Şimdi Ara

N11 de yaşadığım maduriyet (son edit )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bügün aranıza bi eticaret sitesi maduru daha eklendi olay uzun lafı uzatmadan direk anlatıma geçiyorum.

28.10 2018 tarihinde dükkandaki barkod programımızın bozup aldığımız kişinin düzeltememesi üzerine n11 den yeni bir barkod programı aldık. Kurulumu yapıcak olan kişi telefonla arıyıp şuan bir kurulumu olduğunu 10 dadika sonra tekrar arıyacağını ve kurulum yapılıcak bilgisayarda n11 hesabımıza giriş yapmamız gerektiğini söyledi. (sözde aktivaayon kodunu alıcakmış) dedim siz bilgisayara bağlanın ne gerekiyosa tarif edin ben veriyim kendim dükkanda olmadığım için ortağımın numarasını verdim bi 10 dakika sonra ortağım aradı

Ortak: kurulumu yapan n11 giriş yapın diyo pc den bilgilerini versene

bende kod gelicek düşüncesiyle satışa onay verip mail hesabıma baktım n11 e baktım gelen hiç bi şey yoktu daha sonra ;

Ben : orda benim kişisel bigilerim kayıtlı kartım kayıtlı veremem iade ediceğimizi söleyle bu şekilde kurulum yapamıyolarsa

diyip telefonu kapadım ve daha sonra iptal talebi yolladım kanunen programların geri iadesi yok diyip red ettiler

bunun üzerine tekrar firmayı arıyım dedim iade almıyorsanız n11 hesabıma giriş yaptırmadan kurulumu yapın dedim onlarda tamam n11 den işlem yapmanız gerekiyor bu işlemleri yaptıktan sonra aktivasyon kodu gelicek dediler sonra başladı bana satışı onaylama işlemlerini anlatmaya dedim ben satışı onayladım zaten sonrada dedi kodun daha çabuk gelmesi için cok güzel program anında kurulum yapıldı diye yorum atmanız gerekiyor dedikten sonra ben şupelenip telefonu suratına kapatıp n11 le iletişime geçtim durumu anlatıp iade istediğimi söyledim yaptıkları tek şey firmayı arıyıp müşteri iade istiyo firmadanda iade yok diyolar n11 de aynı şekilde bana dönüp iade işlemi yapılamıyor yapabilceğimiz birşey yok diyor en son tekrar m hizleriyle görüşmemde durumu yöneticimize aktardım yöneticimiz tarafından gün içinde aranıcaksınız demelerine rağmen 2 gündür arıyan soran yok

Sonuç olarak şuan elimde ne para ne program ne aktivasyon kodu nede fatura var bügüne kadar 100 parçadan fazla şey almışımdır n11 den ama bu sondu 11.11 kampanyası için kabarık bi listem vardı ama daha kuruş yedirmem bu insanlara bu aldığım program 180 tl çoluğundan çocuğundan çıksın diyebiliyorum ama bi kaç binliralık bi alışveriş sonrası yaşamış olsam napardım bilemiyorum

Not aldığım program demirsoft firmasına ait barkod programı ellerinde ses kaydım olduğunu söylüyorlar yalan yere karalama yaptığımı söylüyolar olurda bi demirsoft yetkilisi konuya gelirse şimdiden bütün bana ait ses kayıtlarını yayınlama izni veriyorum

edit: n11 tarafından aranıp mağaza şikayet vardaki yazınızı kaldırmanız karşılığında para iadesi teklif edildi şeklinde teklifte bulundular kabul etmedim

Ek olarak mağaza ürünün faturasını halen göndermedi mağazayla iletişime geçip faturayı istediğimde seni savcılığa şikayet ettik artık muhattabın onlar diye olumsuz yanıt verdiler mağazayı GİB e ihbar ettim zorunlu olarak göndermeleri gereken faturamı vermediklerine dair faturamı alabilirsem tüketici hakem heyetine başvuracağım

Edit bügün n11 tarafından arandım mağazanın iadeyi hiçbir şekilde kabul etmediğini yapabilicekleri birşey olmadığını söyledirler satış sözleşmesi cayma hakkı fln hepsi hikaye bi avukatla anlaştım büyük bir hukuk firması 5 bin tl kadar bir avukatlık ücreti vericem bu adamların yanına bırakmıyacağım bu işi diğerlerine ibret olur inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impalaa -- 14 Kasım 2018; 12:58:9 >

