Şimdi Ara

N11'de TROY kart ile 150 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL hediye! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
19
Favori
21.375
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak BKM Expressi aradım. Kampanya hakkı kazandığımı ve 50 TL nin yatırıldığını söylediler ancak Param Müşteri Hizmetlerini aradığımda tutarın yatırılmadığını tekrar BKM Express ile görüşmem gerektiği söylendi. İkisi de yokuşa sürüyor ne yapmalıyım?

Edit: BKM Expressi ikinci kez aradım 08.10.2018 de kampanyayı kazananlara paraların EFT yoluyla gönderildiğini söylediler. Paraların bakiyeye yansıması için biraz daha beklememi tavsiye ettiler. Bu konu hakkında daha detaylı bla bla bla. Bakalım ne olacak.

Edit 2: Param Kart'a 50 TL yatırıldı. Keşke bu kadar uğraştırmasalardı. Neyse yinede teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metasploit -- 9 Ekim 2018; 18:56:49 >
  • Param'a yazdım bkm ya da n11 ile görüşün diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param sanal karta yattı. Bunun kullanım süresi var mı peki? Açıklamayi okudum ben şu tarihte silinir diye birşey görmedim. Yine de sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 064 -- 9 Ekim 2018; 18:11:59 >
  • Benim ikinci kart hala yatmamis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmayan arkadaşlar Şikayetvar sitesine yazin. Ne kadar çok şikayet oluşursa daha çabuk sonuca varılır. Ben de Vakıfbank olarak hala bekliyorum.

• Vakıfbank mı?
  • Vakıfbank bende de henüz yatmadı.
  • param kart yatmış
  • Paramkart'a yattı nihayet. Halk, vakıf değil. Paaramkart'a üye olup öyle katılmıştım kampanyaya. Normalde troy logolu herhangi bir kartım yok. Siz de kontrol edin.
  • Hele şükür yattı

• Param kartıma yatmış

• Param sanal kart yatti.

• Param genç sanal yattı.
  • Param genç sanal yattı benim de
  • Ben de bekliyorum henüz yatmadı. Vakifbank

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 064 kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. İstediğiniz zaman harcayın.
  • ben de bugün kayıt açtım bkm dönüş yaptı. bilgi için görüşeceğiz dediler.param a şimdi baktım yatmış
  • ziraat bankası troy logolu banka kartı ile alışveriş yapmıştım. yatmamış. aynı kart ile alıp ücreti yatan arkadaşlar var mı acaba?
  • Param card 50 TL yattı.

• Paramlar yattı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.