Şimdi Ara

N11'de TROY kart ile 150 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL hediye! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
19
Favori
21.392
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    troy logolu kartım yoktu, bura sayesinde param ı öğrendim ve iade aldım teşekkürler.
  • Vakifbank troy karta yatan var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt
    Maalesef hala yok.
  • Vakıf paraların üstüne yattı heralde gelmedi hala
  • Evet benimde Vakıfbank gelen giden yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıf hala yatmadı. Bkm müşteri hizmetleri paranın eft yapıldığını iddia ediyor ama eft sorgu numarasını istediğimde veremeyeceklerini söylüyorlar.
  • Yapi kredi yüklenen var mı?

• Halkbank troy da yatmadı bkm biz eft yaptık diyor ama ne belge ne sorgulama numarası vermiyor

• Daha yeni aklıma geldi ve kontrol ettim ki yatmış. Troy kartım yok ama Param sanal karta yükleyip de almıştım.
  • Az önce bkm aradı, vakifbank troy a iade yapamıyoruz başka iban verin dedi. Bendr akbank a iban verdim, iadeyi yatırdilar

• Benden de istediler vermedim iban 1 saat sonra tekrar arayın dedim. Teyit ettiyseniz sıkıntı yok verelim öyleyse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

Az önce bkm aradı, vakifbank troy a iade yapamıyoruz başka iban verin dedi. Bendr akbank a iban verdim, iadeyi yatırdilar
    Beni de aradılar IBAN verdim ama yatmadı hala. Sizinki IBAN verdikten ne kadar zaman sonra yattı hesabiniza?

• vakıfbank, ziraat ve YKB kartlarına tutarlar bir sebepten gönderilememiş. bu bankalara ait kartlarla yapılan işlemler için arayıp farklı iban istiyorlar. Diğer bankalara ve param kartlara zaten gönderimler yapılmış.
  • Beni de şimdi BKM'den aradılar, iadeyi Vakıfbank'a göndermişler ama Vakıfbank'tan BKM'ye geri gönderilmiş. O yüzden sıkıntı oldu heralde. IBAN istediler benden de. Verdik bakalım ne olacak.
  • Henüz yatmadı iban verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: metinser

Beni de aradılar IBAN verdim ama yatmadı hala. Sizinki IBAN verdikten ne kadar zaman sonra yattı hesabiniza?

Alıntıları Göster
    10 dakika olmadı hemen yatti

• Bkm den aradılar az önce iban falan aldılar 2-3 güne yatar dediler

• bana da pazartes, hesabınızda olur dediler
    bekliyorum bakalım.
  • Eveeet sonunda yarım saat önce iadem gelmiş hesabıma. 1 hafta gecikmeli de olsa aldık
  • İban paylaşanların da paraları yatmış bugün. Benimki de yattı. geriye kaldıysa eğer iban paylaşmayanlar veya hatalı paylaşanlar kalmıştır. Hala yatmadıysa bkm destekten teyit edin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.