• Çare casheback.
    Kayıtlı oldukları İl Ticaret Müdürlüğüne şikayet.
    Hakem heyeti gibi şeyler.
    Niye yediriyon paranı.
  • Yorum yap dolandırıcı bunlar kurmadı diye. Arayıp yaparlar sonra yorumu düzelt derler.
  • yorum yaptım sattkkları ürünün altına pişkin pişkin firmamızı karalamaktan suç duyurusunda bulucaz fln dediler beni asıl düşündüren n11 gibi siteler arkamızda durmayıp sorununuzu çözmiyeceklerse neden bu siteleri kullanıyoruz

50 tl indirim çeki teklif ettiler diyorum benim elimde para yok program yok hiç bişey yok siz 50 tl vericeksiniz ama benim 180 tl param gitti karşılığında hiç bişey alamadım adamlar tutturmuş kanun gereği programlar iade edilmiyo diyo bi türlü anlatamadım bana verilen hiç bişey olmadığını mağza nın tarafını tutuyorlar
  • 3 gün oldu hala geri dönüş yapan yok müşteri hizmetlerini arıyıp başlarındaki kişi yönetici vs ile görüşmek istiyorum telefonda mh yöneticiyle görüşüp sizi kendisine bağlayamıyorum başkasıyla görüşüyor diyolar beklerim görüşmesi bitene kadar diyincede sizi kendisine bağlıyamam diye başından savıyolar nasıl bi site bu allah belasını versin hepsinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impalaa -- 3 Kasım 2018; 20:1:15 >
  • Mutlaka paranızın peşine düşün derim hocam sadece N11 ile kayıtlı kalmasın tüketici hakem heyetine de başvurun.Her şeyden çıkarılacak bir ders vardır buradan da bir ders çıkarmış oldunuz artık satıcılara dikkat edersiniz başka sitelerde bile olsa.Dediğiniz ürünün yorumlarına baktım da herkes tek tip "MEMNUNİYET" yazıp geçmiş 18 insanın 18'ide benzeri başlık ve yorumlar yazıyorsa ben şüphelenirdim şahsen.
  • Merhaba impalaa,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Sorma hocam program acil lazım olduğu için uyanamadım mevzuya bu mevzu olduktan sonra mağazaya soru sor kısmından bi yorum yazdım durumu anlatan ne hikmetse o güne kadar 3 4 soru sorulan yer bi anda harika çok iyi program fln diye mesajlarla doldu tam tokatçıların eline düştük ya n11 de bunları gördüğü halde hiç yardımcı olmuyor
  • Zaten ayın 28 inden beri hergün müşteri hizmetlerini arıyorum bügün aranıcaksınız diyip duruyorlar bu attığınız mesaj hiç samimi gelmiyo son aradığımda yöneticinizin benimle görüşmek istememesi mh niz ile ilgili iyi niyetimin son damlası oldu artık
  • yeni gelişmeleri ilk mesaja ekledim özellikle hukukcu arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapabileceğime dair
  • geçmiş olsun,
    ülkemizin çakal takımlarından temizlenmesi dileğiyle!
    herşeyden korkar ortık arkadaş eğilmeye gelmiyor.
  • firmanın yorumlara baktım firma puanı 100. yorumların hepsi efsane güzelliyor altında bir bok yattığı belli oluyor o yönden. bu ülkede internetten alışveriş puanlarına da güvenip bişey alamayacak hale gelmişiz yazık bize. bende N11 den alışverişi kesiyorum dostum arkandayız bu olayı çözene kadar.
  • bügün firma şikayet var üzerinden yorum yazdı

eğer n11 bu adamların söylediği gibi bi karar vermişse henüz bana bildirmedirler yazıklar olsun bu siteyede

Ayrıca resimde görüldüğü gibi firmamızı arıyıp küfür edip tehditlerde bulundu yazmış kesinlikle böyle bişey olmadı bu adamlar ses kayıtlarımın ellerinde olduğunu söylüyo acaba bu adamlara hukuksal olarak bişey yapabilirmiyim kesinlikle küfür etme olayı felan olmadı tehdit dedikleri olay ise paramı geri verene kadar internette yazmadık yer bırakmıyacağım deyişim sanırım

N11 de yaşadığım maduriyet (son edit )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impalaa -- 9 Kasım 2018; 19:34:39 >

• Konuyu son kez editledim bundan sonra hukuki süreci başlayıcağım inş bu yaptıklarının bedelini mahkemede öderler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.