Şimdi Ara

N11’deki sahtekar satıcıları ifşa ediyoruz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
27.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %100 orjinal olmadığı çok bariz olan bi durumda da o tarafta duracaksa buyursun dursun. Bu dolandırıcılığa ortak olacaklarını sanmıyorum. Olurlarsa da bizim de elimiz armut toplamayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon sahte mi ?.
    Fotoğraflarını koymamışsın ?.
    Türkiye'ye kutusuz giriş yapmış ve aksesuarlar sonradan eklenmiş olabilir.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam her zaman Migros'tan aldığım ürünü bu defa n11 de çok uygun diye aldım ve 10 Kg si 45 TL'ydi fakat kıyafetleri iki kez yıkamamıza rağmen yine temiz çıkmıyor kısacası merdiven altında üretilip marka basılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım ve sorunlu daha önce açılmış gelen geldiği gibi de geri gönderdiğim ütünün parasını geri alabilmek için 2 aydan fazla uğraştım, bende olmayan ürünün parasını kayıt oluşturmuş olmama rağmen n11 satıcıya parasını aktardı.

N11 her zaman satıcıların tarafında, sıkıntı yaşadığınızda karşınızda muhattap yok, müşteri memnuniyeti sıfır.

O zamandan beri nerdeyse bütün alışverişlerimi hb den yapıyorum şimdiye kadar sıfır sorun. Satıcı kaynaklı sorun olduğunda da çözdüler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirano978 S kullanıcısına yanıt
    Resim var.
    Kutusuz giriş yöntemi var yani? Bu şekilde girince demek bazı yan kapıdan dolanma yöntemleri, vergi kaçırma, kaçakçılık vs.
    var yani. Satıcı mısınız, ya da tanıdığınız mu var?
    Edit: %100 orjinal sıfır tabirinden siz ne anlıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertymrt -- 13 Kasım 2019; 23:14:3 >
  • cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    Millet satıcıya soru sor kısmından muhabbete başlamış. Çok iyi ya

• n11'in kendisinden başlamak gerek önce! 11.11 günü hesabımdan para çekildi sipariş ortada yok. Arayınca para bizde yok demeyi bile biliyorlar. Biraz araştırmalarım sonrası bu olayın n11 sitesinde sürekli yaşandığını insanların sayfalarca şikayetine rağmen bu sorunu düzeltmediklerine sahit oldum. Bu kadar şikayete rağmen bir şirket 3d ödeme sayfasında halen hata verip milletin parasını çekip şipariş oluşturmuyorsa ben art niyet ararım. 4 5 yıl öncesinde bile aynı sorunu yaşayan bir sürü insan var. Artık kesin olarak eminim ki bu site insanların bu şekilde parasını çekip bir süre bankada işletiyor sonra bazen üç gün bazen ayları bulan sürelerle geri iade ediyor. Taksitle alanın vah haline zaten taksit taksit iade ediyor parada bankalarında kalmış oluyor.
  • csmtoptan isimli satıcı sahtekar! gerçi tekrar bundan ürün alamazsınız. Çünkü tası tarağı toplayıp dükkanı kapatmış. Taahhüt edilen tarihin üstünden 2 gün geçti kargo gönderilmedi. Bonus'un kampanyasından faydalanıp bişeyler almıştım. 33 liram gitmiş oldu. Mağduriyetimin giderilmesi için N11'e talepte bulundum. Eğer giderilmezse yasal olan her yolu deneyeceğim ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bu yapılan ayıp!
  • fozcan F kullanıcısına yanıt
    Tek başına hiç bişey elde edemezsin yaptığın masrafta ekstra zarara girmiş olursun,burdan diğer mağdurlarla toplanıp beraber hareket etmelisiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakalim ne dicek

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ana konuyu takip etmedigime pisman oldum. Zaten takip ettiğim bir telefon değildi ne kadar stok girdi ne yapti bilmiyorum. Arkadasim geldi bunu alalim dedi o an en uygun olani aldık. %100 e aldandim acikcasi. Adres bana 100 metre ama gitmiyorum ters bir laf ederse sikinti cikar diye korkuyorum. Necatibey telefoncusu oldugunu fark etsem hic almazdim zaten. Bonusa kıyıp iptal edecegim artik mecburen

• extra34 E kullanıcısına yanıt
    Aynen. Hatta olayi ogrenen firsatci magazalar reklam bile yapiyor. Yalniz yorumlarin bir kismi siliniyor 1500 u gecmesi lazimdi simdiye kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Tek başına hiç bişey elde edemezsin yaptığın masrafta ekstra zarara girmiş olursun,burdan diğer mağdurlarla toplanıp beraber hareket etmelisiniz.
    Sadece zaman kaybım olur. Başka hiç bişey olmaz. Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim ve bekleyeceğim. Eğer bu satıcıdan (satıcı bile denmez) alan varsa birleşelim o zaman Bakalım ne yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertymrt

Resim var.
    Kutusuz giriş yöntemi var yani? Bu şekilde girince demek bazı yan kapıdan dolanma yöntemleri, vergi kaçırma, kaçakçılık vs.
    var yani. Satıcı mısınız, ya da tanıdığınız mu var?
    Edit: %100 orjinal sıfır tabirinden siz ne anlıyorsunuz?
    Satıcı da değilim, gümrük memuru da değilim.
    Kutusuz giriş yapan telefon için yasa dışı giriş yapmıştır diyemeyiz.
    Kanunlarda bağlayıcılığı olan şey, yasal olarak girişinin yapılıp yapılmadığıdır. Yani İMEİ kodudur.
  • Merhaba wertymrt,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Merhaba xxlboy,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • FrozenFlame F kullanıcısına yanıt
    Merhaba FrozenFlame,

n11.com
  • Merhaba hurshit,

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler n11 ilginiz için. Bu tarz insanlara karşı göz açtırmamanız gerekir. Markanızın adını lekeleyen bu kişiler en çok size zarar verir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.