Şimdi Ara

N11’deki sahtekar satıcıları ifşa ediyoruz (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
4
Favori
27.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    n11 ile görüştünüz mü? genelde sizden tarafa çıkıyormuş bu durumda. birde tavsiyem her zaman alış yapmadan önce satıcının yorumlarına bakın derim
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    N11 den ve hepsiburaa, gittigidiyor gibi sitelerden yıllardır binlerce liralık, en az 30-40 lira olmuştur, ürün almışımdır. bir iki defa dışında ciddi bir sorun yaşamadım. n11'de hiç yaşamadım. Satıcı yorumlarına çok da doğru bir fikir vermeyebiliyor.

Burada n11 gibi aracı firmalara sorumluluk düşüyor. Ama maalesef pek de umurlarında olmuyor. Çünkü hukuki olarak hiç bir yaptırım uygulanmıyor kendilerine.

N11 ile görüştüm. Kimi biraz bekleyin üst birimler bakacak diyor. Kimi ürün size kırık geldiği için tutanak tutmalıyıdınız diyor. Kimi yapacak bir şey yok satıcıyla kargoyla görüşün diyor. Yani kim çıkarsa müş hiz.nde her biri başka bir şey diyor:) Ama aliexpress'te amazon'da bunu yaşamazsınız.

Şimdi ürün bana kırık gönderilmiş veya kargoda kırılmış. Eywallah. Bu durumda kargo tutanağı isteniyor. Yav arkadaşım Türkiye gerçeklerine bir bakmak lazım önce. Hangi kargo ürünün kontrolünü kapıda bekler imzalatmadan, teslim etmeden önce buna izin verir. Hiçbiri. Neyse bunu geçtik. Peki diyorum diyelim ürün bana geldi. Sağlam geldi. Ben de ürünü beğenmedim iade ettim. Satıcı ürünün kırılmış olarak geldiğini iddia ediyor ve iade değişim kabul etmiyor. Bu durumda ne olacak diyorum n11'e tutanak tutturmalısınız diyor. Ya zekanda sorun mu var diyorum ben sağlam göndermişim. Sağlam gönderdiğim ürünü iade ederken neden tutanak tutayım. İade dönüş yolunda zarar görmüş olabilir diyorum. Satıcı iade almayabilir diyor. Oysa bu durumda da satıcının kargo çalışanına tutanak tutturması gerekir iddiasının kanıtı olarak. Nereden bileyim yalan söylemediğini ya da kendisinin kırmadığını. Neyse satıcı sorunsuz, ürün sorunsuzsa ne ala bu sitelerden alışveriş çok rahat. Ama bir sorunla karşılaşırsanız ne bir sorumlu bulursunuz, ne bir muhatap ne de canlarına okuyacak bir hukuk sistemi. Yaşadım. Onun için biliyorum. Gittigidiyor gibi ahlaksız bir site ile. Başlığı da var. Uzun hikaye. Neyse hayırlısı.

• timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Aynen kargolar asla beklemez bazıları imza bile almadan gidiyor burası tr başına iş geldimi yandın haklısın. Ne diyelim umarım sorunun çözülür
  • yeni konu açtım, gelin hep birlikte ifşa edelim.

forum.donanimhaber.com/sanal-magazalardaki-dolandirici-saticilari-ifsa-ediyoruz-amazon-com-tr-ne11-hepsiburada-com-vb--145122249#145122249
  • N11 mobil sayfası tam ve düzgün olarak sizde açılıyor mu arkadaşlar?
    m.n11.com
    n11.com - Hayat Sana Gelir
    https://m.n11.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Eylül 2020; 17:53:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.