tl, dolar ise dolar çekiliyor. paypaldan ayarlardan gerekli ayarları yapabilirsiniz...
ayarlarda eski ekranda bulup düzeltmiştim ilk aldığım zamanlarda 2-3 sene önce. Şimdi o ayar yeni ekranda gözükmüyor. Biliyorsan yerini tarif eder misin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: barakuda1
bu paypal hangi banka kartlarını kullanırsak ücret kesmiyor
Paypal ile kredi kartından ödeme yaparken ücret kesiliyor mu? -
quote:
quote:
quote:
ayarlarda eski ekranda bulup düzeltmiştim ilk aldığım zamanlarda 2-3 sene önce. Şimdi o ayar yeni ekranda gözükmüyor. Biliyorsan yerini tarif eder misin?
bende kendi hesabımdan bu ayarı yapmıştım.
ayar yöntemi aşağıdaki konuda anlatılmış.
http://forum.donanimhaber.com/m_74597091/tm.htm
şöyleki ;
quote:
1-Paypal hesabına eklenmiş kredi kartınızın ekstrelerinin döviz kuru cinsinden ödemeye uyumlu olması gerekiyor. Bu noktada her bankada döviz ile ödeme seçeneği bulunmuyor. Bunu bankanızı arayarak öğrenebilir, eğer sistemleri destekliyor ise kartınızı €/$ uyumlu hale getirmeniz gerekiyor.
2-Daha sonra Paypal sitesine girerek kullanıcı girişi yapıyorsunuz.
Ardından sırasıyla
Hesabım/
Kullanıcı Profili/
Param/
Önceden onaylı Ödemelerim seçeneğini güncelleyin/
Kullanıcı Ödeme Kaynaklarını Ayarla seçeneğini seçin /
Ekstrenizin Dolar olarak kesileceği banka kartını seçin ve dönüştürme seçeneklerine basın /
Beni satıcının faturasında belirtilen para birimiyle faturalandır'ı seçip göndere basın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
quote:
quote:
quote:
bende kendi hesabımdan bu ayarı yapmıştım.
ayar yöntemi aşağıdaki konuda anlatılmış.
http://forum.donanimhaber.com/m_74597091/tm.htm
şöyleki ;
quote:
1-Paypal hesabına eklenmiş kredi kartınızın ekstrelerinin döviz kuru cinsinden ödemeye uyumlu olması gerekiyor. Bu noktada her bankada döviz ile ödeme seçeneği bulunmuyor. Bunu bankanızı arayarak öğrenebilir, eğer sistemleri destekliyor ise kartınızı €/$ uyumlu hale getirmeniz gerekiyor.
2-Daha sonra Paypal sitesine girerek kullanıcı girişi yapıyorsunuz.
Ardından sırasıyla
Hesabım/
Kullanıcı Profili/
Param/
Önceden onaylı Ödemelerim seçeneğini güncelleyin/
Kullanıcı Ödeme Kaynaklarını Ayarla seçeneğini seçin /
Ekstrenizin Dolar olarak kesileceği banka kartını seçin ve dönüştürme seçeneklerine basın /
Beni satıcının faturasında belirtilen para birimiyle faturalandır'ı seçip göndere basın.
dostum teşekkür ederim, en altta solda klasik siteye dönüştürdüm dediğin yeri buldum. İkisinin de ayarı beni satıcının.. olan seçenekte. Bu nasıl bir sahtekarlık hala çözemedim.
-
bende paypal falan uğraşmadım.gittim sanalpazarın 10TL indiriminden yararlandım.Aynı kapıya çıkıyordu zaten.Hiç olmaz azcık da sanalpazar para kazansın -
önce kupon tanımlamamışım ben de diyorum niye 11tl düşmedi, tanımladım ve birkaç şey aldım, bir tanesi kargo ücretli umarım fazla tutmaz -
Paypalı ilk defa kullandığım için anlamadığım bir nokta var arkadaşlar..
her alış verişimde 2-3 TL fazla çekiyor hesabımdan..
Örneğin 70,99 TL'lik ödeme için 73,20 gibi bir tutar çekiyor..
Normal mi bu durum? -
2. bir kredi kartı tanımlayarak o karttan da 11 TL indirimli alışveriş yapabiliyorsunuz. -
paypal ile ödeme yaparken kredi kartı PUANINI kullanabiliyormuyuz arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: necii
paypal ile ödeme yaparken kredi kartı PUANINI kullanabiliyormuyuz arkadaşlar
@necii Hayır.
@sennol N11, Paypal hesabını baz almıyor mu?
@divxcimcime Bankanızın Paypal ile anlaşması yoktur bu nedenle fazladan çekiliyordu sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: divxcimcime
Paypalı ilk defa kullandığım için anlamadığım bir nokta var arkadaşlar..
her alış verişimde 2-3 TL fazla çekiyor hesabımdan..
Örneğin 70,99 TL'lik ödeme için 73,20 gibi bir tutar çekiyor..
Normal mi bu durum?
burada söylenen ayarları yaptınız mı ?
http://forum.donanimhaber.com/m_86461010/f_//tm.htm#99031218 -
Kredi kartı puanını kullanmanın bir yolu yokmu acaba.yanacak yoksa yakında -
quote:
Orijinalden alıntı: necii
Kredi kartı puanını kullanmanın bir yolu yokmu acaba.yanacak yoksa yakında
Hızlıal.com'da kullanabilirsin, tam bankaların puanları orada kullanılabiliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X